Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוסי נקודה. :lol:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
:D

מה דעתכם? רוסי חוזר למקום הגבוה בפודיום ולא יורד ממנו שוב ל-20-25 מרוצים הקרובים ?

:wink:

תלוי.

אם ירד גשם - אין מצב.

אם לא, בדוק שוב - שנה שעברה סטה גנב לו את הנצחון פניה אחרונה.

ויש עוד עניין של מישלין, צמיגים, רצפה עקומה, שיני שום, מים קדושים וכו' )אופס, מירוץ לא נכון. מצטער.( 8)

נו באמת!

פורסם
:D

מה דעתכם? רוסי חוזר למקום הגבוה בפודיום ולא יורד ממנו שוב ל-20-25 מרוצים הקרובים ?

:wink:

הקרב המרכזי ייתנהל בין רוסי לטמאדה, סטה מקום שלישי בפער נרחב מהמקום הרביעי ומהזוג לפניו.

למי הניצחון? רוסי באלפית שנייה.

פורסם

במסלול בגרמניה יש הרבה ישורות שזו כידוע הבעיה של ה YAMAHA מול ה HONDA ולכן אני מעריך שיהיה לרוסי קשה לנצח ,אם כי אני לא פוסל זאת על הסף.

ההימור שלי TAMADA ואחריו ROSSI .

Veni Vidi Vici

פורסם

וואלה? אתם מפתיעים אותי עם ההימורים על טאמאדה...

רוכב שהוכיח עצמו מעל ומעבר אבל לא הראה, עד כה, התמדה ברמה דומה לאורך יותר מ-2 שלושה מרוצים...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
וואלה? אתם מפתיעים אותי עם ההימורים על טאמאדה...

רוכב שהוכיח עצמו מעל ומעבר אבל לא הראה, עד כה, התמדה ברמה דומה לאורך יותר מ-2 שלושה מרוצים...

שמע, תמיד יש הפתעות... זה דומה מאוד לכדורגל, לא? :roll:

אני גם חושב שטאמדה יקח, אחריו סטה ושלישי רוסי... אבל כמו שראיתם הכול יכול להיות... :wink:

בהצלחה לרוכבים! נקווה למרוץ טוב... :lol:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
]מספר 2 הניצחי

אני מהמר על חזרתו של הסטה

אפרופו ביאג'י - סקנייה הכריז באוזניי, בשיחה פרטית, על "שירת הברבור, של ביאג'י.

זהו - הוא כבר לא יהיה אלוף. העונה הוא איבד את הסיכוי האחרון לכך (הפעם כשהוא תחת הצל של סטה).

מעכשיו ואילך רק נראה אותו מביא ניקוד איכותי לקבוצה עבורה הוא רוכב, אולי פודיום פה ושם ואפילו התברגות בחמישייה הראשונה בדירוג הכללי של האליפות הבאה ואולי גם זו שאחריה.

אבל לא יותר מזה. :roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
]מספר 2 הניצחי

זהו - הוא כבר לא יהיה אלוף. העונה הוא איבד את הסיכוי האחרון לכך (הפעם כשהוא תחת הצל של סטה).

מעכשיו ואילך רק נראה אותו מביא ניקוד איכותי לקבוצה עבורה הוא רוכב, אולי פודיום פה ושם ואפילו התברגות בחמישייה הראשונה בדירוג הכללי של האליפות הבאה ואולי גם זו שאחריה.

סקניה, כרגיל, צודק.

ביאג'י לא יכול להתמודד מול הקצב והיכולות של רוסי וסטה, וכנראה גם של טמאדה (שדי מפתיע אותי לאחרונה). אפשר לראות את זה עוד מלפני עונה או שתיים.

את שיאו הוא כבר עבר מזמן, ומהרגע שרוסי נכנס לזירה לפני כמה שנים, ראינו שאין לו סיכוי, ועוד אפילו כשרוסי עבר לימאהה וכשחשבנו שעכשיו יקח לרוסי קצת זמן להסתגלות ולהכין את האופנוע.

פורסם

אמנם זקן, אמנם כנראה מעבר לשיא

אבל עוד יודע לספק את הסחורה מדי פעם :wink:

מוקדם להספיד אותו למרות שגם אני לא הייתי מהמר על אליפות

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

כולם(כולל אני)

לאכול את הכובעים :viking:

ביאג'י -יצאת גדול :D

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
]מספר 2 הניצחי

סקניה, עיוני - למפגש הבא אני מביא כובע.

המלח - עליך...

פורסם

לדעתי ביאג'י, בארוס, היידן, רוסי, בטח סטה יחליק..........................

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

וכרובי, סקניה שלך שוב טעה, ובגדול, לעיני ינשוף עוד לא נגמר הסוס כנראה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

צר לי להיות זה שאומר את זה, אבל זה שהוא ניצח מרוץ לא אומר שלא נגמר הסוס (גם סוס גוסס בועט לפעמים)

אין מה לצפות לרצף נצחונות ארוך (פחחחח..), כולנו מכירים את ביאג'י

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

• תוכן חדש...