Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני יודע שזו בקשה קצת "חריגה", אך הפורום הזה הפתיע אותי רבות בעבר,

ואשמח אם מכאן תצא הישועה גם הפעם :-)

אחותי הקטנה והיקרה, שעוזרת לי יותר מכפי שאוכל לתאר, חוגגת היום את יום הולדתה,

וחשבתי כהפתעה לאייר לה קריקטורה שלה עם הכיתוב \ איחול הקיטצ'י משהו "sweet sixsteen" לצידה,

ואת זה לתת לה כמעין מתנה נוספת שתהיה לה למזכרת מעבר לדברים ה"סטנדרטיים"- הרי את המסעדה ואת שאר המתנות לא באמת זוכרים \ נשאר מהם משהו אחרי שנה.

את זה אפשר לשמור, זה מגניב, ונראה לי שזה ימצא חן בעיניה חבל על הזמן :-)

ניסיתי לאייר לבד, אבל אני לא משהו בציור קריקטורות - מעולם לא התנסתי בזה,

בנוסף אני לא מרגיש כ"כ טוב כך שנבצר ממני לשבת ולטחון את הדף עד שיצא לי משהו שמזכיר באופן מרוחק קריקטורה :oops:

לכן, אפנה אליכם בבקשה נרגשת :wink:

האם יש מאייר קריקטורות בקהל, שישמח לעזור לי ולאייר קריקטורה של אחותי ע"פ תמונה שאשלח לו?

אודה מאוד לעזרתכם,

במידה ויש כאן מישהו שיודע לצייר קריקטורות רגילות \ באילוסטרייטור שיקח עליו את המשימה זה יהיה נהדר,

מאוד תעזרו לי לשמח אותה... דומייני שכך יהיה לפחות :wink:

תודה רבה לעוזרים! בן

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...