Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שראה ולמי שלא, שודרה עכשיו בערוץ 22 התוכנית "שומר מסך". ראו שם את אהוד בבאר שבע עם כל הקומבינה המפורסמת של ה"שלם 500 גש לטסט וכנראה גם תעבור"...

האמת שזה לא משנה, בשעורי "לימוד רכיבה" לא באמת לומדים לרכב גם ככה, אז מה פסול במה שעושים שם ? שום דבר לדעתי.

ועוד שמעתי ש"מוטו" עזרו להם עם הכתבה, עכשיו אני בכלל נגד (התוכנית וגם מוטו) :evil:

זאת כבר הפעם השניה ש"חושפים" את הקומבינה שם, אני חושש שהפעם זאת גם הפעם האחרונה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חבר שלי רצה ללמודאצל אותו אהוד.

באחד המפגשים הוא אמר לחבר שלי אם הוא ישלם לו כסף אז תוך 2 שיעורים יש לו רישיון ביד.

פורסם
אז יש חוק או אין חוק בכללי הפורום, שאוסר על חסרי רישיון לכתוב בו ?

:roll:

אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,

אופנועים, או כל כלי רכב אחר.

יש חוק !

:evil:

פורסם

אמנם לא ראיתי את הכתבה אבל "למדתי " אצל אהוד ( שידרוג )

והסתובבתי אחריו עם DR650 למשך שעה הוא נסע איתנו במסלול שלטענתו יהיה הטסט והזכיר דברים כמו איתות (דהההה ), מעבר מדו סיטרי לחד וכו'- למרבה הפלא הטסט היה . . . .

בדיוק באותו מסלול !!!! :shock: ( ממש הפתעה . . . )

הביזיון לדעתי הוא אצל הטסטרים שלא מחדשים את המסלולים ונותנים למורי הנהיגה "ללמוד " אותם

לעניות דעתי זו לא קומבינה אלא פשוט אוזלת ידה של המערכת ( משהו חדש ??? )

מסקנה :

לימודי רכיבה נכונה ובטוחה רק בקורס ספציפי !!!!!!

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

כל המדינה הזו כסת"ח אחד גדול...

המורים לא מלמדים כמו שצריך בבי"ס , ההורים צריכים לממן שיעורים פרטיים (ולעיתים מאותו מורה!!!)

הרופא לא טוב? לא מטפלים בך? רופא פרטי...

טסט ב"חוואה", קורס נהיגה מיתקדמת...

ממש מגינת "קומבינה"... חבל שאי אפשר להגדיל ב ש"ח תשעים.....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כל המדינה הזו כסת"ח אחד גדול...

המורים לא מלמדים כמו שצריך בבי"ס , ההורים צריכים לממן שיעורים פרטיים (ולעיתים מאותו מורה!!!)

הרופא לא טוב? לא מטפלים בך? רופא פרטי...

טסט ב"חוואה", קורס נהיגה מיתקדמת...

ממש מגינת "קומבינה"... חבל שאי אפשר להגדיל ב ש"ח תשעים.....

גילי

עצוב מאוד ונכון מאוד...

פורסם
אמנם לא ראיתי את הכתבה אבל "למדתי " אצל אהוד ( שידרוג )

והסתובבתי אחריו עם DR650 למשך שעה הוא נסע איתנו במסלול שלטענתו יהיה הטסט והזכיר דברים כמו איתות (דהההה ), מעבר מדו סיטרי לחד וכו'- למרבה הפלא הטסט היה . . . .

בדיוק באותו מסלול !!!! :shock: ( ממש הפתעה . . . )

הביזיון לדעתי הוא אצל הטסטרים שלא מחדשים את המסלולים ונותנים למורי הנהיגה "ללמוד " אותם

לעניות דעתי זו לא קומבינה אלא פשוט אוזלת ידה של המערכת ( משהו חדש ??? )

מסקנה :

לימודי רכיבה נכונה ובטוחה רק בקורס ספציפי !!!!!!

אני לא מבין מה הבעיה שיש מסלולים קבועים. זה יותר נוח לטסטר כי הוא מכיר אותם, הרי זה לא אוטו, הוא לא יושב לידך עם דוושת ברקס.

וזה יותר נוח לנו, מכיוון שהכבישים לא פשוטים והמספר שיעורים שאנו רוצים לעשות הוא מועט, במיוחד שהמינימום באוטו הוא 28 ובאופנוע 500 הוא 15 שיעורים.... אתה לא מספיק ללמוד את כל הכבישים והסימטאות של אותה העיר, וגם כי חלק מהשיעורים הם במגרש. ולכן יש מסלולים קבועים. גם בחולון זה ככה, 3 מסלולים, כל טסטר והמסלול שלו.

• תוכן חדש...