Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2112111539128_3295-small.jpg

אני תמיד אהבתי את הפרוט המעוצב והמפוסל של האיביזה, אך במתיחת הפנים נדמה כי רצו לספק לאיביזה מראה אגרסיבי יותר/צעיר יותר. בדגם ה-5 דלתות זה עובד יפה אבל ב-3 דלתות זה ניראה לא קשור. תמונות נוספות

פורסם

הרכב שניראה לך ענק זו גירסת הסטיישן של האיביזה שנמכרת כאן גם עכשיו בארץ.

אישית אני מעדיף את העיצוב של האיביזה הנוכחית.

פורסם

לדעתי השינוי עושה לה רק טוב.

אני אישית לא כ"כ התחברתי לדור האחרון של האיביזות והעדכון הזה אכן התבקש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הם תיקנו את כל מה שהיה ממש דפוק באיביזה הנוכחית (הפרונט הטיפשי עם החיוך הדבילי)

אבל אני עדיין חושב שהדור הקודם (עד 2008 ) היה הכי מוצלח מבחינה עיצובית. למעשה אני חושב שהדור הזה היה הכי מוצלח בכל הדגמים (עד 2005 בלאון והטולדו)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני אוהב את השינוי ,בכלל כול הקימורים שיש באיביזה מאוד מוסיפים,המראה האגרסיבי בהחלט הצליח להם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדור האחרון של האיביזה לא היה מוצלח מיומו הראשון וכמו שזה נראה בתמונות האלו הוא גם ימשיך לא להיות מוצלח.

אם זה הדבר הכי טוב שסיאט יכולה להציע, לא פלא שמדובר בחטיבה מפסידה בקבוצת VAG.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הדור האחרון של האיביזה לא היה מוצלח מיומו הראשון וכמו שזה נראה בתמונות האלו הוא גם ימשיך לא להיות מוצלח.

אם זה הדבר הכי טוב שסיאט יכולה להציע, לא פלא שמדובר בחטיבה מפסידה בקבוצת VAG.

לא מוצלח מבחינת מה?

אני דווקא אוהב את העיצוב, גם של הקודמת ובמיוחד של זו.

פורסם

לא מצליח לסבול את העיצוב האחורי שלה ! פשוט לא מצליח להתרגל אליו אחרי שנתיים בכבישים !

אין כמו העיצוב של האיבזיות 03-08 .

• תוכן חדש...