Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדפקתי

smirnof
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:???: מה שלום כולם?

It's been a while.

יש לי בעיה רצינית.

בחודש האחרון נסעתי על כביש שש 14 פעמים בהנחה שאין מצלמות מהירות.מן הסתם מחוג המהירות שלי לא ירד מסביבות ה-140 160 קמ"ש.

אתמול רק נודע לי על המצלמות.

מישהו יודע היכן אפשר לברר כמה דוחות אני חיב?

ואם תפסו אותי מספר גדול של פעמים,אם עושים איזשהו סכום גלובלי או מחיבים עבור כל "פעימה"?

פורסם

It's been a while.

יש לי בעיה רצינית.

בחודש האחרון נסעתי על כביש שש 14 פעמים בהנחה שאין מצלמות מהירות.מן הסתם מחוג המהירות שלי לא ירד מסביבות ה-140 160 קמ"ש.

ואם תפסו אותי מספר גדול של פעמים,אם עושים איזשהו סכום גלובלי או מחיבים עבור כל "פעימה"?

ואם תברר ...זה יעזור?

ידידי...שב ..תירגע..חייה את החיים...אם צילמו אותך..אתה כבר תקבל את זה הביתה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

בדיוק כמו שכבוד הנשיא אמר . מכסימום תקבל מכתבים מהפוטו המשטרתי שיודיע לך על כך שאתה מפורסם !

לצערי אני חייב לעדכן אותך שבחודש האחרון משטרת התנועה עם מצלמות סמויות "חגגה" על כביש 6 .

אבל תהיה אופטימי .....תמיד יכול להיות הרבה יותר גרוע :-P

פורסם

מגיע לך!!!

מי שרוכב בכיש 6 (כביש השודדים) ע"ג דו"ג- שיאכל אותה , וילמד לא להיתקרב לכביש הזה!!!

פורסם

It's been a while.

יש לי בעיה רצינית.

תבקש הנחה קבוצתית...

:D

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אם נסעת בלילה ולא ראית פלש אין מה לדאוג.

אם נסעת ביום וראית מכונית בשוליים ולא ניידת של כביש 6 אז תתחיל לדאוג.

תהיה אופטימי, בסה"כ שלילה והרבה נקודות.

פורסם

It's been a while.

יש לי בעיה רצינית.

לא נדפקת עד שלא קבלת את הדוח ....

להבא שהלוחית תיהיה ......

פורסם
לא נדפקת עד שלא קבלת את הדוח ....

להבא שהלוחית תיהיה ......

אני נוסע די הרבה על חוצה ישראל.

לפי מה שראיתי מסתובבות שם ניידות סמויות מסוג הונדה אקורד, ואם הן תופסות אותך - הן גם נותנות לך דו"ח במקום.

ואגב לארז היקר - הקנס על נסיעה עם לוחיות מוסתרות בחוצה ישראל הוא 3000 ש"ח, והם עולים על זה מאוד מהר...

לדעתי - לא קיבלת שום דו"ח ואתה יכול להרגע (לפחות עד שלא תקבל אחד בדואר ) סע בזהירות בכל מקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...