Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי נוגעת לגבי ביטוח רכב מקיף והאם הוא תופס בשטחי יהודה ושומרון.

הסוכן שלי טוען שלא ושהביטוח תופס רק בתחומי הקו הירוק (אבל יש לי הרגשה שסתם לא היה לו כח לבדוק כי הוא בדיוק היה צריך ללכת) כלומר, באריאל למשל אסור לי לנהוג? :lol:

בפוליסת ביטוח שלי אין כל התייחסות לעניין ובאתרי אינטרנט של חברות ביטוח שונות רשום שזה כן תופס.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי סופית, כן או לא?

פורסם

הפוליסה מכסה

(א) פוליסה זו אינה מכסה אבדן, נזק או חבות שארעו מחוץ לשטח מדינת ישראל איזור יהודה ושומרון ואיזור חבל עזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יכולתי לתת תשובה שכן . באבא ישה.

והאמת היא יותר פשוטה ואני מספר רק לך

נוסח הפוליסה מוכתב על ידי המפקח על הביטוח, וקיימת פוליסה תקנית .

חברת הביטוח רק יכולה להוסיף סעיפים לטובת המבוטח.

ככל שאנחנו מדברים על רכב פרטי ומסחרי עד 4 טון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנת לא נכון

הביטוח כן תופס!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רב תודות.

כמשתמע משאלתי, אני חייב להודות שלא ידעתי שנוסח פוליסת מקיף מוכתב על ידי המפקח.

ובאוף טופיק, באבא ישה דווקא מתאים לך. אני הייתי פונה להנהלת הפורום ומבקש שינוי של הכינוי :-P

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תשמע, אני מבולבל לגמריי. סוכן הביטוח שלי צרח עליי שאני לא אכנס עם הרכב ליהודה ושומרון (למרות שכבר עשיתי זאת בעבר)

בפוליסה עצמה רשום את זה:

(א) פוליסה זו אינה מכסה אבדן, נזק או חבות שארעו מחוץ לשטח מדינת ישראל איזור יהודה ושומרון ואיזור חבל עזה.

אני מבין שמבחינה הגיונית, אין שום סיכוי שלא מבטחים רכבים ישראלים ביהודה ושומרון. חיים שם מאות אלפי ישראלים.

ובכל זאת, אתה אומר לי פשוט להתעלם ממה שכתוב בפוליסה?

פורסם

נו באמת, איך אתה יכול לתאר לעצמך שלא, תושבי אריאל מעלה אדומים וגוש עציון, לא נחשבים לאזרחי ישראל, אם הביטוח המוכתב ע"י הרגולטור היה מחריג אותם, אתה רק יכול לתאר לעצמך איזה מהומת אלוהים היתה במדינה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
תשמע, אני מבולבל לגמריי. סוכן הביטוח שלי צרח עליי שאני לא אכנס עם הרכב ליהודה ושומרון (למרות שכבר עשיתי זאת בעבר)

בפוליסה עצמה רשום את זה:

אני מבין שמבחינה הגיונית, אין שום סיכוי שלא מבטחים רכבים ישראלים ביהודה ושומרון. חיים שם מאות אלפי ישראלים.

ובכל זאת, אתה אומר לי פשוט להתעלם ממה שכתוב בפוליסה?

בוא נסביר לאט

אל תקרא את הכחול ובמקום ה ל המואדמת תקרא ב

הפוליסה אכן אינה מכסה את נסיעתך לירדן למשל או לאיטליה אבל מכסה אותך בכל שטחי מדינת ישראל כולל יהודה שומרון וחבל עזה.

הגולן נחשב כשטח המדינה אז אתה יכול לבקר גם שם.

וברמת הידיעות של הסוכן ובהתנהגותו חפש סוכן חדש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

וכדי לחזק את דברי ישה, להלן ציטוט מאתר של חברת הפניקס:

רוב פוליסות הביטוח המקיף מכסות נזקים לרכב כתוצאה מתאונה או גניבה, גם בתחומי הרשות הפלסטינית. המצב הדמוגראפי ביהודה ושומרון והקשרים הכלכליים בין מדינת ישראל והרשות הפלסטינית הופכים, למעשה, את שתיהן לישות אחת מבחינת חברות הביטוח.

האמור לעיל מתייחס גם לביטוח חובה והוא תקף בשטחי יהודה שומרון וחבל עזה.

אולי סוכן הביטוח של Max_igo דואג שלא יכנס לשטחי A לגביהם חל איסור כניסה על ישראלים בצו של אלוף פיקוד מרכז?

פורסם

טוב אז כרגיל ישה צודק !!

מדינת ישראל קבעה חוק שקוראים לו חוק חוזה ביטוח

החוק נועד להבטיח תנאים מסודרים ומעוגנים בחוק לפוליסות רכב ודירה

החוק קובע שכל פוליסת רכב מכסה במדינת ישראל והשטחים המוחזקים על ידי צה״ל

שטחים שלא מוחזקים על ידי צהל לא בכיסוי כמו יריחו לדוגמא

אף אחד לא יכול לצמצם את הכיסוי הזה

פורסם

מה שהסוכן שלך התכוון אליו כי במקרה ותפגע ע''י רכב פלסטינאי, סביר להניח כי לא תראה את הכסף לעולם ותצטרך לתבוע את הפוליסה שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...