Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אודיופיל, אבל הצליל של הרמקולים היום מוציא אותי מדעתי.

התקציב הוא (קודם כל כמה שפחות) 600-800 שקל עם יכולת פזילה יותר גבוה אם זה באמת משתלם.

אין לי בעיה עם משומש כל עוד הוא במצב טוב, השאלה לאיזה כיוון צריך לשאוף מבחינת חברות / קוי מוצרים.

אגב הרכב הוא Citroen C2 VTS, והוא מגיע עם מקום לקומפוננטים 6.5" ועם מקום מובנה לטוויטרים :)

חשוב לומר שהיום אין מגבר/סאב או כל דבר אחר, אבל אני גם לא נוסע ביפו עם פול באס, אני מחפש צליל נקי ואיכותי (בתור אוהב רוק קלאסי).

תודה רבה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לא ידעתי שכ"כ קשה להמליץ על קומפוננטים :\

פורסם

כמה שרשורים כאלה נפתחים, שחיפוש הכי קטן יניב אלף תוצאות.

בכל מקרה, יש את המורל טמפו שהוא אופציה טובה ולא יקרה ויעבוד טוב ללא מגבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=445947

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

תודה על התגובה,

אני מודע לכך שיש המון דיונים בנושא, ואני גם ספגתי הרבה חומר מקריאה וחיפושים בפורום, עם זאת פה מדובר בעיקר על "שוק המשומשים" + דרישות שלי שלאו דווקא נכונות לאחרים.

ובכל מקרה, באמת תודה על התגובה (ללא כל ציניות) ועל ההמלצה, ספקנים אמרו לי שמורל, למרות היותה חברה ישראלית וכו' וכו' היא קצת Over Rated.

אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. אגב במידה ואתם חושבים שמגבר זה מנדטורי אני אז אני אשמח לשמוע איזה מגבר (בזה אני ממש לא מבין ויש המון מה להבין) יעשה את העבודה ויהיה עם העלות-תועלת הטובה ביותר.

תודה,

פורסם

מוראל כלל ל אוברייטד, דווקא במחירים שלהם בארץ הם הסיבה שין להם כלכך תחרות.

הבעיה היא שאני לא הייתי שוקל אותם בכלל בסגנון המוזיקה שציינת.

לרוק הייתי מחפש סטים בגוון הרבה יותר בהיר ומפורט.

חפש סטי כניסה של הרץ/פוקאל/hat.

פורסם

גם אני חושב שמורל היא חברה אובר רייטד, אחרי הכל חברה ישראלית וגם אפילו אין לי קומפוננט שלהם, העדפתי חברה מוכרת יותר.

מה שרשמתי הוא על סמך חיפושים בפורום בלבד כי לאותם אנשים יש נסיון עם זה.

ואם להיות כן עד הסוף - כשהחלטתי שאני קונה קומפוננט, המורל טמפו היה הסט הראשון שהלכתי לשמוע, ופשוט הייתי כ״כ מאוכזב מהם, ציפיתי להרבה יותר מהם, אבל שוב - זה עניין של טעם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הנה המלצה שהיא לא מורל - להגברה עם ה HU (למרות שעם מגבר טוב תקבל תוצאות הרבה יותר טובות , אבל זה נכון לכל סט :lol: )

Alpine SPG-17CS , הרבה יותר נעים לאוזן מהטמפו (שגם אותו היה לי ואין מה להשוות בינהם )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...