Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המורל pulse שיש לי מקדימה באוטו לרמקולים 6.5 שייתנו יותר תדרים נמוכים, אך גם שלא ירדו באיכות מהמורל, שאני חושב שהם מצויינים דרך אגב אבל חסרי באס גם בגלל שזה חמש ורבע כמובן.

טוב התקציב הוא דל כעת הוא 450 שקל גג.

אתם ממליצים לי לחכות שאני יחסוך קצת ואני יקנה hertz energy או לקנות איזה טמפו עכשיו?

דרך אגב הם יוגברו עם המגבר שבחתימה

פורסם

אם אתה אוהב את הצליל של מורל אז אולי עדיף שתישאר איתם.

אם יש לך סבלנות אני הייתי ממליץ לחסוך לפחות לדוטק אם אתה כבר עובד עם הגברה.

נסה להקשיב לשני הסטים של שתי החברות ולשמוע מה אתה אוהב יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי מנור,

מבחינת נמוכים, אני מחזק את שנאמר מעליי, הנמוכים בדגם אנרג'י, ובהרץ בכללי, דומיננטיים יותר ממורל פולס ודוטק.

ברמת האיכות הצליל- אני לא חושב שהאנרג'י רחוק מהפולס/דוטק. אולי ביניהם, אך כל אחד ידרג זאת שונה בהתאם לטעמו ובהתאם למה שהוא מאזין לו.

בתקציב של 450 ש"ח אתה לא תוכל לרכוש אנרג'י, אני ממליץ לך להמתין עד שיהיה לך תקציב מתאים כדי לרכוש סט שבאמת ייתן לך שיפור משמעותי מהפולס שיש לך עכשיו. אני גם אמליץ לך להתאמץ ולהתקין סט בקוטר 6.5, שייתן לך את השיפור בנמוכים שאתה מחפש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה ברור שאני הולך לקנות סט של 6.5.

ואין לי בעיה לחכות אני יעזר בסבלות ובעזרת השם עוד חודשיים-3 אני יקנה אולי סט של אנרגי.

או שאתם ממליצים לי לקחת סט גבוה יותר של HERZT מחברים בפורום שמוכרים

פורסם

עכשיו עוד שאלה אני עכשיו מתלבט אם לקחת מורל טמפו 5*7 (השאלה האם זה מתאים לי) קומפוננט הוא עולה 800 שקל ואני יכין לו הגבהות ואפילו קצת בנטייה

או לקנות את ההרץ אנרגי?

• תוכן חדש...