Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם באופן אישי מעדיף את הריו, בעיקר מבחינת העיצוב אבל גם הריו חדשה ולא הוכיחה כלום אז לא הבנתי את הפואנטה של מה שכתבת בהקשר הזה. לסיכום, איש כטוב בעיניו יעשה, כל אחד ומה שחשוב לו ברכב 8)

משהו שכן מעצבן אותי זה למה אנחנו צריכים לקבל את הריו עם גיר מיושן ובחו״ל היא מגיעה עם גיר 6 הילוכים אוטומטי...אבל זה לא קשור רק לריו, זה כמעט בכל החברות בארץ.

http://m.kia.com/vehicles/specifications/rio-5-door

בדיוק בגלל זה היתרון הוא אצל הריו, קודם כל היא יותר זמן על הכביש (אומנם לא בהרבה אבל עדיין, יותר זמן).

שנית, מה לעשות במחיר התבקש שפותח הפוסט שם זה עומד יפה בקטגוריה נכון יש פה יתרון של התיבה כמו שאמרו קודמי. בל נשכח שלא מדובר באיזה 1.8 טורבו שזה מה שיעשה לנו את ההבדל המהותי של איזה רכב לקנות.

וכן אני מסכים איתך זה מעצבן... ברמות.

ובשורה התחתונה אני ראיתי אותה הייתי בה ויש לה מה להציע אני יושב בתוכה אני מרגיש במרווח כמו בהונדה אקורד של אמא שלי... רק מאובזר יותר.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...