Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרובכם השם רוברט ליידס לא אומר הרבה. למען האמת גם לי הוא לא אמר ממש הרבה לפני כמה שעות. רוברטס ליידס הוא יהודי אמריקאי שגר בסקרמנטו קליפורניה. לא מזמן מלאו לרוברט 13 שנים והוריו חגגו לו בר מצווה. בעקבות הזדהות עם תושבי אשקלון במבצע "עמוד ענן" רוברט החליט שבמקום לשמור את הכסף מכל המתנות שהוא קיבל הוא רוצה לעשות משהו שונה. הוא ביקש מכל האורחים והחברים שמכירים אותו לא לתת מתנות אלא פשוט לתת כסף. לפני שאתם מרימים גבה אז שתדעו שעם הכסף הזה הם רכשו אמבולנס שיגיע לישראל ויוצב בעיר אשקלון.

ניסיתי לחפש את הפייסבוק שלו ולא מצאתי. אם משהו מוצא אבקש לפרסם אותו כאן. אני אשמח אישית להודות לבחור הנפלא הזה.

כאן הוא הופיע בחדשות.

http://www.youtube.com/watch?v=2vls_ytZmS8&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כאן כתבו עליו בעיתון

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4337397,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רק כדרך אגב, זוהי לא הפעם הראשונה שילד יהודי עושה זאת לבר מצווה שלו. הנה עוד בחור שהחליט לעשות משהו אצילי.

22072012724.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מדהים שזה מה שילד בן 13 בוחר לעשות עם מתנת הבר מצווה שלו, כל הכבוד לבחור ולמשפחה שנתנה לו חינוך כזה!

דרך אגב, בעמוד ענן היו המון (המון!) תרומות של אוכל ממתקים פיצות וכו' לגדודים הלוחמים. גם מהארץ וגם מחו"ל. תודה לכל מי שתרם, לפלוגה שלנו זה העלה את המורל בצורה מטורפת :)

פורסם

מדהים איזה סכומים הוא מקבל לבר מצווה שלו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הראשונה היתה ילדה שפעלה באופן דומה והוציאה את ילדי שדרות ליום כיף.

פשוט להוריד את הכובע בפני הנערים האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחמם את הלב? בטח.

כבוד לנער? בענק!

אבל תראו איך אנחנו ניראים, מדינת עולם שלישי שניזונה משנור ומתרומות של יהודים רחבי לב.

ככה מתנהגת המעצמה החזקה במזרח התיכון - לי זה מציק.

פורסם

פאקינג שנוררים.

אם יש "פראיירים" בעולם שקונים לנו אמבולנסים וכבאיות... השלב הבא הוא "אמץ ילד בפגיה" או "אמץ ניצול שואה" כמו שאזרחים במדינות עולם ראשון מאמצות ילדים מאפריקה.

זה רק מסיר את האחריות של הממשלה מאזרחיה.

בתור אזרחים משלמי מיסים אתם צריכים לזעום, לא להלל את התופעה הזו.

למה שתסתמכו על תרומות ושנור? אם אין "תמורה בעד האגרה" למה להמשיך לשלם את אותה "אגרה"?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
הראשונה היתה ילדה שפעלה באופן דומה והוציאה את ילדי שדרות ליום כיף.

פשוט להוריד את הכובע בפני הנערים האלה.

למען האמת אתה מזכיר לי מקרה של ילדה בת 12 שתרמה את כל כסף הבת מצווה שלה ולקחה ניצולי שואה למסעדה או משהו כזה.

מחמם את הלב? בטח.

כבוד לנער? בענק!

אבל תראו איך אנחנו ניראים, מדינת עולם שלישי שניזונה משנור ומתרומות של יהודים רחבי לב.

פאקינג שנוררים.

אם יש "פראיירים" בעולם שקונים לנו אמבולנסים וכבאיות... השלב הבא הוא "אמץ ילד בפגיה" או "אמץ ניצול שואה" כמו שאזרחים במדינות עולם ראשון מאמצות ילדים מאפריקה.

זה רק מסיר את האחריות של הממשלה מאזרחיה.

בתור אזרחים משלמי מיסים אתם צריכים לזעום, לא להלל את התופעה הזו.

