Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מגבר 4 יציאות של רוקפורד דגם R3004.

זוג קומפוננטים של מורל טמפו 6.5 ".

רציתי לדעת איזה דרך הכי נכונה לחבר את הקומפוננטים?

האם ל2 יציאות רגילות במגבר? ולהשאיר 2 יציאות פנויות?

או האם עדיף לחבר שתי יציאות במגבר ליציאה אחת וככה לנצל את כל ה 4 יציאות במגבר?

באיזה דרך אני בעצם מנצל הכי טוב את הרמקול בלי להזיק לו?

תודה על העזרה

פורסם

לא הבנתי.

כעיקרון אתה צריך לחבר כל צד(ימין ושמאל-קדמי) לצד המתאים במגבר.

לדוגמא קומפוננט ימין קדמי ל FRONT RIGHT וקומפונט שמאלי קדמי כנל.

את האחוריים תלוי איך המערכת שלך בנוייה, אבל בדכ מגשרים את שתיהם לסאב.

אם אתה עובד אקטיבי הסיפור כבר שונה, למרות שאני מניח שאיננו זה המצב כי הרי רכשת קומפוננטים עם קרוס.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון אם כדאי לו לחבר כל רמקול בגישור ואז לקבל הספק גבוהה יותר, או לחבר רמקול אחד לכל יציאה. הוא פשוט רוצה לנצל את כל היציאות שלו כרגע.

הוא לא הזכיר סאב או רמקולים אחוריים.

פורסם

סליחה שלא הסברתי נכון

יש לי באוטו זוג קומפוננטים וסאב ושני מגברים.

הסאב מחובר למונובלוק,ועל המגבר הרוקפורד מחוברים הסט של הקומפוננטים.

לרוקפורד יש 4 יציאות 2 קדמיות ו2 אחוריות.

השאלה שלי היא האם עדיף לחבר בגישור כל צד כדי לקבל יותר הספק ולנצל את כל ה4 יציאות או

שזה לא משנה וגם יציאה בלי גישור זה בסדר למרות שאמרו לי שבגישור הרמקול נפתח יותר טוב

תודה על העזרה

פורסם

אתה עדין קצת לא ברור..

אז בוא נעשה סדר יש שני מגברים אחד מונו לסאב והשני 4 ערוצים בשביל הקומפוננט

*סט=2 רמקולים - ימין ושמאל(במידה ויש גם 2 קרוסים ושני טווטרים)

במידה ויש לך רק סט אחד (לדוגמא קדמי) אז כן עם תחבר כל רמקול לערוץ מגושר העוצמה תגדל.

במידה ויש לך 2 סטים (קדימה-אחורה) אז:

החיבור הכי נכון לעשות הוא כל רמקול לערוץ במגבר(כולל קרוס וטוויטר במידה ויש), כלומר תהיה לך הפרדה בין ימין-שמאל-קדימה-אחורה (בתמונה - מס 1')

אפשרות שניה אתה יכול לחבר את הרמקול קדמי שמאלי ורמקול אחורי שמאלי במקביל(מה שיוריד את ההתנגדות שלהם ל2אום במידה ומדובר בסט של 4אום כל צד) ולחבר אותם לערוץ מגושר במגבר כתוצאה תרוויח כמה וואטים (עוצמה) אבל תאבד את יכולת השליטה שלך בין קדימה ואחורה (בתמונה - מס 2')

תחליפ את ה* בנקודה לקישור אני לא יכול לפרסם קישורים עדין

img62*imageshack*us/img62/5858/speakerstoamp.jpg

רק שים לב להספקים, עם המגבר שלך לדוגמא מוציא 100W RMS בערוץ, בגישור אתה תקבל בערך כפול, אם תחבר הספק של 200W RMS לקומפוננט של 100W RMS ותגביר הרבה הרמקול הוא ישרף

מקווה שהבנתי אותך נכון ועזרתי.

פורסם

אם כך המצב אתה יכול לעבוד אקטיבי.

אם אתה חסר נסיון עזוב את העניין של הגברה אקטיבית, תשאר ככה.

אתה יכול לחבר כל קומפוננט בגישור אבל אז אתה מאבד את השליטה שלך בכיוונים(ימין ושמאל) ואתה נשאר עם שליטה רק לקדמי ואחורי.

פורסם

אל תתעסק בשטויות זה סתם יעלה לך בסוף יותר.

מגבר מנובלוק הולך לסאב

מגבר של ה4 יציאות , כל רמקול ליציאה מה שאומר שישאר לך 2 יציאות חופשיות , אל תחפש לנסות לעשות קומבינות כי זה סה"כ רמקולים ולא קרה כלום אם יש לך 2 יציאות עכשיו שהם לא בשימוש, אל תחשוב על לנצל את הכל כי זה יזיק .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...