Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחר, אם לא יקרה משהו מיוחד על הדרך, תצטרף לחניה , ליד המגאן ספורט, אחות ספורטיבית אחרת, BMW Z3.

מדובר בגרסת ה 1.9 , ידנית, שמורה עם מעט ידיים ומעט ק"מ.

הרעיון ברכישתה, בא מכיוון של רצון לחוות הנעה אחורית (דריפטים קלים) עם חווית הגג הפתוח לשבתות וחגים. לאלה שמייד יגידו למה לא בחרת במיאטה, אקדים ואומר, היא לא עושה לי את זה. ל תשאלו למה אבל פשוט לא עניינה אותי.

רציתי בימרית 2.8 ליטר אבל אין בנמצא.. במקום להשקיע אנרגיה של שיפורים במגאן המאוזנת להפליא, אמצא את הסיפוק בשיפור הבימרית ( מכנית וקוסמטית).

עד כאן הקדמה ועכשיו הבקשה:

הרכב כולו מקורי ולכן כל שיפור שתעלו יהיה פוטנציאלי ( התנהגות מסלול , קו ישר, אחיזה, שיפור מנוע ( האם יש מה לחשוב?) . אשמח לרעיונות , והלוגיקה מאחורי כל אחת.

תודה

פורסם

לאחי היה את ה2.8 גיר ידני (לפני 4-5 שנים) וגם את ה1.9 גיר ידני (לפני 10 שנים בערך).

אני יכול לומר לך שזאת "קפיצת מדרגה" רצינית בין ה1.9 ל2.8 (הבדל של 52 כ"ס), פשוט רכב שונה לגמרי, טובה יותר כמעט בכל פרמטר מהגרסה החלשה.

אם אתה הולך להשתמש ברכב גם לנהיגת מסלול, דריפטים וכו' הייתי ממליץ ללכת אך ורק על ה2.8, אני גם מאמין שבעתיד היא תחסוך לך "כאבי ראש" מבחינת כוח ואחיזה.

נכון, אני יודע שקשה מאוד למצוא אבל הרכבים האלה בממוצע מחליפים ידיים כל שנה-שנה וחצי כך שעם מעט סבלנות אני בטוח שתמצא אחת.

• תוכן חדש...