Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המשטרה כבר תעשה מה שהיא אמורה לעשות

הנחת היסוד שלך שגויה.

המשטרה היא עוד זרוע לגביית מיסים, ולכן תעדיף לאכוף את העבירות עם ה-ROI הגבוה ביותר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו משעמם לכם בחיים שאתם נהיים משת"פים של המשטרה? תתעסקו בעניינים שלכם, המשטרה כבר תעשה מה שהיא אמורה לעשות, זה לא תפקידכם ואל תדחפו את העף למקומות שיש בהם ריח מסריח.

עד שתיפלו על אחד שיגיד (וואלה זה לא שוטר, אני יז**ן אותו) כן אתם גרים בישראל...

אתה כועס על מישהו חבר?

למה נראה לך פסול להעביר צילום וידאו למשטרה? אם מישהו גרם לעבירה שסיכנה אותך, מה יותר מז הופך את זה לענינך?

לא תרצה שהבן אדם יענש על זה? או שאולי אתה מהגברים שיעדיפו להעניש בלי משטרה.

להרבה אנשים יש היום מצלמה שמורכבת על השמשה, מקליטה את כל הנסיעה. בעקבות זה הגיע גם השאלה. לא הוזכר שום אימות עם העברין המצולם בשאלה שלי. פרופר וידאו, בעילום שם, לגורם שיש לו סמכות להחליט ולהעניש.

כנראה שזה לא עובד ככה ורק על פי וידאו חובבני לא קובעים כלום. קיבלתי תשובה, תודה.

פורסם

לא כועס על אף אחד זה נורא מעצבן שכל אחד שנראה קצת חריג על הכביש אנשים מתחילים להתערב.

לדוגמא באיביזה הקודמת שלי היה לי דוד הייתי נוסע על 20 קמ"ש מאט לפני במפר, נותן גז חזרה ואנשים היו מתחילים להרים ידיים.

עברייני תנועה נשארים עברייני תנועה ואם המשטרה לא תתפוס אותם היום הם יתפסו מחר לעומת זאת מי שעלה לו הסעיף והחליט לעקוף בפראות בגלל איזו קשישה שנצמדת אליו או בחורה שמדברת בטלפון ולא נוסעת או 1001 סיבות זו לא סיבה להתערב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
תגידו משעמם לכם בחיים שאתם נהיים משת"פים של המשטרה? תתעסקו בעניינים שלכם, המשטרה כבר תעשה מה שהיא אמורה לעשות, זה לא תפקידכם ואל תדחפו את העף למקומות שיש בהם ריח מסריח.

צודק 100 אחוז.

אנשים פה חושבים שהם מעל בג"ץ.

אם מישהו נוסע על השוליים אי יכול להתעצבן אבל אל תשחקו אותה אנשים טובים ותשלחו את הסרטון של המשטרה כי אם הייתם באמת אנשים טובים לא הייתם מתעצבנים ועוברים על זה בשקט .

בתקווה לחינוך טוב.

פורסם

3 פעמים קראתי את התגובה שלך ולא הבנתי, מה הקשר לבג"ץ ומדוע אנשים טובים לא יכולים להתעצבן על עברייני תנועה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאמין שיטפלו.

אם אתה סתם מדווח להם על עבירת תנועה אז יחשבו שאתה מתנכל.

כשאתה מביא תיעוד וידאו, זו ראיה חותכת, וזה יכול להוסיף למשטרה לסטטיסטיקת הדוחות, ללא ששוטר צריך להיות בשטח. ייתכן ובבוא העת תידרש להגיע להעיד בבית המשפט. צריך כמובן תאריך מדויק, שעה, פרטים כלליים....

פורסם
צודק 100 אחוז.

אם מישהו נוסע על השוליים אי יכול להתעצבן אבל אל תשחקו אותה אנשים טובים ותשלחו את הסרטון של המשטרה כי אם הייתם באמת אנשים טובים לא הייתם מתעצבנים ועוברים על זה בשקט .

בתקווה לחינוך טוב.

גם אני מקווה לחינוך טוב.

חינוך טוב - לדעתי - זה גם ערבות הדדית ומעורבות אישית. אם אני, באופן אישי, רואה משהו שהוא לא לרוחי או משהו שאני יכול לעזור/לתקן/לשפר/לשנות, אני לא עוצם עיניים ומפנה ראש.

היום אתה מתעלם מעבריינים (וקורה לזה "אנשים טובים"), ומחר תתעלם ממישהו שזקוק לעזרה (כי אם אתה לא מעל בג"ץ אז אתה בטח לא מעל מד"א, או המשטרה, או השירות הסוציאלי), תהיה "אדם טוב" ו"תעבור על זה בשקט".

אדישות היא אדישות היא אדישות. הן אם זה כלפי עבריינות, כלפי צורך בעזרה, או כלפי מפגע בטיחותי.

פורסם
לא כועס על אף אחד זה נורא מעצבן שכל אחד שנראה קצת חריג על הכביש אנשים מתחילים להתערב.

לדוגמא באיביזה הקודמת שלי היה לי דוד הייתי נוסע על 20 קמ"ש מאט לפני במפר, נותן גז חזרה ואנשים היו מתחילים להרים ידיים.

