Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מוח של מזגן ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו אני מתקין מזגנים, לא הייתי שש להתקין עבורך אלקטרוניקה ממקור לא ידוע.

מבחינת המתקין, אולי הוא לא מכיר את המוצר הספציפי שתקנה אז תהיה לו יותר עבודה, או שתהיינה תקלות והוא יצטרך לתת אחריות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראשית, המתקין מרויח גם על החלק שהוא מספק, זו הפרקטיקה כמו בכל המקצועות האחרים. המחיר שלו נמוך יותר מהמחיר לך למעט אצל כמה צדיקים, וגם אז ההנחה ללקוח מזדמן תלויה בלחץ הברומטרי בנפטון, במצב הרוח של אשתו של בעל העסק וכדומה.

שנית, עדיף שתעביר את הדירה השכורה שלך לת"א או משהו בסגנון, אז אפשר לקפוץ ולסייע פרונטלית.

יוסי

פורסם

עברתי לב"ש כדי לחסוך כסף, עם כל האהבה שלי לת"א.

והרווחים של המתקין זה בדיוק למה הייתי מעדיף לקנות את המוצר ישירות מהסינים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך אל תעשה כלום (למרות שזה יעלה לך בצריכת חשמל).

התקנה כזו דורשת ידע ורצוי מאד גם מידה מסוימת של ניסיון. מספיק שלא תעשה את החיבורים כמו שצריך ומשהו יכול להישרף עם הזמן עקב מגע לא טוב. האם נדרש ממסר חיצוני (קונטקטור), לא נדרש, כיצד לחווט וכו'.

בכל המזגנים שיצא לי לראות (ויצא לי לראות לא מעט) מעולם לא נתקלתי במוח. למכשירי חשמל אין מוח. מה שיש זה יחידת בקרה. היא יכולה להיות מכאנית, אלקטרונית, חכמה או טפשה. בכל מקרה אין לה בינה.

כל יחידת בקרה שתקנה, החל מתרמוסטט קיר וכלה בבקר חכם הכולל שלט יכולים להתאים באופן עקרוני. בכל המזגנים הישנים שאני נתקלתי למאוורר הפנימי יש 3 מהירויות, כאשר אחת מהן אינה בשימוש כיוון שהבורר המכאני תומך רק בשתי מהירויות. עם בקר תוכל לנצל את כל המהירויות.

פורסם
בכל המזגנים הישנים שאני נתקלתי למאוורר הפנימי יש 3 מהירויות, כאשר אחת מהן אינה בשימוש כיוון שהבורר המכאני תומך רק בשתי מהירויות. עם בקר תוכל לנצל את כל המהירויות.

למיטב בדיקתי, יש מזגנים ישנים עם 2 מהירויות בלבד (ולא בגלל הכפתור בורר שיש לו 2 מצבים, אלא באמת למנוע עצמו יש רק 2 מהירויות וניתן לבדוק ז"א ע"י השירטוט על המנוע וגם לפי מספר החוטים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...