Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בדיוק היו אצלנו דודים לשמחת תורה.

אחד הדודים קנה לאישתו מתנה קיה ספורטג', היא קיבלה אותה לפני מספר ימים.

היא מספרת שהיא מרגישה מאוד לא נוח ברכב, ממש מפחדת, בגלל שדה ראיה, גובה המושב, חלונות צרים (שוב שדה ראיה)

פשוט לא מוכנה לנסוע ברכב, אפילו לא מעוניין לנסוע קצת להיתרגל (פשוט פחד)

כאב לי עליו, קנה לה מתנה והיא רק מתלוננת, אבל לא ממקום רע, באמת מתוך פחד.

כבר אתמול היא אמרה לו שהיא היתה מחליפה אותו, זה לא מתאים לה.

אמא שלי לדוגמה אין לה בעיה לנסוע על כל דבר, גם על ההיילקס שלי (בסימלון) גם עם עגלה נגררת לא קטנה.

גם על הלנד קרוזר.

אישתי למשל מרגישה מאוד לא נעים בגאלאנט בגלל שהיא מאוד מאוד נמוכה, לי זה ממש לא מפריעה.

מה שאני מנסה לומר לך אחרי אתמול, שזה מאוד חשוב שהיא תלך לעשות נסיעת מבחן כדי להרגיש את הרכב.

האמת שלא חשבתי שזה כזה נחוץ, אבל אחרי אתמול הבנתי את זה.

יש אנשים שקשה להם עם שדה ראיה, יש אנשים שקשה להם רכב צפוף (מרגיש קצת כלסטרופובי), הם צריכות לראות את הבאג'ז בעניים, נתון של ליטרים לא מדבר אליהם.

בשורה תחתונה, הנשים הרבה יותר פרקטיות מאיתנו, תן לאמא להרגיש את הרכב, אני בטוח שהיא תראה דברים שאתה לא לוקח בחשבון.

זה מזכיר לי שהיתי אם אישתי בבולגריה לפני 4-5 שנים, ראיתי שם למבורגיני חדשה בצבע לבן פנינה.

אמרתי לאישתי תראי איזה אותו יפה.

הדבר הראשון שהיא אמרה זה "זה לא נוח שיש לו רק שני דלתות"

וזה היה לגמרי בתמימות.

בהצלחה ותתחדשו בכל בחירה שלכם

פלג_

פורסם

היינו היום במאזדה, דורשים שם על הדגם הבסיסי 167K על הכביש, לא מוכנים לצ'פר באיבזור או תוספות, זה המחיר AS IS ואין עם מי לדבר, המחיר של הספורטז' כולל תוספות הוא 162K.

ידוע לכם אולי על מחירים שונים שאנשים קיבלו על המאזדה בחברה?

העובדה שהרכב צבר המון ביקורות חיוביות מאפשר להם לנפח חזה ולוותר על לקוחות פוטנציאליים.

פורסם

המאזדה הוא דגם חדש יחסית, אין מלאי שמחכה לקונים ורכבים חדשים שמוצעים במחירים נמוכים יותר במגרים וחברות הליסינג ולכן במאזדה פחות מתגמשים במחיר. האמת שאחרי נסיעה קצרה בו לדעתי הוא דיי שווה את זה, נוחות הנסיעה וגם ההתנהגות עולות על כל המתחרות בקטגוריה בכמה רמות, תא הנוסעים איכותי ומאוד שקט והרכב מציע חבילה טובה מאוד ללא חסרונות בולטים.

פורסם

אין ספק שה-cx5 הוא הרכב העדיף בסגמנט, אבל עדיין יקר משמעותית מהשאר (+-7K).

אין סיכוי לקבל הנחות? אולי לנסות באולם תצוגה אחר? ולמה למאזדה יש כ"כ מעט אולמות תצוגה?

פורסם

נסה אצל סוכני המשנה הקטנים אבל עדיין לדעתי לא תקבל הנחנה אלא אם חיישני רוורס/קודן נחשבים מבחינתך להנחה.

במאזדה המדיניות היא אין הנחות.

• תוכן חדש...