Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית iphone בתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני נמצא עכשיו בתאילנד ואני שוקל לקנות לחברה שלי אייפון 4s.

המחיר פה הוא בערך 2700 שקל ל16 gb.

האם זה בטוח לקנות מפה (כרגע אני מדבר על הmbk כי אני לא ראיתי apple store בסביבה)? יש מישהו שקנה מפה?

המוכרים פה טוענים שזה unlock והם יכולים לשים לי עליו עברית. למה עוד כדאי לשים לב? אני יודע שפעם הייתה איזושהי בעיה עם האינטרנט או הגיפיאס באייפונים פרוצים, גם עכשיו זה קיים?

ובכלל למה לשים לב?

תודה

VW PASSAT 1.8T

פורסם

תבדוק טוב טוב את האייפון אם אתה קונה ב MBK

אני הבאתי לפני שנתיים 3GS מה MBK ובדקתי על המקום שהוא מקורי,אתה מכניס כרטיס סים ובודק שיש קליטה ושהוא פתוח לכל החברות

האייפון מגיע מהחברה עם עברית ואין צורך בהתקנה חיצונית שלה,

לפני שנה חבר הביא לי אייפון 4 מאפל סטור בבנגקוק הוא בדק את שלי ושלו שהם מקוריים ופתוחים ע"י הכנס כרטיס סים למכשיר

אבל מכיוון שהאייפונים החדשים הם עם מיקרו סים הם יצטרכו לחתוך לך את הסים ורק כך תוכל לבדוק

Vw Polo GTI

פורסם

יש לי מיקרו סים באייפון שלי ככה שזה לא בעיה, אבל כרגע הסים הישראלי שלי לא רלוונטי כי אין לי שום חבילה אז אני פוחד מחיובים אסטרונומיים.

יכול להיות מכשיר עם ios והכל תקין אבל המכשיר לא מקורי?

יש דרך אחרת לבדוק sim free?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

איזה "חיובים היסטרים" בראש שלך.

תכניס את הסים, תראה שהמכשיר מקבל אותו ואתה מצליח לראות חיבור לרשת סלולרית.

זה לא עולה גרוש.

בקש מהמוכר שיכניס סים שלו. תתקשרו לטלפון ותראה שאפר לנהל שיחה דרכו.

זהו.

אל תשכח לקחת קבלה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה קונה אייפון s4 תבדוק שאין בו טורבו סים.

חוץ מזה תנסה להוריד אפליקציה מאפ סטור, אף זיוף לא יכלול בכלל אפסטור :)

אודי A4

דימה.

פורסם

צמוד ל MBK יש קניון בשם "סיאם", זה מן קניון מותגים כזה ויש בו חנות Apple Store מקורית.

4s 16gb factory unlocked עולה 21,700 באט.

*נכון ללפני שבוע.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בדיוק הייתי שם עכשיו (הם בדיוק סגרו). אני כנראה אקפוץ לשם מחר. הunlock שלהם זה כמו שאני מקבל את המכשיר מהמפעילה שלי בארץ לדוגמא? אני יכולה לפרוץ אותו ולעשות לו ריסטור בלי שום בעיה?

ולגבי החיובים, אז אני יודע שלקבל שיחות בחול גם עולה כסף, והרבה, במידה ואין לך חבילת גלישה.

בכל מקרה אני מבין שניתן לקנות מהאפל סטור בראש שקט.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

לא, לא קיימת אחריות בינלאומית וגם בארץ האחריות היא לא של אפל אלא של יבואן צד שלישי שמייבא את המכשירים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לא, לא קיימת אחריות בינלאומית וגם בארץ האחריות היא לא של אפל אלא של יבואן צד שלישי שמייבא את המכשירים.

לא נכון.

באופן עקרוני שלושת הספקיות הסלולאריות בארץ הן היבואניות ונציגות שירות בישראל של אפל בנושא אייפונים וככה זה מופיע (עם הפניה לכל אחת משלושת הספקיות) באתר אפל העולמית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יוצא הרבה יותר זול להזמין חלק מEBAY ולהרכיב מאשר ל"בטח" אצל החברות או לקנות בארץ בכלל.

לדוגמה תיקון מסך של אייפון 3G באורנג' רצו 1100 שקל! כן! 1100 שקל, הזמנתי לה מסך מאיביי 35 שקלים, הגיע קיט שכולל מסך וגם כלים, 5 דקות עבודה נקיה לפי סירטון ביוטיוב והמכשיר כמו חדש, המסך החזיק שנה עד היא ריסקה את הטלפון מעצבים :lol:!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...