Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהיה?

נהיה??

ליאם ניסן תמיד היה שחקן פעולה מעולה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שחקן טוב או לא, פעם אחת שחוטפים את הבת שלך זה נורמלי ומקובל. פעמיים? זה כבר נהייה נדוש.

זה מזכיר לי את סדרת הסרטים של צ'ארלס ברונסון "משאלת מוות" שבכל הסרטים הוא רודף אחרי פרחחים שאונסים/ הורגים את הבת שלו או משהו כזה.

מילא פעם אחת, פעמיים גג. אבל 5 פעמים?! כמה אפשר?! אם הייתי במקומו בסרט בפעם השלישית כבר הייתי עושה הסבת מקצוע למפיק סרטי סנאף :shock:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלכת אחורה עד צארלס ברונסון כי כל פעם שברוס וויליס יוצא מהבית וחוטפים את כל הבניין שהוא נמצא בו, זה שיא האמינות! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה לא הגיוני? אבא של ההוא שחטף טת הבת שלו בראשון (זה שליאם ניסן הורג בסוף) אכל ג'ננה והלך לחטוף את ניסן עצמו ואת אישתו, הבת היא סך הכל שלב בונוס.

אני לא מבין מה לא אמין בתרחיש הזה? אף פעם לא קרה לכם? זה קורה במשפחות הכי טובות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ניסן היה אמין (כמו כל ניסאן) גם ב"זהות אבודה" או איך שלא קוראים לזה. כאן, מעבר לסיפור, השימוש ב"רשע" שכבר היה בתפקיד הזה יותר מידי פעמים גם פוגע עבורי, שלא לדבר על הטריילר שנראה מוגזם בעליל, עם נפילה בפיר מדרגות א-לה ג'יסון בורן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...