Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת טסט לדמיו 2001.

אני מעוניין להחליף צמידים (שניים לפחות) לפני שאי ניגש לטסט.

האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג צמיג מסוים שיהיה מתאים וטוב ולא יקר (שימוש יומיומי קונבנציונלי - לא מירוצים :lol:) ועל צמיגאי אמין שאצלו אוכל לבצע את העבודה באזור גבעתיים-ת"א?

האם יש צורך בכיוון פרונט לאחר כל החלפה של צמיגים או שבכלל לא?

חוץ מזה, מה דעתכם לגבי תוסף לדלק כהכנת מנע לזיהום אוויר?

הבנתי שהמוצרים המובילים הם גולד לייבל או 44K אבל גם קראתי שמומלץ אחרי שימוש בהם להחליף שמן מנוע... מה דעתכם בעניין?

רוב תודות

פורסם

שלום,

אני ממליץ לוותר על כל התוספים למיניהם.

אם ר"ג זה גם בסדר, אני ממליץ על צמיגי שואף (ז'בוטינסקי 37, בתוך תחנת דלק "פז" ).

בעיקרון, לרכב שלך כל צמיג של חברה ידועה יהיה מספיק:

, TOYO, YOKOHAMA, BRIDGESTONE, CONTINENTAL ,GOODYEAR, PIRELLI, KLEBER

בגבעתיים יש לך את "צמיגי זיתוני" בכורזין 5 .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה vladclar,

צמיגי שואף נשמע טוב, אני גם שוטף שם את הרכב, אז זה בדרך שלי.

אתה יכול לתת לי הערכת מחיר פחות או יותר כמה צריך לעלות צמיג מהחברות שהצעת?

למה אתה לא ממליץ על התוספים? יש משהו יותר טוב שאפשר להשתמש בו כדי להוריד זיהום אוויר לקראת טסט?

רוב תודות, נהנה מאוד מהפורומים כאן 8)

פורסם

וגם...

יש לך (או למישהו אחר כאן בפורום שיכול גם להגיב) המלצה למכון בו אוכל לעשות טסט לרכב - הכוונה בלי שיכשילו אותי בכוונה על שטויות - גם כן באזור ר"ג-גבעתיים-ת"א.8)

תודה!

פורסם

אני ממש ממליץ לך פעם בשנה לכבוד הטסט להרחיק עד ראשל"צ לקומפיוטסט באיזור תעשיה הישן (רחוב משה בקר 19).

כפי שאתה רואה, אני מרמת גן, אבל נוסע לראשון לטסט.

כמובן, אם יש משהו לא תקין ברכב, לא תעבור, אבל האוירה והיחס טובים למדי.

יש לי מה להשוות למכונים אחרים.

בקשר למחירי הצמיגים, תרשום את המידות.

בקשר לזיהום אויר ותוספים - תגיע לטסט כאשר הרכב חם ואחרי נסיעה של כ-20 דקות.

אם יש בעיה במערכת פליטה, שום תוסף לא יעזור.

בקשר לתוספים, אני מצטרף לכמה בעלי מקצוע, אשר טוענים שהדבר המשמעותי של התוספים האלה - רווח של יצרן\יבואן\חנות וכו..

עריכה:

אם המידה של הצמיגים היא 13\70\165, צמיגי PIRELLI יעלו כ 300 ש"ח בצמיגי שואף (280 בכורזין בעתיים), אני מדבר על הדגמים P4 או P3000.

GOODYEAR DURAGRIP או KLEBER VIAXER יעלו כ 20 ש"ח יותר לצמיג.

תתקשר יום קודם, כדי שיזמינו ויביאו את הצמיגים לפנצ'ריה.

אל תשכח לבדוק תאריכי ייצור המודפסים על הצמיגים ואל תקנה צמיגים בני יותר משנה, רצוי מאוד משנת 2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב, אז לטובת מי שמתעניין, אני מעדכן קצת.

אכן "הרחקתי" עד ראשל"צ לקומפיוטסט שvladclar המליץ עליו ואכן לא התקשקשו איתי שם על שטויות ולא ניסו לדחוף לי דברים שיכשילו אותי בטסט כדי שאתקן אותם אצלם או אצל השכן החבר בסדנה.

הכשילו אותי אמנם על פנס עכור שדרש ליטוש, אבל כאמור, הוא אכן דרש ליטוש, טיפלתי בעניין בקרבת מקום ואח"כ העבירו לי את הטסט. בכללי, יש שם אווירה די בסדר (ביחס למכון רישוי..), תחושה של מקוצוענות, זריזות והוגנות בהתבסס על נסיון של טסט אחד.

בקיצור אני ממליץ למי שמעוניין לעשות טסט.

לגבי התוסף, אכן הלכתי בעצת מומחי הפורום ולא רכשתי אחד, פשוט דאגתי לנסוע כ20 דק' לפני הטסט והשמשתי בכפתור הhold כדי להגיע לטורים קצת יותר גבוהים מהרגיל ולא הייתה שום בעיה של זיהום אוויר, אז הנה נחסכו להם כ 100 ש"ח, וחומרים מיותרים בטנק הדלק שלי.

צמיגים - הזמנתי בבוקר צמד pirelli מצמיגי שואף, אמרו לי שיגיע בצהריים.

הלכתי, הצמיגים עדיין לא הגיעו, המתנתי כשעה וחצי והתייאשתי כי הבנתי שככל הנראה הם לא יגיעו עוד היום.

בסופו של דבר, שמתי צמד goodride (נאמר לי שזו חברת בת של מישלין), שעשו רושם בסדר ועלו 450 ש"ח לזוג (מחיר הוגן אני חושב), אבל סתם שרפתי זמן בהמתנה לפירלי שכאמור לא הגיעו בסופו של דבר.

• תוכן חדש...