Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה?!

אין גדרות? אין שומרים? יבואו ישראלים ויתלשו מכל הבא ליד!!!

אהה, אין שם ישראלים, OK....

:wink:

תודו שזה נראה מוזר לראות תערוכה ללא גדרות ושומרים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סיכום ביניים (שלי) - בעיקר מתיחות פנים, ושני מועמדים רציניים לנסיעת מבחן ועוד מאותו יצרן: הסופר דיוק 990 והאדוונצ'ר סופר-מוטו. נראה כמה הם יעלו.

ה-R6 החדש נראה זוועה. ה-CBRRR החדש ממש לא מרשים. ומה קורה עם הצביעות הזוועתיות? פרחיאדה אה-לה שנות ה-80. וה-R1000? סוזוקי (שוב) שוברת את שיאי הגועל הנפש. ממש פצע בעין, כדור כעור שמעורר נדודי שינה.

מה שכן, ה-636 פצצה. קוואסאקי, במהלך התאוששות מרשים, מסמנת את קנה המידה - בעיצוב ובצביעה (החלקה).

פורסם
סיכום ביניים (שלי) - בעיקר מתיחות פנים, ושני מועמדים רציניים לנסיעת מבחן ועוד מאותו יצרן: הסופר דיוק 990 והאדוונצ'ר סופר-מוטו. נראה כמה הם יעלו.

ה-R6 החדש נראה זוועה. ה-CBRRR החדש ממש לא מרשים. ומה קורה עם הצביעות הזוועתיות? פרחיאדה אה-לה שנות ה-80. וה-R1000? סוזוקי (שוב) שוברת את שיאי הגועל הנפש. ממש פצע בעין, כדור כעור שמעורר נדודי שינה.

מה שכן, ה-636 פצצה. קוואסאקי, במהלך התאוששות מרשים, מסמנת את קנה המידה - בעיצוב ובצביעה (החלקה).

מה שנקרא הגענו אל שנת הכיעור וחוסר הטעם. :-)

• תוכן חדש...