Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי הונדה 91 גיר רגיל. והלך לי מנוע. החלפתי למנוע חדש מיבוא, והמנוע הרישון לא היה תקין. החלפתי עוד מנוע שנת 98, והוא יושב אצלי באוטו בדיוק שלוש שבועות. ליפני יומיים הוא התחיל לעשן עשן לבן, ויש ריח של דלק מהגזוז. והוא יורק מים. ויש לי מנוה צהובה באוטו שהתחילה לדלוק ליפני שבוע. והיא משחקת לי פעם דולקת פעם לא.

אבל שהיא לא דולקת האוטו מגמגם כאילו אין דלק, ושהיא נדלקת הכול מסתדר. לפי מה שהבנתי זה בעיה של אחד החיישנים, והחיישן למבדה לא מחובר למנוע.

מישהו יוכל לכוון אותי מה הבעיה באוטו?

פורסם

לפי דעתי את צריכה להחליף מוסך. רשמי מהיכן את ויוכלו להמליץ לך על מוסך אמין. לפי התיאור שלך יכול להיות שגם המנוע הנוכחי לא במצב טוב ומה שבטוח שהמוסך לא עשה את העבודה כמו שצריך, כי רכב שהוחלף לו מנוע לא אמור לצאת במצב כזה.

בחרת רכב בעייתי, במייוחד למי שאין הרבה כסך כדי לתחזק אותו.

פורסם

אביב , עם היא תחליף מוסך היא תפסיד אחריות. אני חושב שתלכי למוסך שלך ותדרשי רכב ומנוע תקין ,להחליף 3 פעמים זה כבר מוגזם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
במנוע אחד היתה בעייה ברישוי שלו והוא עמד מאחורי המנוע והחליף אותו המנוע השני שהחליף היה דפוק וזה לא אשמתו זה מנוע מייבוא שנסע ויש מאחוריו קילומטרים לא ידועים ובלאי לא ידוע!

למה ישר להאשים?

ומאיפה כבודו יודע את כל המידע הזה שלא נמסר בשרשור?

ועוד הערה למשתתפי הדיון- קארספורום זה לא שכונה. כאן כותבים בצורה מכובדת, הודעות מנוסחות, עם סימני פיסוק מינימאליים ולא כמו בצ'אט של ילדים מפגרים. אם סגנון הכתיבה שאפיין את השרשור ימשיך כמות שהוא נאלץ לנעול את השרשור.

פורסם
תקרא שורה ראשונה::idea:

החלפתי למנוע חדש מיבוא, והמנוע הרישון לא היה תקין.

:? :?

המנוע הראשון (כך צריך לכתוב) לא היה תקין. למה ? אנחנו באמת לא יודעים.

לא היתה כנראה בעית רישוי וגם אם כן,פותחת הנושא לא הזכירה את עניין בחצי פה.

אביב צודק לגבי שני ההיבטים-בהיבט המקצועי,מוסך שנאלץ להחליף מנוע פעם שלישית- הדבר אינו מראה על מקצועיות יתרה וזאת בלשון המעטה ולגבי עניין הכתיבה-באמת רובם המוחץ של המשתמשים בפורום המועיל והמכובד כאן לא מורידים את רמת הכתיבה לז***.אנחנו מנסים לחיות את השפה ולשמר אותה ולא להוריד אותה לרמת רצפה.

גילוי נאות:כותב ההטפה מורה בבי"ס יסודי בישראל.

בדבר אחד באמת איני מסכים- החלפת המוסך עכשיו תדרוש הוצאה נוספת של מנוע כיוון שאף מוסך אחר לא יסכים לקחת אחריות על חלק /עבודה שאינה שייכת לו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחר אני הולכת לבדיקה וארשום מה התוצאות. זה שהמכונאי קונה ממנו את המנוע הוא מחיפה וכשנסעתי אליו להביא את המנוע השני הוא לא רצה לתת אותו, אלא אמר לי "אני אחזיר לך את התכסף שלך, המנוע טוב". הלכתי לבדיקה והוא ראה שהבדיקה לא תקינה, למרות זאת והוא אומר לי המנוע טוב. בסוף הוא יביא לי שוב מנוע לא תקין.

[הודעה זו נערכה ע"י הנהלת הפורום הטכני לצורך הקריאות]

פורסם

מיטל קשה מאד להבין את ההודעות שלך ולכן אנחנו נאלצים לערוך אותן.

בכל מקרה לעניין עצמו- כשמוסך נורמאלי עושה עבודה של החלפת מנוע הוא אחראי לתקינות המנוע והעבודה. את לא צריכה לעמוד מול הספק של המנוע ולהתווכח איתו. אם הוא מוכן להחזיר לך את הכסף הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות זה לקחת את הכסף + לדרוש מהמוסך החזר על העבודה שלא הצליחה וללכת למקום אחר שיעשה עבודה כמו שצריך + אחריות ולא יטרטר אותך ממקום למקום.

אם המוסך לא רוצה להחזיר לך את הכסף על העבודה תדרשי ממנו להחזיר לך את הרכב במצב תקין לגמרי ושהוא ישבור את הראש מול יבואן המנועים.

אם אתה בחורה צעירה (כפי שמשתמע מההודעות) אני מציע שתעזרי בבן משפחה מבוגר וסמכותי יותר כדי שהמוסך לא ינפנף אותך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...