Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, טס בזמן הקרוב (אם כלום לא ישתנה) ללונדון לכמה ימים.

רוצה להביא איתי משם מכונת פוליש.

איך המכונה הזאת: http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-dual-action-polisher/das-6-dual-action-polisher-menzerna-intro-kit/prod_721.html

מכונה טובה? כדאית? ביחס של עלות מול תועלת הכוונה, אני לא עובד בזה, יש לי 6 מכוניות תחת הידיים שאני אחראי עליהן פחות או יותר, מכונה כזאת יכולה לתת אופציה נחמדה גם לדאוג להם מאוד טוב קוסמטית.

אשמח תשובות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכונה בגדול היא מכונה טובה, אבל בתוספת קטנה של מחיר אתה יכול לקנות את דגם הפרו שהוא חזק יותר, מביקורת שיצא לי קצת לקרוא das 6 לא מספיק חזקה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

גם לשימוש של פעם בכמה חודשים? פשוט במחיר של הפרו אני מקבל פה את הקיט הזה עם פולישים של מנזרנה ופדים.

אם היא באמת חלשה מאוד אז אני אשקול באמת לרכוש את הפרו.

אבל באמת שזה לשימוש בייתי בלבד, לא יותר מפעם בחצי שנה שימוש וגם זה לא בטוח, בגלל זה מראש שקלתי אותה ולא את הpro.

מה דעתך? בנוסף אני באמת אחפש ביקורת

פורסם

שמע,

בתור אחד שמתעסק בדיטיילינג ה DAS6 הרגילה לא מספיק טובה. (פשוט חלשה מידי)

אני אישית עוד עם DAS6 PRO והיא פשוט מצויינת. יש לה הרבה מומנט והיא מביאה תוצאות מצויינות.

הייתי ממליץ לך בחום להשקיע עוד 20 פאונד ולרכוש את הPRO חד חד משמעית.

אתה עושה כאן השקעה לתקופה דיי ארוכה. 20 פאונד זה בטל בשישים ביחס למה שתקבל ובטח אם תפרוס את זה למספר שנים שתשתמש בה תראה שזה היה שווה את ההשקעה.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

קיבלתי את ההמלצות, יבוצע! תודה חברים.

אם למישהו יש הארה/הערה אני אשמח,

עריכה:

ניראה לי שזה יהיה טוב: http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-pro-dual-action-polisher/das-6-pro-dual-action-polisher-menzerna-intro-kit/prod_720.html

זה 150 ש"ח תוספת וזה כנראה שווה את זה, אני גם לא משלם משלוח כי אני אביא את זה איתי אז נשקיע כבר.

שאלה למי שיודע: יכולים לעשות לי בעיות על זה במכס?

פורסם

Cleanyourcar זאת אחלה חנות.

אני אישית רוכש מהם כמעט את כל המוצרים שלי.

יש לך רכב מקונצרן VAG מבין המכוניות שאתה מתכנן לעשות להן פוליש? אם כן יש להן Clear Coat יותר קשיח

משאר הרכבים ממליץ לך לרכוש פד וחומר אגרסיבי יותר כגון Menzerna Fast Gloss S500 יש לו רמת חיתוך גבוהה אבל רמת ברק נמוכה יחסית, וכמובן שתצטרך לסיים את העבודה עם מעבר עם פד רך יותר ועם חומר כגון Menzerna Final Finish (PO85RD)

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן בכיף.

דיטיילר בנשמה...

פורסם

יש לי לטפל בסקודה אחת, מאזדה, 2 יונדאי (טוסון, וסנטה פה) ניסאן, וטויוטה.

מגיע עם הערכה:

1 x CleanYourCar DAS-6 PRO polisher

1 x Menzerna Compounding Pads 135mm (6")

1 x Menzerna Polishing Pads 135mm (6")

1 x Menzerna Finishing Pads 135mm (6")

1 x 250ml - Menzerna Intensive Polish (PO85RD3.02) Cut 3.5 Gloss 3.0

1 x 250ml - Menzerna FinalFinish (SF4500) Cut 1.0 Gloss 5.0

1 x 5" Backing plate, 6" backing plate, wrench and D-Handle, Canvas Carry Case

מה היית מוסיף לפה? כלומר אני יודע שהחומרים מגיעים ב250ML שזה אריזות דיי קטנות ולא יספיקו לכול הרכבים.

