Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

היסטוריית הרכבים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעמים רבות רושמים כאן נושאים שונים, חשובים יותר או חשובים פחות, מבלי לדעת "יותר מידי" על קנקנו של הרכב.

מכאן סברתי כי יהא זה נכון לפתוח שרשור שבו כל המעוניין ירשום תקציר (5 עד 6 משפטים) אודות חברה מסוימת.

המטרה: העשרת ההשכלה וההבנה. לצורך כך אני אתחיל ואתם מוזמנים להמשיך...

 

סובארו >

חטיבה לייצור כלי תחבורה השייכת ל"פוג'י תעשיות כבדות בע״מ".

פירוש המילה סובארו ביפנית הוא איחוד, וכן היא מתארת את צביר הכוכבים פליאדות (בעברית: "כימה"), ומכאן הסמל הידוע.

הדגם הראשון של החברה החל להימכר בשנת 58' ונקרא "360" ע"ש נפחו. רכב נדיר, עם מנוע אחורי, שממנו נשארו אחדים בארץ. בשנת 1966 הציגה סובארו את הדגם "1000" שהיה ביפן למכונית הראשונה בייצור המוני שהציעה הנעה קדמית.

דגם זה גם היה הראשון של סובארו שהשתמש במנוע "בוקסר" המפורסם ומאז דגמי סובארו משתמשים במנוע מסוג זה, המצטיין באמינות גבוהה, פעולה חלקה ומרכז כובד נמוך יחסית. ב-1972 הייתה סובארו הראשונה בעולם להציע מכונית נוסעים פרטית בעלת הנעה לכל ארבעת הגלגלים. ב-1984 הציגה סובארו תיבת הילוכים אוטומטית רציפה אלקטרונית (ECVT) שנמצאת בג'סטי.

לעומת תיבות אוט' אחרות הצטיינה זו בצריכת דלק טובה יותר.

 

*ט.ל.ח. *אין באמור כדי להמליץ או לא להמליץ על רכב זה.

×
×
  • תוכן חדש...