Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

שתי מראות הצד של הרכב נשרטו מעט, בגלל טיפול לא נכון שלי. אמא לא לימדה כשהייתי קטן שלא מנקים מראות עם סקוץ'.

רוב הזמן לא שם לב לזה. רק אם יש שמש בזווית מסויימת מאחורי הרכב, ניתן להבחין בשריטות קטנות. בלילה בכלל אין השפעה. בכל אופן לא פוגע בבטיחות הנהיגה, אבל במידה והמחיר לא גבוהה מידי הייתי רוצה להחליף.

מה אמור להיות מחיר של החלפת מראות (מקורי)? צריך להחליף אך ורק את הזכוכיות בשני הצדדים, ולא שום חלק אחר במראות הצד.

פורסם

באיביי אתה יכול לקנות זכוכיות מקוריות למראות, ולנסות לפרק את חיפוי הפלסטיק של המראות ולהחליף את הזכוכית.

לחליפין, קפוץ לפירוקיה הקרובה אליך, נראה לי שהמראות של השנתון החדש זהות למראות של השנתונים הקודמים.

פורסם
באיביי אתה יכול לקנות זכוכיות מקוריות למראות, ולנסות לפרק את חיפוי הפלסטיק של המראות ולהחליף את הזכוכית.

לחליפין, קפוץ לפירוקיה הקרובה אליך, נראה לי שהמראות של השנתון החדש זהות למראות של השנתונים הקודמים.

היי. תודה. שאלה.

קודם כל המראות צד באמת זהות החל משנת 2011.

עשיתי חיפוש באי ביי. לא מצאתי מראות מראות מקוריות. מה שכן מצאתי שם זה מראות צד לא מקוריות- שטוחות, קמורות או רחבות (קמורות רק בציר האופקי), עם חימום ובלי. מחיר כ-25 דולר כ"א.

תמיד היה נראה לי שאני רואה במראות צד בסוויפט הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לראות במכוניות בהן נהגתי לפני. חשבתי פשוט כי המראות יחסית גדולות.

האם המראות המקוריות המגיעות עם הרכב הן שטוחות או קמורות?

עד כמה קל \ קשה להחליף לבד את הזכוכית? יש איפשהו באינטרנט מדריך לזה?

ובכל אופן, מה סדר גודל של מחיר החלפה, במוסך של החברה או בפירוקיה.

ובמידה ואני מזמין מהאינטרנט, כמה יקחו ממני במוסך רק על הרכבה?

תודה.

פורסם

כאן יש הדרכה שיתכן ותעזור לך.

לגבי מק"ט-אין לי את מספר השלדה שלך. הצלחתי לאתר מק"ט בתוכנה, על פניו נראה שהציור דומה לסוויפט החדשה.

המק"ט של המראה מצורף בתמונה. אינני יודע כמה יקחו לך במוסך יבואן על הרכבה, יתכן שבמוסך רגיל (או במקום שמתמחה בזגגות רכב) יסכימו להרכיב לך בעלות יותר זולה אם לא תצליח להסתדר לבד.

swift mirror.jpg

• ספונסר פורום
פורסם
ובכל אופן, מה סדר גודל של מחיר החלפה, במוסך של החברה או בפירוקיה.

ובמידה ואני מזמין מהאינטרנט, כמה יקחו ממני במוסך רק על הרכבה?

תודה.

אם מדובר על החלפה של המראה בלבד (זכוכית ללא מנגנון חשמלי או כיסוי פלסטיק) אז עלות ההחלפה אצל זגג רכב תיהיה בדרך כלל נמוכה יחסית ואין טעם להתחיל להסתבך עם הזמנות מחו"ל (שאולי יתאימו ואולי לא) ואין צורך להגיע למוסך מורשה של החברה.

ציין מהיכן אתה בארץ וננסה לעזור לך להגיע לזגג רכב מתאים.

פורסם
אם מדובר על החלפה של המראה בלבד (זכוכית ללא מנגנון חשמלי או כיסוי פלסטיק) אז עלות ההחלפה אצל זגג רכב תיהיה בדרך כלל נמוכה יחסית ואין טעם להתחיל להסתבך עם הזמנות מחו"ל (שאולי יתאימו ואולי לא) ואין צורך להגיע למוסך מורשה של החברה.

ציין מהיכן אתה בארץ וננסה לעזור לך להגיע לזגג רכב מתאים.

היי.

אני מאזור הצפון. גר באזור עפולה, ונמצא הרבה בחיפה. ככה שכל מקום בין לבין יכול להתאים.

אשמח לקבל מקום שאוכל להליף בו מראות.

אגב, מראה מקורית שהגיעה עם הרכב היא קמורה. השוותי למראה שטוחה שהבאתי מהבית, (לא מראת של רכב). במראת הרכב רואים הרבה יותר פרטים (וקטן יותר). חשוב שמראה חדשה שישימו לי תהיה קמורה גם כן. כאמור המקורית קמורה, ככה שאם חדשה תהיה מקורית אז זה יתאים.

ביררתי במוסך מורשה. זכוכית בלבד של המראה עולה כ-300 ש"ח כל אחת. התקנה 150 ש"ח בנוסף. ככה שזה לא ריאלי מבחינתי. ראיתי באי ביי מראות בפחות מ-20 דולר.

יש לי שאלה נוספת. מראות מקוריות הן עם חימום. מה נותן חימום למראות? מראות לא מזיעות בד"כ כמו שמשות של הרכב, כי אין הפרשי לחות. במה חימום למראות יכול לעזור?

• תוכן חדש...