Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, חזרתי לא מזמן מהטיפול הפנימי שלהם. נתחיל מהסוף, בשביל המחיר של הגרופון, אין ספק שזה

מחיר זנות. עבדו על הרכב שעתיים, ואין ספק שפנים הרכב יצא ברמה גבוהה מאוד, במיוחד ריפודי העור.

הרכב עצמו היה מלוכלך מאוד, וניכר עליו שלא עבר טיפול יסודי הרבה זמן.

המקום עצמו הוא מקום די קטן, נמצא בחניון של מרכז שוסטר. הכניסה היא מרחוב רקנאטי ולא מהצד השני.

קיבל אותי בחור בשם איזט, שהוא לכשעצמו מאוד נחמד. לצערי הייתי מאוד קצר בזמן, אז לא יכולתי לתת

יותר מידי הנחיות לפני, וגם לא לבדוק את הרכב בגמר העבודה ביסודיות, כיוון שיצאתי וחזרתי לאסוף ולעוף

לפגישה הבאה.

בגדול עשו עבודה טובה מאוד. ריפודי העור יצאו כמו חדשים, ואפילו עם ריח של ריפודים חדשים.

גם תא המטען שהיה מטונף, יצא מבריק, וכך גם הדלתות ורצפת הרכב, פתחי המזגן, וכל הפלסטיקים השונים.

חבל שפספסו כמה דברים. נכון שזה לא קריטי. את התא הקטן שבו יש מחזיקי כוסות, והיה די מלוכלך, לא ניקו בכלל,

וגם השטיח של הנוסע הקדמי או שפספסו, או שהלכלוך לא ירד. שוב, לא קריטי, אבל תמיד כיף אם זה מושלם.

צילמתי קצת לפני ואחרי, לא יותר מידי. אני אישית חושב שכדאי מאוד לבקר במקום. הם עושים רושם של חבר'ה

רציניים, שאכפת להם שתצא מרוצה. אני גם בטוח שאם אחזור לשם ואבקש שיעברו על הרג'קטים, לא תהיה

בעיה מצידם.

בכמה מילים שהחלפתי עם איזט, הוא מאוד שמח לשמוע שאני מקארספורום, ואמר שכל מי שרוצה להתקשר

לברר, לשאול, וכמובן לקבוע טיפול, הוא יענה בשמחה. הנייד שלו הוא: 057-7234477

וואלה אושרי, חבל שלא פתחת דיון חדש בנוגע לטיפול ברכב שלך. זאת הפעם ראשונה שאני רואה את הדיון :wink:

רואים שהרכבים שלנו יצאו מאותו מפעל בבוואריה, החומרים והגוונים מאוד דומם בין שני הרכבים :)

מי שלא מכיר אז הגוון של פנים הרכב, הוא בצבע צהוב שנוטה מאוד לחום בהיר.

גם לאחר ניקוי סופר יסודי הגוון עדיין נשאר קצת מט.

סה"כ תוצאה יפה מאוד ומספקת מאוד, לעומת המחיר ששילמת.

אני מצאתי שספוג הפלא של סנו, עושה עבודה מצוינת על ריפודי העור בגוון שלנו ובמיוחד על דיפוני הדלתות. אפשר גם קצף לניקוי ריפודים של סנו או כימיגת שעולה גרושים בסופר, בשילוב עם מטלית מיקרו פייבר.

לניקוי פנימי על חלקי פלסטיקה, אני מעדיף להשתמש רק במטליות לחות של ד"ר פישר. בד"כ אני בכלל לא מנקה עם נוזלים, רק עם מטלית מיקרופייבר בעלת שערות ארוכות שסופחת אליה את האבק.

לחלקי פלסטיקה גמישה, כמו הדשבורד, החיפויים התחתונים של הדלתות והקונסולה שמסביב תיבת ההילוכים, אני משתמש רק ב SONAX Dashboard Cleaner Matt. שזה חומר OEM של BMW.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האים יש מצב כל שהוא שהטיפול הזה = הפנימי = יכול להזיק :

1למיכלולי החשמל ברכב? קורוזיה במכלולי הסוויצים?

2. לחלקי מתכת כמו בית המצית?

3. למערכת הסטריאו? ומנגנון מנוע ה CD?

4 לריפוד הפנימי בגג הרכב?....להמיס את הדבק שלו ואז הוא יהיה רופף?

5. ובעיקר לזלוג לחלק החיצוני של הרכב שעבר דיטיילינג ואז לקלקל את הוואקס או אוטם הצבע?