השאלה מה אתה היית מציע להוסיף

פורסם

זו ערכה טובה..

אתה מזמין מהם גם ווקס או אוטם צבע ?

החומרים יספיקו לך לשלושה אולי ארבעה רכבים במידה ותשתמש בכמויות נכונות ולא מוגזמות.

לרכבים שציינת אני מאמין שהחומרים שתקבל יעשו עבודה טובה מאוד. אני מאוד אוהב את הפוליש של מנזרנה.

אתה רוכש גם פלסטלינה ? ממליץ בחום לעשות פלסטלינה לרכבים לאחר שטיפה יסודית ולפני פוליש ווקס.

דיטיילר בנשמה...

פורסם

בוודאי, פלסטלינה היא חלק הכרחי וידוע.

לא תיכננתי לרכוש עוד דברים מעבר לערכה מלבד בקבוק ליטר של אוטם.

אולי ארכוש גם עוד 2 בקבוקים 250ml של פולישים כמו שאני מקבל בערכה.

ד״א - הפדים, הם חד פעמיים? שוטפים אחרי? מה עושים איתם?

פורסם

איזה אוטם אתה רוכש ?

אולי שווה לך כבר לרכוש רק את המכשיר ושני בקבוקים של ליטר של הפולישים..

הפדים כתלות באיכותם הם רב פעמיים וניתנים לשטיפה.

אחרי סיום עבודה (ובמידה והשימוש הצפוי הבא יהיה יותר מיום יומיים אחרי השימוש) ניתן לשטוף בכיור עם סבון ידיים והפדים יחזיקו לך מעמד הרבה זמן.

ממליץ לך למרוח מעט פוליש על פני כל הפד לפני תחילת עבודה על פד נקי כדי שיהיה חומר על כולו ולא יווצר מצב שחלק מהפד עם חומר וחלק ללא. בנוסף אני משפריץ ריסוס או שניים של מים על פד יבש (פעם אחת לפני תחילת עבודה על רכב) כדי להכין אותו לעבודה טובה יותר.

דיטיילר בנשמה...

פורסם

מקפיץ.

החלטתי להזמין בסוף מ-shinearama, המשלוח זול יותר והבנתי שהם גם מאוד טובים ואמינים.

החלטתי גם לא להביא את זה איתי במזוודה, כי מלונדון אני עובר לעוד מדינה ולסחוב את זה איתי דרך כמה נמלי תעופה נראה לי לא הכי טוב.

כרגע החלטתי להזמין את המכונה הזאת:

http://www.shinearama.co.uk/kestrel-das6-pro-eu.html

עכשיו - אני צריך פוליש, לרכבים עם צבעים מטאלים (חלקם, חלקם רגילים) (לא יודע אם צריך כמה דרגות, מה דעתכם?)

חשבתי על זה:

http://www.shinearama.co.uk/menzerna-intensive-polish-ip2100-250ml.html

http://www.shinearama.co.uk/menzerna-super-finish-sf-4000-po-106-fa-250ml.html

אוטם צבע:

http://www.shinearama.co.uk/autoglym-extra-gloss-protection.html

מה דעתכם, כמובן שהכול נעשה משיקולי מחיר בסופו של יום, הגעתי עם המוצרים הנ"ל, ללא פדים, ל700 ש"ח בערך כולל המשלוח, המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה בערך, הייתי אומר עד 800 ש"ח בשביל פדים אבל אני לא יודע איזה פדים יתאימו למכונה.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

אם מישהו יכול לתת הצצה ולזרוק איזה משפט עזרה קטנטן אני אשמח מאוד, לא בא לי להזמין סתם דברים, לחילופין אני לא רוצה להזמין ולגלות שחסר משהו.

תודה מראש חברים.

• תוכן חדש...