Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי איביזה שנת 03 שקניתי אותה לפני 4 חודשים

המוכר בזמן הקנייה אמר לי שיש בעיה של חדירת מים כאשר יורד גשם, ושהמים מצטברים באזור השמאלי של הרכב גם בצד של הנהג וגם במושב האחורי שמאחורי הנהג ברצפה.

אני אישית לא נתקלתי עוד במים שחדרו לרכב מכיוון שזה לא קורה בזמן שטיפת רכב וגם מכיוון שלא היה גשם רציני עד כה.

רציתי לשאול האם מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? אני פשוט רוצה לעלות על הבעיה לפני שיגיע שבוע של גשמים חזקים וירטיב לי את הרכב (דבר שכנראה גרם לקורוזיה במחשב כריות אויר, מה שהוביל להחלפתו)

יש למישהו רעיונות איך אפשר לבדוק את זה? או המלצות על מוסך שיודע לבדוק את מקור הבעיה?

פורסם

תתחיל מלבדוק את הגומיות של הדלתות שכאשר אתה פותח את הדלת עם נמצאות מסביב לאורך כל הדלת.

תבדוק אם הם קרועות.

• ספונסר פורום
פורסם

בנוסף יש לבדוק שהמעברי מים (תעלות ניקוז) בדלתות לא סתומות מג'יפה (עלים, זרדים וכו') שנוטה להצטבר שם.

מאיזה אזור אתה?

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך חלון שמש ?

אם כן הבעיה בדרך כלל תהיה בניקוזים של הגג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היי רון- אין לי חלון שמש (סאן רוף) ואגב אתה מכיר את הרכב שלי היטב (שמת לי טורבו חדש ברכב לפני חודשיים ועוד שלל טיפולים)

אני מאזור המרכז

איך בודקים את תעלות הניקוז? היכן הן נמצאות?

האיביזה עם 3 דלתות

• תוכן חדש...