האם הקיטור יכול להוריד סימני מדבקות בפנים השמשות?

לא יודע למה אני חושש....שלטווח ארוך יופיעו נזקים מהמיים:|:?:

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

אז גם אני שמחתי לבקר בסטים מי היום.

התקשרתי אתמול בצהריים וקבעתי תור להיום בעשר וחצי בבוקר.

קיבלה אותי מזכירה מאוד מאוד נחמדה, באותו רגע הבעלים לא היה, סיפרתי לה שיש לי כמה שאלות שאני רוצה לשאול לפני הטיפול והיא מהר מאוד התקשרה לבעלה ואמרה לו ש"הלקוח" מעוניין לשאול מספר שאלות (כיף להקרא ככה). ונתנה לי לדבר איתו בטלפון.

לצערי שכחתי את שמו של הבחור ששוחחתי איתו, היה מאוד סובלני ואדיב ופירט את מהלך הטיפול, אפילו שעוד חמש דקות הוא היה אמור להגיע פיזית למקום.

מדובר במקום נקי מאוד ומואר שמשתמשים בו במיטב החומרים, ראיתי עבודת פוליש יפהפייה על פורשה שנת 81, מדהים.

כשהעלים הגיע למקום הוא הראה לי קצת את החומרים שהם משתמשים בהם, סיפר לי על השביעות רצון של הלקוחות שלו, והבטיח לי שלא אצא מאוכזב מהעסק שלו.

הרגיש בידיים טובות

הרכב שלי הוא שירוקו שנת 2010, שבחודשיים האחרונים חוץ מלאבק את השטיחים, מבחינה פנימית דיי הזנחתי אותו. (מבחינה חיצונית תמיד מטפח שומר ודואג למעט תקופת הגשמים שאני מחכה שתפסק שאוכל לשטוף אותו שוב כמו שצריך)

אמנם מעולם לא אכלו ושתו ברכב ככה שמעבר להמון המון אבק , היו מעט כתמים עיקשים על המושב האחורי. (לא בגלל מה שאתם חושבים)

שוחררתי לדרכי, ואחרי כשעתיים פלוס מינוס חזרתי

הרכב היה במצב כמעט מושלם מבפנים, ראו את ההשקעה של החבר'ה שעבדו עליו.

למעט כמה ריג'קטים קטנים: ביקשתי שלא ינקו את תוכן משענת היד , יש שם המון קבלות של תדלוקים מהשנה האחרונה, ומספרי טלפון וכרטיסי עסק וכו.

הם כן ניקו, לזכותם יאמר שאת כל התוכן הם רוקנו לסלסלה והגישו לי אותה אח"כ. לצערי היו חסרים מספר קבלות, אבל בסדר.

החומר שאיתו השתמשו לפלסטיקה, לפי מיטב הבנתי זה היה אופטי-בונד של אופטימום, לא אהבתי אותו, אני לא יודע אם הוא אמור לתת כזה ברק ולהרגיש כזה שומני. ביקשתי מטלית ועברתי בעצמי על הפלסטיקה והיא עדיין הייתי דיי מגעילה למגע.

כשהגעתי הבייתה ניקיתי הכל טוב טוב עם הstp הפשוט שאני כ"כ אוהב.

שמשה קדמית מהצד הפנימי, שכחו לנקות. בקטנה.

שאלתי אם מבצעים טיהור של מערכת מיזוג האוויר, נאמר לי שיבוצע, אולי באמת בוצע, אולי לא, מה שכן עדיין היה אבק על התריסים של הפתחי איוורור, כמו שהגיע הרכב.

אבל בגדול- 130 פלוס טיפ דיי מכובד, והרגשתי מסופק כהוגן.

המושבים חדשים לגמרי כמו ביום שקיבלתי אותם, כנ"ל השטיחים

הפלסטיקה עצמה, למרות השמנוניות הייתה נקייה לגמרי

התא מטען כמו חדש.

אין שפק שזה מקום שאמליץ לחברים שלי לחזור אליו.

בהצלחה לעסק ותודה לממליצים

"יאללה בירי".

פורסם

שמח לשמוע שיצאת מרוצה, אכן לא כולם אוהבים את המראה הזוהר של החומר.

אבל מדובר על חומר מצויין שמחדש גומיות אטימה (מסביב לחלונות) בצורה פנטסטית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ניגשתי היום לסטימ-מי !

יחס חם ,הומור ,ורצון להסביר על כל דבר ודבר !

