Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשביל מה רווק צריך רכב משפחתי , ועוד משפחתי עם צריכת דלק יחסית גבוהה (שני הרכבים)?

לדעתי, לא כדאי.

ולדעתי, מזדה 3 רכב יותר טוב. רק שכנראה מחירו יהיה יותר גבוה מלנסר (קלאסיק).

נ.ב. לפי השנתון, אני מניח שמדובר בלנסר קלאסיק, הדגם הקודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה, שתיהן לא הכי מתאימות לרווק בגלל הסיבה הפשוטה שהן מכוניות משפחתיות. ההוצאות שלהן יהיו גבוהות יותר מאשר מכונית מיני או סופר מיני (על ביטוחים, טיפולים, צריכת דלק) ולכן הייתי ממליץ לך לחפש רכב קטן יותר ולא משפחתי.

דבר נוסף, ב2008 נמכרו בארץ גם הצורה הישנה של הלאנסר (2004-2008) והיא נקראה מיצובישי לאנסר קלאסיק ובנוסף אליה נמכרה גם הצורה החדשה (2008 ועד היום). בגלל שבשנת 2008 הלאנסר קלאסיק נמכרה לציי רכב והלאנסר החדשה נמכרה לפרטיים אני אצא מנקודת הנחה שאתה מדבר על הצורה הישנה.

אם כך הדבר, הייתי הולך על המאזדה. {במידה ואתה לא מוכן להתפשר על רכב קטן יותר}.

הלאנסר קלאסיק היא מכונית מיושנת יחסית ופשוטה. תא הנוסעים שלה נראה פשוט, מרגיש פשוט ועשוי מחומרים פחות טובים (לא כאלה שיקרקשו לך, אבל ההרגשה מיושנת מדי), נוחות הנסיעה לא טובה כל כך, הנסיעה מחוץ לעיר מעט רועשת וצריכת הדלק גבוהה יחסית. גם הביצועים לא טובים ממש (98 כ"ס בלבד) אבל אתה לא תרגיש מחסור ממשי בכוח בנסיעה רגילה מכיוון שהמנוע מקבל כוח כבר בסל"ד יחסית נמוך. את הכבדות אתה תרגיש בעיקר ביציאה לעקיפות ובעליות ששם המנוע הופך לרועש מדי ומחוספס. לטובה אפשר לציין שהחלפים זולים, הטיפולים לא יקרים, הביטוח גם כן זול יחסית לרכב בגודל הזה, המרווח טוב יחסית והאמינות מצויינת.

המאזדה מרגישה הרבה יותר מודרנית, היא חסכונית יותר (למרות שגם היא לא שיא החיסכון), זריזה יותר, נוחה יותר, נאה יותר, איכותית יותר, שקטה יותר, מאובזרת יותר, האחיזה והתנהגות הכביש שלה מצויינים והיא גם מהנה מאוד לנהיגה (יחסית למשפחתית אוטו' כמובן). בנוסף האמינות לא פחות טובה משל הלאנסר. החסרונות שלה הם בעיקר המרווח במושב האחורי (למרות שהוא לא גרוע כל כך) וגם אני לא מאמין שזה יפריע לך כל-כך, תא המטען שלה לא נוח לשימוש בגלל פתח ההטענה הצר והנסיעה נוקשה מעט בעיר.

• תוכן חדש...