Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אחרי 20 שנה, צינור הדלק בגד בי.

הנעתי את הרכב היום, לאחר החלפת משאבת דלק לחדשה, והופ, שלולית ענקית של דלק מליד הגלגל הקידמי שמאלי.

סחבק מרים האוטו, נכנס מתחת ורואה כי הצינור שיוצא מפילטר הדלק לכיוון המנוע נסדק לאורכו ורוחבו.

אורכו-7-8 ס"מ לערך.

האם יש צורך לקנות מקורי?

יש מידות מסויימות?

יש דגמי פרימיום לצינורות דלק ? {כמו שיש צינורות מים בדרגות שונות?}

מדובר על צינור מספר 3

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA41&mospid=47436&btnr=13_0604&hg=13&fg=10

תודה לעוזרים.

ערב טוב

DSC08532.jpg

DSC08533.jpg

DSC08534.jpg

DSC08535.jpg

DSC08536.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

צריך להשתמש בצינור שמיועד לדלק, לא חייבים מקורי. בכל מוסך יוכלו לעזור לך.

ממליץ לך להחליף את כל צינורות הדלק ברכב על מנת למנוע הפתעות, הם כולם מתייבשים בסופו של דבר, כולל הצינור מפתח המילוי למיכל הדלק.

ועל כל צרה שלא תבוא - בכל רכב חייבים להחזיק מטף כיבוי אש בהישג יד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס,מטף יש לי כבר שנתיים ברכב, על כל צרה שלא תבוא, לי ו או לסובבים אותי.

לגבי החלפת הצינורות דלק,

אפשרי DIY?

או חייב מוסך מתמחה עם ליפט?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שלום רב !

כל צינור דלק בקוטר 8 מ"מ אוניברסלי, מומלץ מתוצרת גטס, ובתוספת בנדים אפשרית בהחלפה עצמית, מיותר לציין שהמיקום כפי שנראה בקישור שצרפת, עלול לגרום שפרוק הצינור הקיים, היה מלווה בנזילת דלק, ואני מניח שעצרת את הנזילה על ידי חסימה כלשהי, משום שבגלל חוק הגרבטיציה, מיקומו הנמוך של המסנן, במידה והוא נמוך מגובה טנק הדלק, מחייב פרוק והרכבה מהירה, על מנת שלא תתרחץ בדלק.

מיותר גם לציין, שמומלץ לעבור על כל צנרת הדלק ברכב, ולחדשה בהזדמנות חגיגית זאת, וכמובן להחליף גם מסנן דלק, ולהשתמש בבנדים לחביקה סופית.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...