עברייני תנועה נשארים עברייני תנועה ואם המשטרה לא תתפוס אותם היום הם יתפסו מחר לעומת זאת מי שעלה לו הסעיף והחליט לעקוף בפראות בגלל איזו קשישה שנצמדת אליו או בחורה שמדברת בטלפון ולא נוסעת או 1001 סיבות זו לא סיבה להתערב.

פרונלה, האגזוז שלך לא באמת מסכן אף אחד. כנראה שתורת המחשבה שלך שונה משלי. בעיני, מישהו שעלה לו הסעיף, ולא משנה מאיזו סיבה, והחליט "לעקוף בפרעות תוך כדי סיכון האחרים... אולי גם על קו רצוף. הוא עבריין ורחוק מאיש טוב (לפחות על הכביש). בחורה שמדברת בטלפון בזמן נהיגה ומתעסקת בנהיגה כדרך אגב היא גם רחוקה מלהיות בסדר.

עם יד על הלב. לא מפריע לך עם מישהו לפניך גונב אדום, עוקף בלבן רצוף או לא עוצר בעצור?

על עבירות אלו אני מדבר. לא על מהירות 20 מעל המותר ולא על אגזוז שעושה רעש.

צודק 100 אחוז.

בתקווה לחינוך טוב.

תעזור לי להבין את הראש שלך, למען הדיון התקין.

- מי לדעתך ציין פה שהוא הרשות השופטת? על העבירה המצולמת משטרה תחליט. אף אחד לא מתיימר להיות שופט לפי הכתוב בתגובות.

- מי אלו אנשים טובים ומי אלו הרעים? אנשים שעוצמים עיניים לרווחה הם הטובים? אתה אחד שלא תדווח אם תראה מעשה של עבריין, גם עם זה יעזור למישהו אחר?

- מה, זה כאילו "לא בכבוד" לשמור על החוק? או שאתה מזדהה עם הכיפות השחורות בבתי משפט, הם הצדיקים האמיתיים בסופו של יום, הם אנשים טובים שעשו טעות בסה"כ.

מנסיון שלי עם עשית עבירה פעם אחת וזה עבר בשקט, תחזור על זה פעם שנייה וזה רק עניין של זמן עד שזה הופך לנורמה. אתה לא צריך להיות "עבריין תנוע כבד" בשביל לגרום לתאונה כבדה בגלל "עבירה קטנה".

פורסם

מנסיון שלי עם עשית עבירה פעם אחת וזה עבר בשקט, תחזור על זה פעם שנייה וזה רק עניין של זמן עד שזה הופך לנורמה.

+1.

צריך לעקור עבריינות ואלימות מהשורש, גם כשהיא "קטנה", כאילו "לא מזיקה" לאף אחד.

אלימות זה לא רק אונס ורצח. אלימות זה גם כשמישהו נדחף ממש מולך לצומת, כי הוא לא יכול לדחות סיפוקים ולהמתין שתחלוף.

פורסם
סתם מתוך סקרנות אפשר הצצה בסרטון?:-P

אין לי צילומים. השאלה נשאלה בגלל שלא חסר צילומים ברשת. מה עושים עם זה והם בכלל...

הנה כמה אנשים טובים:

יש פה את "ההוא ששכח והוא רק חוזר..." אז מה עם כמעט דורס ילדה קטנה במעבר חצייה.

יש פה את הבחור הטוב "שכולה נוסע בשוליים" מאזדה 6.

יש פה גם זקנה שנוסעת לעט "ובחור טוב קיבל עצבים" לכן עקף אותה בפרעות...

אלו הם הצדיקים?

j7Q5daJ5aHs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

צודק 100 אחוז.

בתקווה לחינוך טוב.

שניכם ילדים שעדיין חיים בסרט של משטרה\מלשינים\לא להיות משת"פ שלהם.

כנראה שמנטלית נשארתם בגיל 14.

V5

פורסם

אף אחד לא מבין שהשוטרים הם העבריינים הכי גדולים,מדינה מושחטת.

פורסם
שניכם ילדים שעדיין חיים בסרט של משטרה\מלשינים\לא להיות משת"פ שלהם.

כנראה שמנטלית נשארתם בגיל 14.

ממש אבל ממש לא, אתה כנראה לא הבנת אותי ואני יגיד לך עוד משהו אני הייתי שוטר ועברתי תפקיד מרוב שיעמום.

בקיצור אל תשפוט אנשים סתם תעשה טובה לעצמך.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אף אחד לא מבין שהשוטרים הם העבריינים הכי גדולים,מדינה מושחטת.

אולי לא העבריינים הכי גדולים, אבל עבריינים בחסות החוק.

רק לפני כמה ימים היה את הסיפור על מדריך הנוער האתיופי ששוטרי תנועה השפילו אותו רק בגלל שהוא ביקש מהם תעודה מזהה. ולא חסרים עוד סיפורים כאלה.

אין מה לעשות, כוח משחית. ולצערי הקריטריונים כדי להתקבל למשטרה לא גבוהים, אפילו 12 שנות לימוד אינן חובה.

• תוכן חדש...