Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצרכים :

שמפו של טרטל בניגוב יחד עם כפפת צמר כבשים

יבוש באמצעות עור צבי ( מקורי )

ואז לפינלה : וואקס של חברת טרטל לכל חלקי הרכב ( לקח המון זמן ) .

תוצאות :

50fab140c91a5.jpg

הגג :

50fab140cdf31.jpg

50fab140d2af4.jpg

50fab1416286e.jpg

50fab141961b2.jpg

50fab141c8b3a.jpg

50fab14208654.jpg

50fab1423ba8b.jpg

50fab1426f7d3.jpg

:-)

יפני זה הכי אחי

פורסם

למה כל אחד שמורח קצת ווקס מאוטודיפו (או לחילופין, היה זרוק שנים בתא מטען) מצלם את התוצאה ומעלה לכאן?.

זה פשוט לא מעניין, מוריד את הרמה ולדעתי גם לא המטרה של פורום דיטיילינג.

פורסם

כל אחד רוצה ײלהשוויץײ ברכב שלו גם אם לא עשה דיטיילינג שלם. אני לא מתנגד לזה, ההפך. הורדת רמה זה לא. בין השטיפות והטרטלים יש פה חברה שמעלים עבודות אמיתיות דוגמת הבימרית מאתמול.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
למה כל אחד שמורח קצת ווקס מאוטודיפו (או לחילופין, היה זרוק שנים בתא מטען) מצלם את התוצאה ומעלה לכאן?.

זה פשוט לא מעניין, מוריד את הרמה ולדעתי גם לא המטרה של פורום דיטיילינג.

לכל אחד מותר לעשות מה שירצה ולהעלות תמונות גם אם השתמש בחומרים פחות נחשבים. אני לא מבין את פשר ההתנשאות הזאת.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

תמונות יפות ,אישית יותר יפה בלי התוספות ששמתה ,אני הייתי מוותר על ''השד'' ששמתה לסמל מאחור .

ואיזה צמיגים יש לך מאחורה ? , תודה

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

נהפכו. דווקא סקרנות של אנשים לעשות טיפול דיטיילינג, כבר מבורך. גם אם זה מיושם בחומרים בסיסיים

נו אז מה? עצם העשייה/מאמץ זה תוביל אותם בסופו של דבר להתנסות בחומרים טובים יותר.

וזה מה שיפה ובוודאי חלק מתכלית הפורום- לקדם את התחום.

אין צורך ליצור כאן אליטה סנובית,יש לנו את זה מספיק בכל תחום בחיים.

פורסם

אם כבר גררתם את הדיון לכיוון הזה ,

אותי מעניין למה יש פה בודדים שמשתמשים בחומרים יותר "נחשבים" מטרטל , אבל לא מבינים מה ההבדל .

כולם רוצים שהרכב שלהם יהיה כמו "מראה" , מוזר... אני לא רואה אנשים מורחים ווקס על מראות , הייתכן שהסוד הוא לא בווקס? :shock:

לפותח השרשור והשאר שחשים מזלזול במוצרים כמו טרטל , פשוט תתעלמו .

המוצרים האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים , ולא איזה ווקס אנזימים שעולה כמו טבעת נישואין .

תשתמשו בהתאם לכיס שלכם , ואם הוא מאפשר יותר בהתאם להבנה שלכם , העיקר שתשתמשו ותמשיכו לשתף פה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אם כבר גררתם את הדיון לכיוון הזה ,

אותי מעניין למה יש פה בודדים שמשתמשים בחומרים יותר "נחשבים" מטרטל , אבל לא מבינים מה ההבדל .

כולם רוצים שהרכב שלהם יהיה כמו "מראה" , מוזר... אני לא רואה אנשים מורחים ווקס על מראות , הייתכן שהסוד הוא לא בווקס? :shock:

לפותח השרשור והשאר שחשים מזלזול במוצרים כמו טרטל , פשוט תתעלמו .

המוצרים האלה הם בדיוק מה שאתם צריכים , ולא איזה ווקס אנזימים שעולה כמו טבעת נישואין .

תשתמשו בהתאם לכיס שלכם , ואם הוא מאפשר יותר בהתאם להבנה שלכם , העיקר שתשתמשו ותמשיכו לשתף פה .

אתה יודע מה הכי עצוב?? שטרטל עולה כמו ווקס איכותי הרבה יותר... ועדיין לא ניתקלתי בווקס שעולה כמו טבעת נישואים (אני יודע שזה הגזמה)

מה לעשות שלטרטל יש שם בארץ וכל מי ששם אותו חושב שזה הדבר הכי טוב שיכול להימרח על הרכב שלו... (וזה בכלל לא מכוון לפותח השרשור) סתם מבאס שבחנויות אין שום דבר איכותי באמת.

• תוכן חדש...