Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתושבי ראשל''צ בשכונות האלה ואחרות באיזור החדש של אזור המסחר בכיוון של סופרלנד.

אני שוקל לעבור לגור באיזור ומאוד מעניין אותי באיזה שעות אצטרך לצאת מהשכונות לכביש מס' 1 (ת''א-ירושלים) כדי לעבור חופשי, ללא פקקים. אני זוכר פעם אחת יצאתי משם ב-6:00 בבוקר ומייד עמדתי בפקק איזה שעתיים.באיזו שעה בבוקר לא יאוחר מהשעה 06:00 אני אצטרך לצאת מהבית כדי לעבור חופשי וללא הפרעות?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שמע, מעל 20 שנה בראשון ובחיים לא נתקלתי בפקק חריג ביציאה מהשכונות האלו.

אם אתה מדבר על לצאת מהשכונה, להגיע לכביש 4 ומשם לעבור לכביש 1 אז - כן יש פקקים בכביש 4.

לדעתי עד 6 זה ריק כמעט לגמרי. הפקקים נבנים מאוחר יותר באיזורי השעה 07:00+

תלוי איזה חלק בכביש 1 אתה צריך. כי המעבר מהשכונות האלו לכביש 431 ואז לכביש 1 במחלף ענבה הוא עדיף על הפקק של כביש 4.

פורסם

הפקקים הם בד"כ באיזור המכללה למנהל של ראשון לציון, וגם זה בדרך לכביש 431

לא אמור להיות משהו מיוחד שם - קח בחשבון יציאה עד 07:40 מהבית אמורה להיות עם עומס קליל בכיכר, לפני כן הכל פנוי

אני מבין ממך שאתה גר במזרח ולכן אתה יוצא דרך בית דגן?

Confidence In Motion

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון לשאול עד מתי יש פקקים בכביש 4 לכיוון מחלף השבעה.

אז יש עד 09:30 לפחות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני גר בנאות שקמה ויוצא כל יום ב 6.10 לכיוון ת"א, והדרך פנוייה למדי, מקסימום האטה קלה.

גם כביש 4 לא עמוס בשעות האלו, וב 431 לכיוון ירושלים אין כלל בעיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...