Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש אקדח צבע זול, יש למשהוא נסיון

Eviatar
שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי קומפרסור אוויר, מעוניין לרכוש אקדח צבע שיתחבר לקומפרסור, לא כל כך בא לי להשקיע הרבה כרגע, רוב השימושים יהיו שימושים לרכב, כמו צביעת טמבון, יש לי שריטות למטה על החצאית הקדמית שיושבת על הטמבון (מקורית), וחשבתי שאולי עם אקדח כזה אני אוכל לבצע עבודה טובה, אני ארכוש שפכטל לרכב, צבע יסוד וצבע מותאם לרכב שלי מטויוטה.

האקדח השבוע במבצע ולכן עלה לי הרעיון לראש,

http://www.canadiantire.ca/AST/browse/6/Tools/1/CompressorsAirTools/AirTools/PRDOVR~0588051P/Mastercraft+Gravity+Feed+Spray+Gun.jsp?locale=en

http://www.canadiantire.ca/AST/browse/6/Tools/1/CompressorsAirTools/AirTools/PRDOVR~0588426P/Mastercraft+Spray+Gun.jsp?locale=en

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון חשבתי לומר לך שזול עולה ביוקר, אבל אני רואה שהחברה מציעה מוצרים סבירים לחלוטין (לפי טביעת עין בלבד). אין לי ניסיון עם החברה, ואם אתה מכיר מישהו שמייצג אותם בארץ אני מציע לך לראות את המוצרים שלהם ביד ולהתרשם מהאיכות הכללית לפני שתצא להרפתקאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר מוצרים שלהם והם מוצרים סבירים, יש להם הון כלים ממברגים ועד כלים מונעים גדולים, אני גר בקנדה וזה רשת חנויות שיש בכל פינה, יש גם חברה אחרת בשם סטנלי שהם נחשבים טובים יותר משהו באיזור ה70 דולר, שזה גם סביר בשבילי

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחזקה אצלנו במפעל משתמשים באקדח מהלינק השני (שהמיכל למטה). מכמה צביעות שעשיתי איתו אני יכול להגיד שהוא נותן תוצאות טובות מאוד. כשמתחיל להיגמר הצבע כדאי לרסס בהטיה קדימה(הצינורית נמצאת מקדימה), אחרת הוא מתחיל לזייף.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברים, אני כנראה אלך על הלינק השני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...