Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מציע לו לעשות עבירה פלילית (הוצאת דיבה / לשון הרע)

לא צריך לכתוב "השכנה שקרנית!" באותיות קידוש לבנה. אפשר לכתוב "מצורפות הוכחות לפגיעה במכוניתי וכן לסימנים תואמים במכוניתה של השכנה. כשהחניתי את הרכב ביום שלישי הוא היה ללא הנזקים, וכשבאתי להוציא אותו מהחניה ביום רביעי הוא היה עם הנזקים, כשמכוניתה של השכנה חנתה לצידו. היא לא מודה בנזק אך לדעתי היא אשמה"

אף אחד לא אוהב שכולם בסביבתו חושבים שהוא שקרן או שלא אכפת לו מהרכוש של זולתו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שלא כדאי להתעסק עם מכתבים והוצאת לשון הרע.אתה יכול למצוא את עצמך בבמ"ש בתור נאשם ובכלל לא רלוונטי איך ניסחת את זה.אין הוכחה מוצקה, לצערי אתה בבעיה מבחינה משפטית.כנ"ל גם צעקות, לא רק שזה חסר תועלת היא גם יכולה להגיד שתקפת אותה - היא הריי שקרנית, מה זה בשבילה עוד שקר.אני מציע, לדבר איתה בנועם, להציע לה אולי פשרה של מחצית מהתיקון, ולנסות לגרום להוציא הודעה שהיא מצטערת או שהיא לא שמה לב.את השיחה כמובן תקליט.אל תעשה דבר וחצי דבר שמנוגד לחוק - אתה עלול להסתבך!זאת מדינת ישראל, את כל מהלך חיינו ורכושינו אנחנו צריכים לצלם 24\7 כדי שאם השרלטנות תפגע בנו, נוכל גם להגן על עצמינו.

פורסם
ואתה יכול להוכיח שבין הזמן שחנית בערב לבין הזמן שאותו שכן חנה לידך אף אחד אחר לא חנה ורק אותו שכן חנה שם ותוך כדי כך פגע לך ברכב ?

לא כל דבר צריך להוכיח . מספיק להשתמש בחזקות הנובעות מנסיון חיים.

כאמור אם חניתי בערב ובבוקר יש שפשוף ובסמוך אליי חונה רכב עם סימנים תואמים , זה מספיק כדי להגיש תביעת ולדרוש נזק.

אם תיהיה גם חוות דעת של בעל מקצוע שהסימנים תואמים אז זה כמובן יהיה משכנע יותר.

מעבר לכך אתה צודק צד אחד טוען א' וצד שני טוען ב' השופט מחליט .

בד"כ בתביעות קטנות השופט מחליט באמצע ואם הוא האמין יותר לאחד הצדדים אז ההחלטה בהתאם לכמה אחוז הוא האמין יותר.

מכיוון שמדובר בהליך אזרחי רמת ההוכחה לא צריכה להיות מעבר לספק סביר.

פורסם
אולי זה רק אני אבל השיפשופים אצלה לא תואמים בדיוק את המכה אצלך.

לפי מה שאני רואה אצלה יש שיפשוף אחיד לאורך הטמבון ואצלך יש מקום אחד ששם המעיכה יותר עמוקה. (אולי זה רק הצילום).

תעשה בדיקה קצת יותר מחושבת על מנת להבין שזו היא לפניי שאתה מפנצ'ר לה את הרכב ומקבל הזמנה לחקירה על גרימת נזק בזדון.

ברור, אחרי שניקיתי את הכל לראות אם זה לכלוך כי נבהלתי והאוטו הזה מתלכלך די בקלות וחלק מהשריטות כאילו היו הצבע שבאמת ירד בניקוי.

הייתי צריך לצלם לפני שניקיתי את הצד.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

• תוכן חדש...