Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולשים יקרים אנו מבקשים את עזרתכם במידע על שברולט קרוז 1.6 LS בעיקר בעניין תיבת ההילוכים. ולהלן:

רכשנו רכב שברולט קרוז 1.6 LS בשנת 2011 עם הגיר והמנוע המשופרים.

כבר לאחר מסירת הרכב החלו בעיות בהעברת ההילוכים ועוד.

מחשב הגיר הוחלף אך ללא הועיל. מאז ,UMI מתכחשת - באופן מופרך - לקיום בעיה בגיר, ואף טוענת שלא מוכרת לה כלל בעיה כזו משאר רוכשי הרכב מדגם זה. ומנגד טוענת שיש להתרגל לגיר (???)

מביקור באתרי רכב בחו"ל מצטיירת לכאורה תמונה שונה לחלוטין.....

אנו נוסעים כבר שנה ברכב וממש לא נהנים אלא אף סובלים. הרכב סובל מתופעות של קפיצות בהעברת הילוכים, מעין סוג של מכות בזמן העברת הילוכים ובתחילת נסיעה , ועוד.

אנו מבקשים לוודא אם אכן טענת UMI נכונה, או שהתקלה/תופעה המתוארת לעיל הינה נחלת רבים. על-כן, נבקשכם לשתף אותנו בניסיונכם כדי למצוא את האמת .

הבהרה, לשם הזהירות נדגיש אין בכוונתנו כאן להוציא דיבה כלשהיא על חברת UMI ו/או מי מטעמה, ואין באמור לעיל כדי לפגוע בכל מובן שהוא בחברתUMI ו/או במותג שברולט ו/או קרוז.

• אחראי פורום
פורסם

לאבא שלי יש קרוז 2012 שאחרי כ-50 אלף ק"מ התיבה התחילה לעשות בעיות.

היו כמה מקרים שהיא נתקעה על הילוך נמוך אבל אחרי ניסיונות של עצירה ולעיתים גם כיבוי הרכב, היא חזרה לתפקד כרגיל.

בפעם האחרונה היא פסקה מלהעביר הילוכים בכלל והאוטו נגרר למוסך ע"י חברת הליסינג. לא יודע מה היתה התקלה, יכול לברר.

בלי קשר מדובר בתיבה די מחורבנת בלי קשר לאמינותה. אין ממש איך להתרגל אליה, פשוט ללמוד להבליג...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על תגובתך בפורום

לחבר שלי ולעוד יש את הרכב מדגם זה וממש אין להם בעיות והרכב נוסע

מצויין.

למה לי להתרגל לרכב מקולקל?

אמשח לקבל מידע ממך זה יעזור לנו מאוד, ובהמשך בטח גם לאחרים

• אחראי פורום
פורסם

לא התכוונתי שאתה צריך להתרגל לרכב מקולקל, הכוונה שלי היתה לפעולת הגיר גם כשהוא תקין.

מדובר בגיר קופצני וחובט בעת העברת הילוכים, קיקדאון של 3 הילוכים שבסה"כ ליטפת את הדוושה,

נטייה למהר להילוך 6 גם ב-50 קמ"ש מה שמאלץ אותך להתחיל לעבוד כדי להאיץ ועוד שלל הברקות.

נהגתי על 4 קרוזים שונים עשרות אלפי ק"מ, מהמודל הקודם וגם המחודש: פעולת הגיר זהה בכולן.

אגב, הקודמת שעשתה אצלנו 75 אלף ק"מ בשנתיים, הראתה אמינות מוחלטת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גולשים יקרים אנו מבקשים את עזרתכם במידע על שברולט קרוז 1.6 LS בעיקר בעניין תיבת ההילוכים. ולהלן:

רכשנו רכב שברולט קרוז 1.6 LS בשנת 2011 עם הגיר והמנוע המשופרים.

כבר לאחר מסירת הרכב החלו בעיות בהעברת ההילוכים ועוד.

מחשב הגיר הוחלף אך ללא הועיל. מאז ,UMI מתכחשת - באופן מופרך - לקיום בעיה בגיר, ואף טוענת שלא מוכרת לה כלל בעיה כזו משאר רוכשי הרכב מדגם זה. ומנגד טוענת שיש להתרגל לגיר (???)

מביקור באתרי רכב בחו"ל מצטיירת לכאורה תמונה שונה לחלוטין.....

אנו נוסעים כבר שנה ברכב וממש לא נהנים אלא אף סובלים. הרכב סובל מתופעות של קפיצות בהעברת הילוכים, מעין סוג של מכות בזמן העברת הילוכים ובתחילת נסיעה , ועוד.

אנו מבקשים לוודא אם אכן טענת UMI נכונה, או שהתקלה/תופעה המתוארת לעיל הינה נחלת רבים. על-כן, נבקשכם לשתף אותנו בניסיונכם כדי למצוא את האמת .

הבהרה, לשם הזהירות נדגיש אין בכוונתנו כאן להוציא דיבה כלשהיא על חברת UMI ו/או מי מטעמה, ואין באמור לעיל כדי לפגוע בכל מובן שהוא בחברתUMI ו/או במותג שברולט ו/או קרוז.

היתה לי בעיה דומה בשברולט קרוז שכורה, מודל 2012. הגיר נתקע על הילוך שני, איחר בהעברת ההילוכים ולא הגיב לפקודות הדוושה.

הרכב נלקח לתיקון, חזר ממנו מקולקל אחרי יומיים והוחלף שוב לרכב אחר. מאז עברו כמה שבועות ואין לי מושג מה עלה בגורלה של המכונית.

פורסם

אני נתקלתי אישיתי ב 3 קרוזים שהגיר הלך אם זה המוח או לחילופין חלק אחר בגיר עצמו.

אני אישית לא אוהב את הרכב בכלל בגלל כל התקלות שאני נתקל עם הרכבים האלו לדעתי רכב גרוע ואפילו גרוע מאוד.

פורסם
נסעתי על קרוז 2006 שהתנהגה ככה. חבר שלי קנה מהניילונים בתחילת 2006, ומכר בקיץ של אותה שנה.

יווו גם לי יש אחת כזאת ואני במיוחד אוהב את הדגם של 98 :loco:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...