Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, שתי שאלות ש(אולי)לא ממש קשורות באותו שרשור:

1. אני רוצה להתחיל למכור ב ebay כל מיני דברים שלפעמים נופלים לידיי. המטרה היא לא להתפרנס מזה, אלא לפעמים להתשמש באתר בתור "יד2 לחו"ל". הבעיה שאני לדוגמא, לא הייתי קונה ממוכר מתחיל כמוני. בטח לא פריטים במעל 100$ עם משלוח חוצה אוקיינוס. השאלה שלי היא איך מתחילים? אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בתחום. ניסיתי לחפש אתרים מועילים, אבל זה כמעט כמו לרשום דיאטה בגוגל. אם מישהו מכיר אתר טוב ללמוד את הנושא - מעולה.

2. המלצה לתוכנה חינמית, בענן או שלא, לניהול תקציב ביתי.

לשתי השאלות - אין בעיה לתוכן באנגלית.

אגב, קראתי את המאמר הזה של ד"ר גיא בכור (לא לדאוג, מאמר כמעט נטול פוליטיקה לגמרי ואפילו מעשיר ומעניין). אם יש בזה אפילו בדל של מציאות, המחיר של המשלוחים אמור לרדת בצורה דרמטית לישראל וממנה, אני מקווה.

תודה, ליאור.

פורסם

לגבי EBAY אין לי איך לעזור לך, אבל לגבי ניהול תקציב ביתי זה יחסית קל.

כל פעם שאנחנו קונים משהו, אנחנו רושמים במחברת, את התאריך קניה, סכום הקניה וכמובן מה קנינו.

בסוף החודש מסכמים קניות וחשבונות לחוד, והכל עובר לטבלת אקסל מסודרת, עם הפרדה ומחירים בין מוצרי מזון (וכמובן איפה הכי זול לקנות), מוצרי ניקוי ועוד. לרוב אנחנו קונים כל חודש כמעט אותם מוצרי מזון (אם זה בירות, מיץ תפוזים, ירקות ופירות ועוד)

אז אפשר בקלות לראות אם היה עליית מחירים או לא :)

ברגע שאתה רושם על מה אתה מבזבז את הכסף או לאן הכסף יוצא, אז אתה כיביכול אם יד על הדופק וערני יותר למצב הכספי שלך,

ככה אתה יכול לראות היכן אתה יכול לצמצם בחודשים הבאים.

בהצלחה.

פורסם

אני גם ממליץ להשתמש באקסל בתכנון ההוצאות החודשיות. זה יכול לתת לך ממוצעים ואתה יכול לפלח את היקפי ההוצאות שלך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה אנשים! 8) הכלים שנתתם נראים מבטיחים - כולל dmx שנתן עצה מעולה בפרטי. הכל יבחן לעומק. :type:

למישהו יש תשובה לגבי מכירה באיביי?

תודה, ליאור.

פורסם

לגבי מכירה באיביי מצאתי את האתר הזה:

http://www.ebayhelp.co.il

אל תתפתה לכל מיני קורסים של מכירות באיביי. לרוב מדובר במכונות כסף משומנות.

הדרך הטובה ביותר ללמוד היא לנסות לבד. אם משהו לא מובן אז לשאול.

אם יש לך אנגלית טובה אז התגברת על החלק הכי קשה במכירה :-)

פורסם
תודה אנשים! 8) הכלים שנתתם נראים מבטיחים - כולל dmx שנתן עצה מעולה בפרטי. הכל יבחן לעומק. :type:

למישהו יש תשובה לגבי מכירה באיביי?

תודה, ליאור.

הי ליאור. יש לי חנות ב-EBAY מעל 4 שנים. כמובן שלא אוכל להסביר לך הכל על רגל אחת.

קח בחשבון כמה דברים:

1. אתה צריך אנגלית ברמה טובה (קרוא וכתוב, בעיקר כתוב כאשר אתה כותב את ה-DESCRIPTION למוצר מסוים)

2. איביי ופייפל גובים עמלות לא קטנות, אני לא יודע מה אתה מתכנן למכור אך קח בחשבון שהן נעות בין 12% ומעלה (לא נתקלתי בעמלות פחותות מ-12%)

3. שלח לי ה"פ ואשמח לעזור לך יותר לעומק לגבי נושאים יותר סצפיפיים

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לגבי מכירה באיביי מצאתי את האתר הזה:

http://www.ebayhelp.co.il

אל תתפתה לכל מיני קורסים של מכירות באיביי. לרוב מדובר במכונות כסף משומנות.

הדרך הטובה ביותר ללמוד היא לנסות לבד. אם משהו לא מובן אז לשאול.

אם יש לך אנגלית טובה אז התגברת על החלק הכי קשה במכירה :-)

תודה 8) אבדוק את האתר הזה.

3. שלח לי ה"פ ואשמח לעזור לך יותר לעומק לגבי נושאים יותר סצפיפיים

ליאור

DONE :)

• תוכן חדש...