Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני דווקא הזמנתי מהאתר הזה (המכירה כבר לא פעילה דרך אגב) אחד בכל טעם!

רובם היו דוחים ממש אבל היו כמה טעמים ממש טובים (שום וברביקיו אם אני לא טועה היו ממש אחלה).

באתר של החברה עצמה שמייצרת את הביף ג'רקי הזה רשום היכן מוכרים:

http://site145508.webydo.com/%D7%93%D7%A31.html?v=76380154

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין משהו בבאר שבע? :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי ההערצה פה למוצר נראה לי שהתחלת ייבוא שלו עשויה להצליח ולא מעט. (רמז קליל להרפתקנים העסקיים בינינו)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני בזמנו חיפשתי ובפול גז הפנו אותי לבחור בארץ שמייצר בעצמו.

בגלל שאני עכשיו אחרי משמרת לילה אני אחפש את הפרטים אחרי שאתעורר.

פורסם

יבוא שלו לא ישתלם

ביפ ג'רקי זה עסק יקר.

אני קונה אותם באיבאי לרוב. הם יעלו יותר מ100 שקל לקילו, וזה ללא משלוח.

אף אחד לא יקנה את זה בארץ.

במבה עולה 3 ב-11. למה לשלם 100 שקל?

זה המנטליות המקומית. בקיצור. זה רחוק מזול.

פורסם

זה מוצר ארוז באריזה מקורית עם תקן אמריקאי, לא נראה לי שצריכה להיות בעייה מבחינת אישורים וכאלה ( אלא אם איזה מוכר באיביי ישלח לך כמה ג'רקים בשקית ניילון שקופה של סנדוויצ'ים :wink:).

למה שזה יהיה שונה מהזמנת m&m או חטיפי חלבון?

(לגבי תשלום מכס אין לי מושג)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
יבוא שלו לא ישתלם

ביפ ג'רקי זה עסק יקר.

אני קונה אותם באיבאי לרוב. הם יעלו יותר מ100 שקל לקילו, וזה ללא משלוח.

אף אחד לא יקנה את זה בארץ.

במבה עולה 3 ב-11. למה לשלם 100 שקל?

זה המנטליות המקומית. בקיצור. זה רחוק מזול.

הג'רקי הגיע לך טרי? האם הוא עמיד בפני תנאי דואר - משמע, יכול להיות שהמוצר יעמוד בשמש ימים, בחום קיצוני, קור קיצוני,

האל יודע היכן - האם הכל היה בסדר בטיב ובאיכות של המוצר?

אם כן - אני מזמין עכשיו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הג'רקי הגיע לך טרי? האם הוא עמיד בפני תנאי דואר - משמע, יכול להיות שהמוצר יעמוד בשמש ימים, בחום קיצוני, קור קיצוני,

האל יודע היכן - האם הכל היה בסדר בטיב ובאיכות של המוצר?

אם כן - אני מזמין עכשיו.

וואוו... הזמנתי חבילה של כאלה מאיביי-

http://www.ebay.com/itm/Clif-Builders-Bar-Chocolate-Box-of-12-/350594858374?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51a114fd86

ובכלל לא חשבתי על זה... מקווה שהם יגיעו כמו שצריך

DOESN'T WORK HARD

פורסם

בן - מתי הזמנת? האם זה היה בעקבות השרשור שלי? אני מקווה בשבילך ובשבילי שהג'רקי יגיע באופן תקין ואכיל :-o

פורסם

ביף ג'רקי אמיתי אמור להיות יבש עד אימה, וחסין דואר / הפצצה גרעינית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נ.ב - בדיוק הזמנתי חבילת ביף ג'רקי של ג'ק לינק הזה (הג'רקי הכי מפורסם ופופולרי בארה"ב).

14 דולר כולל שילוח. מקווה שיהיה טעים ויגיע בשלום.

פורסם

על האש: שף גדי בלאו

גדי בלאו גדל בדרום אפריקה, שם רכש את ידע הבשרים שלו. היום הוא מתפקד בתור השף של "איקאה", אבל גם מכין נקניקיות דרום אפריקאיות מצוינות אצלו בבית בהזמנה מראש.

מה מומלץ? מיני נקניקיות בראטוורסט ובילטונג (בשר מיובש).

[הגפן 45 בורגתא, הגעה בתיאום מראש, טל' 054-4924189, 052-2725319]

אלו הפרטים.

אם מישהו ייסע לשם בסופו של דבר אני אשלם השתתפות על הדלק כמובן על הקניה ועל משלוח במידה ותיקחו גם בשבילי.

פורסם

ליאור האמת היא שכמה ימים לפני שפתחת את השרשור, בשביעי לחודש... נקווה שהם יגיעו בצורתם המקורית ושהג'רקי לא יגיעו קריספיים במיוחד באדיבות שירותי הדואר :wink:

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...