Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתך שקולה לשאלה הבאה:

כמה עולה חליפה אדומה ?

יש באינטרנט אתרי השוואה (בד"כ לרכבים חדשים) ומדריכים שונים.

אבל בכל זאת לשאלתך,

אין תשובה אחת, התשובות סובייקטיביות מאוד.

לדעתי, רכב ככל שהוא חדש יותר (שנתון מתקדם) כך יותר טוב.

אני יכול לומר לך מנסיוני הטיפולים של פורד יותר זולים והמוסכים שלהם יותר טובים.

יש לי נסיון מאוד לא טוב עם מוסכי פולסווגן (שרות ורמת מחירים). בנוסף, במנועים של פולסווגן יש מע' טיימינג שצריך להחליף(אחת לתקופה) שהעלויות של הטיפול מזנקות. בכל טיפול ההוצאה היתה באלפים.

לעומת זה, בפורד המחירים הרבה יותר שפויים.

ברכב משומש יש עוד הרבה פרמטרים. צריך לבדוק כל רכב לגופו. תלוי בצורת התחזוקה של אותו רכב, מס' הקילומרים שגמע, המצב הפיזי שלו ועוד ועוד.....

אז,

בהצלחה עם הבחירה

פורסם
שאלתך שקולה לשאלה הבאה:

כמה עולה חליפה אדומה ?

יש באינטרנט אתרי השוואה (בד"כ לרכבים חדשים) ומדריכים שונים.

אבל בכל זאת לשאלתך,

אין תשובה אחת, התשובות סובייקטיביות מאוד.

לדעתי, רכב ככל שהוא חדש יותר (שנתון מתקדם) כך יותר טוב.

אני יכול לומר לך מנסיוני הטיפולים של פורד יותר זולים והמוסכים שלהם יותר טובים.

יש לי נסיון מאוד לא טוב עם מוסכי פולסווגן (שרות ורמת מחירים). בנוסף, במנועים של פולסווגן יש מע' טיימינג שצריך להחליף(אחת לתקופה) שהעלויות של הטיפול מזנקות. בכל טיפול ההוצאה היתה באלפים.

לעומת זה, בפורד המחירים הרבה יותר שפויים.

ברכב משומש יש עוד הרבה פרמטרים. צריך לבדוק כל רכב לגופו. תלוי בצורת התחזוקה של אותו רכב, מס' הקילומרים שגמע, המצב הפיזי שלו ועוד ועוד.....

אז,

בהצלחה עם הבחירה

כניראה אתה לא מכיר את מוסך רון ! את מצוינות הטיפול שלו בכל משפחת VAG

מחירים שפויים ? הכל תלוי היכן, מי מבצע ומה הוחלף

נכון שכל רכב לגופו וכאן גם יש שני קטגוריות שונות של כלי רכב

קובי

:-)

פורסם

לגרמניות יש שם מאוד חזק וטוב בנושא הבטיחות וחוזק המנוע שציינת,אם כי יש כאלה שיגידו שהטיפולים והחלקים יקרים מאוד.

לגביי המונדאו אני לא ממש יודע,משיחות עם כל מיני גורמים אני יודע שזה רכב נפלא אך לא סחיר כמו עוד הרבה מכוניות מעולות אחרות,חוץ מזה אין לי ממש פרטים מדוייקים עליו.

• תוכן חדש...