Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רכב מסוג גולף GTI 2003

לאחר החלפת משאבת בלם מרכזית ביצעתי ניקוז בלמים בשיטת הפמפום (קודם לכן ביצעתי ניקוז למשאבה "על השולחן")

והכול עבד פיקס,הדוושה הייתה קשה וכל ליטוף בדוושה האוטו ננעץ.

לאחר זמן מה החלפתי צינורות בלימה לשזורים מקדימה וכמובן עשיתי ניקוז מחדש באותה שיטה רק שהפעם הדוושה רכה

עד כדי כך שצריך להוריד חצי דוושה בשביל לבלום ואני מרגיש שעוצמת הבלימה פחותה ממה שהייתה.

שהאוטו כבוי הדוושה קשה וגם בלחיצה חזקה היא לא יורדת יותר מרבע מהלך,שהאוטו מונע בסרק אני מוריד את הדוושה יותר מחצי בלי להתאמץ יותר מידי.

המשאבה שהחלפתי היא חלופית ולא מקורית,אני חושד בה או בבוסטר,

רציתי לדעת אם יש מקום שיכול לאבחן את הבעיה ולא מוסך מורשה

בנוסף אם קיים מקום שיכול לשפץ את המשאבה המקורית

עדיף באיזור מגוריי

חיפה והקריות

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מוסך מורשה, שמטפל במערכות בטיחותיות (בהנחה שעדיין קיים) הוא מוסך המלטש בהנהלת גלעד.

נמצא בתוך באיזור התעשייה של עיר גנים (סמוך למיקומו של אולמי הבית האדום לשעבר) באחת מהפניות הראשונות ימינה.

המוסך הזה גם משפץ חלקים כאלו וגם יכול להביא משופצים איכותיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה הופיע מיד לאחר החלפת הצינורות אז יש אפשרות שהצינורות

עצמם לא תקינים ,כלומר הם מתנפחים מעט בעת הלחיצה.

לפני שמפרקים את כל הרכב אני ההיתי מנסה לחזור לצינורות המקוריים ולראות

אם יש שינוי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...