Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטנו בין המאזדה6 החדשה לבין האוונסיס, בסופו של דבר האוונסיס ירדה מהפרק מכל מיני סיבות.

כשכבר באנו לסגור על המאזדה, ניסן יצאו במבצע של 15K הנחה על הקשקאי

ולכן חשבנו לצרף אותה לשיקול,

מה דעתכם על הקשקאי החדשה? מול המאזדה וכל הנתונים?

אני לא הכי מבין ברכב והייתי שמח לקבל מהמומחים את ההכוונה והעזרה הראויים.

כמובן שחשובה לנו הבטיחות המרווח הנוחות (ואם אפשר על הדרך אז גם היופי והפאר שהרכב מביא איתו)

שוב,

תודה רבה :)

פורסם

הקשקאי פחות מאובזר ופחות מרווח מה-6, גם הביצועים פחות טובים.

בדגם הבסיסי של הקשקאי תא הנוסעים פשוט ופלסטיקי.

פורסם

קודם כל מדובר על רכבים מקטגוריות שונות, אני מקווה ששמת לב לזה.

וחוץ מזה, הקשקאי זה רכב שנמכר משנת 2008 אאל"ט בזמן שהמאזדה חדשה חדשה.

כמובן שיש לך את השילוב של השניים בCX-5 שהוא רכב מצויין ומלך הקטגוריה.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
קודם כל מדובר על רכבים מקטגוריות שונות, אני מקווה ששמת לב לזה.

וחוץ מזה, הקשקאי זה רכב שנמכר משנת 2008 אאל"ט בזמן שהמאזדה חדשה חדשה.

כמובן שיש לך את השילוב של השניים בCX-5 שהוא רכב מצויין ומלך הקטגוריה.

בהצלחה!

אפשר עוד קצת פרטים על הCX-5 מחירון ופרטים נוספים עליו?

ואני יודע שהן מקטגוריות שונות אבל בכל זאת ה"ג'יפונים" הפכו לסוג של רכבי מנהלים\משפחתיות רק במקום ספייס, קיבלת גובה..

חחח

פורסם

ה-CX5 יותר קרוב בגודלו למאזדה 3 ושאר המשפחתיות הקומפקטיות אך מצוייד ביחידת כוח זהה לשל ה-6 החדשה, אבזור שגם כן דיי דומה ותא נוסעים כמעט זהה מבחינה עיצובית. המחיר קרוב מאוד לזה של ה-6 החדשה והמחירים במאזדה כידוע לא גמישים במיוחד.

פורסם

תודה רבה על התגובות

תראו די ברור לי שהמאזדה 6 תקח את הקשקאי, (וכמובן שעדיפה ה CX5 אם אני רוצה רכב גדול)

ההתלבטות שלי באה מכיוון שאני יכול לרכוש את הקשקאי כרגע ב20K פחות מהמחיר מחירון שלה

כלומר ב145 במקום ב165, שזה חתיכת הנחה.

ופה באה ההתלבטות שלי, האם ההבדל בין הקשקאי למאזדה6 הוא עד כדי כך גדול ששווה להשקיע עדיין את ה20K?

פורסם
תודה רבה על התגובות

תראו די ברור לי שהמאזדה 6 תקח את הקשקאי, (וכמובן שעדיפה ה CX5 אם אני רוצה רכב גדול)

ההתלבטות שלי באה מכיוון שאני יכול לרכוש את הקשקאי כרגע ב20K פחות מהמחיר מחירון שלה

כלומר ב145 במקום ב165, שזה חתיכת הנחה.

ופה באה ההתלבטות שלי, האם ההבדל בין הקשקאי למאזדה6 הוא עד כדי כך גדול ששווה להשקיע עדיין את ה20K?

כמו שכתבו למעלה ובוודאי הבנת, מדובר ב-2 רכבים מקטגוריות שונות.

מדבריך עולה כי נושא המחיר הוא השיקול העיקרי. בעניין זה כדאי שרק אתה תחליט!!!!!!!

עצתי לך, לבצע נסיעות מבחן בשתיהן ואז להחליט אם ההבדל בין שתי המכוניות אכן מצדיק, מבחינתך, את ההפרש במחיר.

פורסם

תשלם פחות ותקבל פחות, הניסאן קשקאי הוא רכב מיושן, צפוף, איכות חומרי הפנים נמוכה, הוא לא בר תחרות לא למאזדה 6 ולא למאזדה cx5.

דרך אגב יש עכשיו הנחה ליונדאי ix35 במבצע ״חבר״ לדגם הפשוט של 17 אלף ש״ח והיא גם נמכרת סביב 145 אלף ש״ח והיא כבר עדיפה על הקשקאי, הגם שגם היא לא משתווה למאזדות הנ״ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בדיוק מה שעלה לי בראש כשאני קורא את ההודעה של פותח השרשור, מאזדה CX-5, הרכב הזה פשוט BMW X5 עם סמל של מאזדה, יש שיגידו שיותר יפה (גם לדעתי), בקיצור - מאזדה CX5 תעלה תמונות ותתחדש.

אם הרכב יורד מהפרק (לא רואה סיבה שזה יקרה אבל בכל זאת..) אז לך על המאזדה 6, אם אתה מדבר על הדגם של ה2013 אתה תסובב הרבה ראשים וממש תהנה ממנו, ניסאן קשקאי רכב ממוצע, שלא יתנו להנחה של 15 אלף להטעות אותך, המחיר שלו גבוהה ביחד למה שהרכב נותן, לא שזה חרא אוטו אבל לא יכול לעמוד עם מאזדה 6 ומאזדה CX5.

תתחדש !

פורסם
בדיוק מה שעלה לי בראש כשאני קורא את ההודעה של פותח השרשור, מאזדה CX-5, הרכב הזה פשוט BMW X5 עם סמל של מאזדה

פאן בויס זה נחמד, אבל לא להיסחף בבקשה. אם כבר, בקושי X3.

• תוכן חדש...