למה שתסתמכו על תרומות ושנור? אם אין "תמורה בעד האגרה" למה להמשיך לשלם את אותה "אגרה"?

קודם כל, שאפו לילד שבמקום להכניס לחשבון הבנק שלו סכום של לפחות 60 עד 100 אלף דולר בחר להועיל ולהציל חיים של אנשים שהוא מעולם לא פגש. בארה"ב נהוג אגב שההורים נותנים את הכסף לילד וזה חוסך אותו בחשבון הבנק שלו בשביל הלימודים בקולג'. ההורים מצידם משלמים את כל החשבון מכיסם. כלומר, הנער, הגבר הזה וויתר מרצונו החופשי על סכום של 100 אלף דולר. זה יותר ממכובד. זה פשוט לא מהעולם הזה.

דבר שני, הוא לא תרם כסף בכדי שייקנו גרביים וגופיות לחיילי צה"ל. הוא תרם אמבולנס. האם מדינת ישראל יכלה להסתדר בלי האמובלנס? סביר להניח שכן, האם זה יזיק שיש אמבולנס רזרבי? ממש לא, האם הוא שינה משהו? בוודאי. אני רואה את זה בצורה אחרת, במקום לתרום כסף לאיזה בית כנסת או יותר גרוע, לאיזה כולל שלומדים שם רק תורה הוא עשה משהו עילהי. הוא יודע שהתרומה שלו תעזור להציל חיי אדם. אין מטרה יותר קדושה מזה.

דבר אחרון, לאלה שמלינים על מערכת הבריאות. האם יש במה להתגאות? יש ויש הרבה מאוד בלי עין הרע. האם היא מפוארת? לא ממש. האם היא מושלמת? רחוקה מלהגיע לשם. האם יש איפה להשתפר? בוודאי. אבל ככה זה, ככה זה שאתה חי במדינה סוציאלית שבה חלק משלמים וחלק לא. אם תחום הרפואה היה פרטי כמו בארה"ב בו בית החולים עובד בעצם כמו כל עסק אחר אשר נועד להפיק רווחים בתי החולים היו נראים כמו חדרי השכרה לאירוח. אבל אז היו פותחים לנו את הת*ת עם פרימיות של ביטוחי בריאות מכאן ועד להודעה חדשה. אנשים היו נזרקים ברחוב כי אין להם איך לשלם את הסכומים לבית החולים. אז תחליטו, או שאתם רוצים מדינה סוציאליסטית חזירית או קפיטליסטית חזירית.

פורסם

למה כשרוצים להשוות את מערכת הבריאות הישראלית למודל אחר, תמיד בוחרים בארה"ב.

בעולם יש מדינות נוספות, עם מודלים אחרים ומגוונים (מוצלחים יותר, ומוצלחים פחות) לבריאות ציבורית.

ובכל מקרה, הטענה המצחיקה שלך בנוגע לזה שיפתחו לנו את התחת עם פרמיות ביטוח היא פשוט הזויה.

תפתח את תלוש המשכורת האחרון שלך... כמה שילמת מס בריאות? כמה ביטוח לאומי? כמה מתוך מס ההכנסה שלך הולך לבריאות?

אההה... וכמה אתה משלם קופת חולים עבור כל בני משפחתך.

הכי קל לזעוק על 2 קצוות הספקטרום - קפיטליזם חזירי וסוציאליזים חזירי. העולם הוא לא שחור-לבן, יש עוד מודלים כלכליים באמצע.

בקיצור, לא השתכנעתי.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
מחמם את הלב? בטח.

כבוד לנער? בענק!

אני חושב שאתה מגזים. זה לא כמו פעם, שפקידי משרד החוץ היו הולכים באמת לשנורר. זו סה"כ תרומה, וכל הכבוד לילד הזה.

מד"א מקבל תרומות כמו הרבה ארגונים אחרים. בהתחשב בעלות של אמבולנס (רמז: המון המון המון כסף, רק לרכוש את הדבר) צריך לומר לו תודה. על אותו משקל, גם הבן של ישראל ישראלי יכול לעשות אותו הדבר בדיוק. האם גם אז זה יהיה שנור?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני חושב שאתה מגזים. זה לא כמו פעם, שפקידי משרד החוץ היו הולכים באמת לשנורר. זו סה"כ תרומה, וכל הכבוד לילד הזה.

