Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט לא יאומן.

אני מקווה שהיבואנים ירימו קול צעקה, פניה לבג"ץ או תביעה חריפה כנגד ההתנהלות המטורפת הזאת.

בחירות אז לא עובדים.

פורסם

נו אלא מה..מחכים עד 2.1.2013 כדי שזה יקרה.

אלוהיי עד כמה טיפשים יכולים להיות במדינה ממנה יוצאים כ"כ הרבה אנשים חכמים...

Opel Adam S 2017

פורסם

אין אין הייתה לי הרגשה! הייתי אמור להזמין אוקטביה חדשה לתאריך הזה ולא הזמנתי כי כששאלתי את הסוכן מה קורה אם הרכב לא מגיע בזמן אז הוא התחיל לגמגם כמו משה.

מה שגרם לי לבטל את העסקה.

פורסם

הרפתנים במשרד האוצר יושבים וחושבים על דרכים יצירתיות נוספות לחלוב כסף מנהגי ישראל. זה לא פשוט. בנתיים המכוניות יחכו בנמל כדי שחו"ח תפספסו את ההזדמנות לשלם אקסטרא כסף לקופת המדינה.

אל דאגה, יבוא רכב, אגרות ובלו הוא מקורות ההכנסה הגדולים ביותר במדינה ומיד אחרי שהישיבה תסתיים תוכלו להמשיך ולקבל מכוניות נוצצות עם המיסוי הגבוה ביותר בעולם (עכשיו עם תוספת).

פורסם
מיום ליום, אפשר להבין כמה הממשלה והממסד במדינה הזאת מעוררי רחמים כל כך.

אל תדאג, אולי לא בזמן חייך אבל בזמן ילדייך המדינה הזו בהחלט לא תמשיך להתקיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נו אלא מה..מחכים עד 2.1.2013 כדי שזה יקרה.

אלוהיי עד כמה טיפשים יכולים להיות במדינה ממנה יוצאים כ"כ הרבה אנשים חכמים...

ממש לא חכמים במדינה הזאת. אנשים שנפוחים מעצמם וחושבים שהם יותר טובים מאחרים.

פורסם

יש להודעה שני צדדים כמו למטבע:

האחת-מי שביצע הזמנת רכב כנראה "שאכל אותה" באמת והוא זה שיאלץ לנשוא את רוב שליליות ההודעה.

אך מצד שני תחשבו על זה הדבר יכל ליצור לטובת האזרח תחרות גדולה יותר מצד היבואנים משמה מבצעים,הנחות,הטבות ומחירים זולים יותר על רכישת רכב זה או אחר איך זה יקרה אתם שואלים?

עד שוועדת הכספים לכנסת תחזור מפגרתה יווצר חור יחסית גדול בין הכנסות יבואני הרכב,יצרני הרכב נתקעים עם מלאי רכבים עצום לשנת 2013.

הרכבים יהיו תקועים בנמל,על יצרני הרכב לעבור בירוקרטיות חדשות,כל מסעי הפרסום שביצעו לרכבים המגיעים לשנה זה ירדו לטמיון כרגע ולא שווים דבר וכו'-כל הדברים שציינו כאן וכאלה שמפאת חוסר הזמן לא צויינו שווים זמן וזמן זה כסף וכן כסף זה זמן על הכל הם משלמים.

כך שלבסוף וועדת הכספים תחליט לגבי כל אגרת רכב סוף סוף היצרנים יצאו במסעי פרסום גדולים הנחות ומבצעים מטורפים וכל יצרן רכב ירצה למכור ולקדם את דגמו בדרך היעילה ביותר ובזמן הקצר ביותר כי בעצם יש להם עודפים והם נמצאים בפיגור מאחור ביחס לעולם והדבר יביא לאילוצים ולחצים מצד יצרני הרכב העולמי משמה תחרות גדולה יותר בינהם והיצע מחירים אטרקטיבי יותר לנו האזרח הפשוט.

ככל שלוועדת הכספים יקח יותר זמן להחליט מי שמעוניין לרכוש עכשיו רכב חדש 2013-פשוט יזכה הכל תלוי בזמן כפי שכבר ציינתי Money is time and Time is money!

פורסם
אל תדאג, אולי לא בזמן חייך אבל בזמן ילדייך המדינה הזו בהחלט לא תמשיך להתקיים.

לפחות אני לא היחידי שחושב כך, מסתבר.

אני לא נותן עוד הרבה זמן למדינה כמו שלנו להתקיים בתצורה שכזאת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לפחות אני לא היחידי שחושב כך, מסתבר.

אני לא נותן עוד הרבה זמן למדינה כמו שלנו להתקיים בתצורה שכזאת.

יש הרבה שחושבים ככה... פשוט לא אומרים כי אין סיבה. המדינה הזאת ובכלל העולם נכנס לגירעון אחד גדול.

תהנו מהרגעים שיש לכם.

• תוכן חדש...