Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני שבועיים, העובד שלי נסע ברכב לעבודה ובאמצע הנסיעה המנוע כבה ולא היה נין להניע אותו יותר. גררתי אותו לחשמלאי(שאני לא מכיר) לקח לו יום לסדר, אמר לי ראיתי קצר שם וחייב אותי 700 שקל. כשתרעמתי למה כל כך הרבה על קצר הוא אמר לי אתה יודע כמה זמן לקח לי למצוא את התקלה( היה ברור לי שהוא משקר אבל לא הייתה לי ברירה כי זה רכב עבודה ואין לנו אחר).

אתמול שוב, אותה תקלה בדיוק, פתאום בום הרכב כבה באמצע הנסיעה ושום דבר לא מניע אותו. אני חושד שזה המחשב, האם מישהו מכיר מוסך מומחה ולא איזה חאפר כמו שאני נפלתי עליו בסיטרואן ברלינגו? האם עדיף לקחת למורשה וזהו?

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? במרכז יש כמה מוסכים מצויינים כמו אורן שירותי רכב בחולון ,שאפט או גבע בת"א.

בצפון יש גזית או צמרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...