מד"א מקבל תרומות כמו הרבה ארגונים אחרים. בהתחשב בעלות של אמבולנס (רמז: המון המון המון כסף, רק לרכוש את הדבר) צריך לומר לו תודה. על אותו משקל, גם הבן של ישראל ישראלי יכול לעשות אותו הדבר בדיוק. האם גם אז זה יהיה שנור?

אצלנו בתחנה רוב האמבולנסים זה ממדינות שונות ומשונות כמעט על הכל כתוב תרומת XXX :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
קודם כל, שאפו לילד שבמקום להכניס לחשבון הבנק שלו סכום של לפחות 60 עד 100 אלף דולר בחר להועיל ולהציל חיים של אנשים שהוא מעולם לא פגש. בארה"ב נהוג אגב שההורים נותנים את הכסף לילד וזה חוסך אותו בחשבון הבנק שלו בשביל הלימודים בקולג'.

שאפו לגמרי, אם כי אני מהמר שעבורו ועבור משפחתו 100k דולר משמעותיים פחות מאשר עבור האזרח הממוצע.

או אם לנסח אחרת, תרומתו לא באה במקום קולג'.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תרומתו לא באה במקום קולג'.

נהפוך הוא, סביר מאד להניח שתרומתו זו תופיע באותיות קידוש לבנה במכתב המועמדות לקולג'.

וזה מן הסתם לא הולך להיות הקולג' הקהילתי של סקרמנטו עילית... :rolleyes:

עם כל הכבוד ליוזמה היפה, הקטע הזה של התרומות באמת מטריד.

בקצב הזה בעוד כמה עשורים נחזור לשיטת כספי החלוקה.

פורסם
למה כשרוצים להשוות את מערכת הבריאות הישראלית למודל אחר, תמיד בוחרים בארה"ב.

בעולם יש מדינות נוספות, עם מודלים אחרים ומגוונים (מוצלחים יותר, ומוצלחים פחות) לבריאות ציבורית.

ובכל מקרה, הטענה המצחיקה שלך בנוגע לזה שיפתחו לנו את התחת עם פרמיות ביטוח היא פשוט הזויה.

תפתח את תלוש המשכורת האחרון שלך... כמה שילמת מס בריאות? כמה ביטוח לאומי? כמה מתוך מס ההכנסה שלך הולך לבריאות?

אההה... וכמה אתה משלם קופת חולים עבור כל בני משפחתך.

הכי קל לזעוק על 2 קצוות הספקטרום - קפיטליזם חזירי וסוציאליזים חזירי. העולם הוא לא שחור-לבן, יש עוד מודלים כלכליים באמצע.

בקיצור, לא השתכנעתי.

הסיבה שעשיתי כאן השוואה בגלל שמדובר בילד שחיי שם ובגלל שאנשים מלינים שזה עושה אותנו מסכנים שאנחנו מקבלים תרומות מאחרים.

בחור רווק משלם 500 דולר בחודש עבור ביטוח בריאות בלבד, זה לפני מיסים אחרים. משפחה בת 3 נפשות משלמת 1200 דולר בחודש לפני מיסים אחרים. האם גם בישראל משלמים כאלה סכומים לאנשים רווקים או זוג נשוי עם ילד אחד?

שאפו לגמרי, אם כי אני מהמר שעבורו ועבור משפחתו 100k דולר משמעותיים פחות מאשר עבור האזרח הממוצע.

או אם לנסח אחרת, תרומתו לא באה במקום קולג'.

איך שלא תסתכל על זה הוא נתן לפחות 100 אלף דולר שהיו יכולים להיות שלו. אתה יודע למה זה משול? אתה יודע איזה אוטו אתה קונה שם ב 100 אלף דולר? הוא היה יכול לשים את הכסף בבנק ובגיל 16.5 למשוך את הכסף ולקנות פאקינג פורשה 911 חדשה שדיד שנת 2016. אתה קולט את זה? במקום זאת הוא תרם את הכסף למדינת ישראל.

http://www.porsche.com/usa/models/911/911-carrera-s/

http://www.youtube.com/watch?v=Qd5MNIrLF1Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...