איזט הסביר לי הכל ,ואפילו דיברנו קצת על הפורום ועל מה שתמיר עשה שם .

התוצאות ,

וואו !

אני בהלם שזאת השבי הכלכך מלוכלכת שלי !

היא בת 15 עוד מעט ,ונראלי שבחיים לא עבדו עליה בצורה הזאת .

באמת ,ניקוי מאסיבי ! שדרש את זה פשוט ,היו מלא כתמים .

כמובן לא קיבלתי רכב חדש מהנילונים ,

אבל התוצאות באמת מדהימות .

יחסית לזוהמה שהייתה ,זו באמת מכונית חדשה.

עכשיו כל מה שנשאר זה לתת לקצת תמונות לדבר (כמובן שהצילום של האחרי היה בדיוק בסיום התהליך ,הכל היה עדיין רטוב ,מאמין שמחר הכל יתייבש ויראה טוב יותר.)

אשתדל לצלם באור יום תחת השמש את התוצאות החדשות ,

(המצלמה של האייפון 5 איכותית הייתי צריך לציין :) )

51227d4bd5985.jpg

51227d4c5564e.jpg

51227d4bdc314.jpg

51227d4c226b9.jpg

51227d4c8a43a.jpg

51227d4be37c2.jpg

ללא ספק ,אני עוד אבקר שם ,ואמליץ גם לחברים ולמשפחה .

תודה איזט ולצוות !

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

תוצאות יפות! אני זוכר שלהורים שלי היה גם שבי, אם היה מקום כזה בזמנו אני בטוח שהייתי לוקח את הרכב לניקוי פנימי.

תנסה לפרסם תמונות של הלוח שעונים ושאר החלקים הפנימיים, מאוד מעניין אותי לראות את התוצאות מלבד המושבים.

פורסם
תוצאות יפות! אני זוכר שלהורים שלי היה גם שבי, אם היה מקום כזה בזמנו אני בטוח שהייתי לוקח את הרכב לניקוי פנימי.

תנסה לפרסם תמונות של הלוח שעונים ושאר החלקים הפנימיים, מאוד מעניין אותי לראות את התוצאות מלבד המושבים.

לצערי אין לי את הלפני ,אבל אני אצלם מחר ,כמובן שאשתדל באור יום :),

הרכב היה מאוד מאוד מלוכלך ,השטיחים פשוט זוהמה .

אבל כמובן אצלם ואעבור על הכל מחר .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

לא חושב שיש יותר מידי מה להסתבך

PET זה למי שיש שערות של בעלי חיים ברכב (שאני אישית לא מסוגל לסבול את זה)

BABY למי שיש כסאות תינוק ברכב שידוע כמה שהם מג'וייפים בשאריות של חטיפים וכד'

FIRST לפי מה שהבנתי מדובר בדיטיילינג פנימי + ווקס חיצוני תתקשר לשאול הם ישמחו לענות.

בקיצור מדובר עם דיטיילינגים פנימיים + ניקוי חיצוני עם דגשים מסויימים לבקשת הלקוח.

הנה לינק לעסקה , אחלה מחירים.

http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/SteamMe-C1301150083/17776433

יש קופון חדש זה טוב אבל כל כך הרבה חבילות שאפשר להתבלבל ... מה עדיף ?

ממש עושה חשק להגיע לשם אבל אני מהצפון :(

קח יום חופש וקח את הרכב שלך לספא (:

פורסם

^^ מסכים, אבל אם אין כתמים וכו' זה מספיק לרוב האנשים אולי הייתי מוסיף קונדישינר לפלסטיקה אם זה לא כלול (ולג'אנטים למי שיש).

פורסם

כמה שאלות לבעלי הניסיון בעיניין הקופון - אולי אפילו בעל המקצוע יוכל לענות לי

1. האם זה קיטור שמטיזים על הריפודים או שזה המכשיר שדומה לשואב אבק שמחדיר קיטור לריפוד ובו"ז שואב את הלכלוך.

אני שואל מפאת החשמל שיש באוטו.

2. יש לי על הריפודים כיתמי זיעה האם הקופון ב45 ש"ח מוריד את זה?

תודה רבה!

פורסם

לא נראה לי שהעסקה של ה45 ש"ח כוללת ריפודים, אבל הכי טוב זה להרים טלפון ולשאול אותם את כל השאלות, הם באמת בחורים נחמדים ותמיד מוכנים להסביר.

• תוכן חדש...