Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו ספייס 2002 ,16 שס' .ידנית .

החלפתי תרמוסטט בגלל שבנסיעה מחוץ לעיר המחוגג חום תמיד נופל לרבע. ומילאו לי מוסך מים מחדש ,אותם מים שהיו מקודם .

והמוצר הוא משהו גרמני

attachment.php?attachmentid=326524&stc=1&d=1361224144

זה נראלי כמו תרכיז ,קראתי מאחורה שמומלץ/רצוי להערבב עם המים של היצרן אבל לא רשום היחס אבל לא המילה חובה .

והגם המוסכניק אומר שזה בסדר .

מה דעתכם ?

פורסם
החברה סינית מגואנגזו ,האריזה יפה ודומה לגרמנית לא רעה שנמכרת במחיר פאראפלו. למה לא לקנות פאראפלו ?

איך הגעת למסקנה שזה סיני?

פורסם
יש לי פיאט פונטו ספייס 2002 ,16 שס' .ידנית .

החלפתי תרמוסטט בגלל שבנסיעה מחוץ לעיר המחוגג חום תמיד נופל לרבע. ומילאו לי מוסך מים מחדש ,אותם מים שהיו מקודם .

והמוצר הוא משהו גרמני

attachment.php?attachmentid=326524&stc=1&d=1361224144

זה נראלי כמו תרכיז ,קראתי מאחורה שמומלץ/רצוי להערבב עם המים של היצרן אבל לא רשום היחס אבל לא המילה חובה .

והגם המוסכניק אומר שזה בסדר .

מה דעתכם ?

קרא כאן על הנוזל הגרמני, שהוא מומלץ מאד אך לאחר מהילה בריכוז מסוים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=467792

החברה סינית מגואנגזו ,האריזה יפה ודומה לגרמנית לא רעה שנמכרת במחיר פאראפלו. למה לא לקנות פאראפלו ?

על סמך אתה מסיק שמדובר בזיוף, ולא במקורי מגרמניה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נוזל הקירור של למפורדר אחד הטובים שקיימים היום. מיוצר בגרמניה ואם איני טועה גם מגיע כנוזל הסטנדרט של BMW

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...