Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים מסוג 6X9 ברובם מיועדים לעבוד כFREE AIR, כלומר ללא נפח מוגדר.

קשה לי להאמין שהמורל טמפו יעבוד טוב בנפח הזה.

במיוחד יהיה קשה זה לקבל תגובת באס טובה.

זה נראה לי נפח כמעט בלתי אפשרי לרמקול כזה.

אני מציע לך לפני שאתה בונה משהו מפיבר, תבנה תיבה של 2 ליטר מעץ, רק בשביל לשמוע קודם.

under construction..

פורסם

בד"כ רמקול 6X9 בנוי לנגן באופן מיטבי ב IB (נפח בלתי מוגבל).

בכל מקרה, 2 ליטר זה מאוד קטן לרמקול 6X9. כשבדקתי אפשרויות לתיבות למורל 6.5 (מהסדרות הגבוהות אומנם), הנפחים הרצויים היו באזור ה- 7 ליטר, 6X9 הוא גדול יותר, ולכן הנפח המומלץ אף יגדל.

ושוב- הכי טוב זה נפח בלתי מוגבל, אולי כדאי יותר לבנות רק שלד ולהשאיר אותן פתוחות כך שהתיבה לא תיצור שום לחץ.

עריכה- הקדימו אותי :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני אגיד לכם למה, אני מתכנן לשים אותם על המגש האחורי , אבל בתוך האוטו , מכיוון שיש לי תיבה גדולה בבגאז׳

ופתחתי כאן דיון לגביי זה שהסאבים קרעו את הממברנות של ה6x9 המקוריות של הרכב, החלטתי לעשות להם בנייה על המגש, בנפח מינימלי כדי שלא ייפגע

בראות מהמראה.

אני אקח את העצה של לבנות מעץ קודם.

ואם הנפח יהיה בסביבות ה5 ליטר ביחד ?( יהיה לשניהם בנייה אחת ) , זה מספיק לדעתכם לפניי שאני בונה ?

כמובן שכל התהליך יהיה מתועד ומצולם

• תוכן חדש...