Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסדות-AGV,Shoie,Hjc,FM,arai ועוד.מי?מה?איזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני ממשיך את כל ענין שאלות המיגון.

קניתי לפני זמן מה קסדה HJC ciruc Cs-10.הבנתי מאנשים שזה ממש לא משהוא אבל עומד בתקן הבטיחות כך שאני די רגוע .

השאלה היא האם אפשר לקבל הסבר על החברות המובילות בשוק ,מוצרי דגל,מציאות וכו?

כל הפטנטים שלהחברות הללו ?

(אני אישית ממש אהבתי את ה AGV )

Dead but dreaming

פורסם

ההבדלים בין החברות הן במשקל הקסדה, צביעה, החומר ממנו היא עשויה וממה עשוי המשקף, תוספות כמו כונסי אוויר ועוד ועוד. כל אלו יוצרים את ההבדלים. גם השקט בתוך הקסדה משתנה בין יצרן.

ל ARAI למשל יש משקפים עם פתחי אוורור בתוך המשקף עצמו, מה שטוב בקיץ אבל יוצר רעש רב בנסיעה מהירה. ל AGV יש שם של שקטה יותר, SHOEI עוד איפשהו באמצע.

של HJC נחשבות כקסדות זולות ופחות איכותיות, אבל הן באמת זולות יותר, והטובות יותר של HJC מסדרת ה AC הן איכותיות מאוד. HJC גם נמכרת משמעותית יותר משאר החברות. ARAI לעומתה יקרה משמעותית. גם SHOEI יקרה למדי, ו AGV איפשהו באמצע.

FM היא קסדה שבאמת זולה, פחות איכותית, נמכרת למי שמחפש משהו זול. שי גם קסדות כאלו של KIWI ועוד כמה חברות קטנות המייצרות דברים זולים.

בנודע לצביעה, לכל חברה יש צביעות מקושקשות שונות, וחלקן מזדהות עם צביעות מיוחדות של רוכבים כמו ש AGV מוכרות קסדות של רוסי (אני לא זוכר את כל השאר).

שים לב שקסדה small של AGV לא תואמת את ה small של SHOEI או לאחרים. המידות שונות נורא בין חברות לחברות. לחלקן יש ריפודים פריקים ולחלקן אין. הכל תלוי בחברה, בקסדה עצמה ובעוד גורמים כמו הראש שלך.

זה היה על קצה המזלג.

פורסם
טוב אני ממשיך את כל ענין שאלות המיגון.

קניתי לפני זמן מה קסדה HJC ciruc Cs-10.הבנתי מאנשים שזה ממש לא משהוא אבל עומד בתקן הבטיחות כך שאני די רגוע .

השאלה היא האם אפשר לקבל הסבר על החברות המובילות בשוק ,מוצרי דגל,מציאות וכו?

כל הפטנטים שלהחברות הללו ?

(אני אישית ממש אהבתי את ה AGV )

אהבת AGV? לך על זה. כמו שכבר נאמר לך כל עוד הקסדה עומדת בתקן, היא תגן לך על הראש. מה אכפת לך מי מוביל ומי מקום שני?

אבל בכל זאת:

הנחשבות:

ARAI - יפניות, משווקות בארץ באופן בלעדי ע"י אופנועית. יקרות פחד. איכותיות. רועשות יחסית. רמות גימור וגימיקים בהתאם לכיס (ועדיף שיהיה עמוק הכיס הזה). באופן מסורתי מומלצות לבעלי ראש מאורך.

גימיקים - פתחי אוורור במשקף, מערכת אוורור מתוחכמת בדגם העל.

דגם העל (הנוכחי) - RX7 Corsair

SHOEI - יפניות, מיובאות ע"י אביזריון אבל ניתן למצוא אותן בהרבה חנויות אחרות. יקרות קצת פחות מ-ARAI. שקטות יותר בדר"כ. איכותיות אף הן. באופן מסורתי מתאימות לבעלי ראש עגול.

גימיקים - שקט, איוורור יעיל בדגם העל, כינויים שונים לאותם דגמים באירופה וארה"ב.

דגם העל - X11

AGV - איטלקיות, מיובאות (כמדומני) ע"י אביזריון אף הן. נחשבות איכותיות מעט פחות מהיפניות המובילות. יש כאלו שנשבעים בהן. זולות מעט יותר. ולטינו רוסי רוכב איתן. זה בטח יתאים גם לך.

גימיקים - ולנטינו רוסי, פתחי אוורור מטיטניום (תוכל להוציא גיצים עם הראש)

דגם העל - נדמה לי שה-TiTech

ויש עוד הרבה מאד חברות אחרות.

ושוב, קנה מה שבא לך ומתאים לכיס כל עוד עומד בתוי התקן ויושב לך טוב על הראש (צפוף אבל לא לוחץ נקודתית)

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
במגזר הקסדות לשליחי הפיצה.

לא מחייב.

דווקא יש להם כמה קסדות נחמדות ביותר עם מספר פטנטים שהייתי שמח לראות על Shoei וArai (כבר יש בAGV) כמו משקפים נטולי אדים...

RS2 היא קסדה חביבה.

יש אבל בעיה עם המידות של הקסדה היות והיא טיפה מוזרה בהתאמה שלה ולרוב מרגישה "קצרה" מדי.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...