Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקחים פן לשיער ומחממים את איזור המדבקה. אחרי כמה שניות- מתחילים להוריד מהפינה ותוך כדי שמקלפים לכוון את האוויר מהפן לכיוון שמרווח שבין המדבקה לשמשה.

אזהרה! אין לי כל אחריות לפעולה- הפעולה על אחריות המבצע בלבד!

צריך לשים לב היטב שלא מחממים את השמשה יותר מדי (אין לי מושג מה יכול לקרות, אבל צלחות זכוכית רגילות, לא חסינות חום, יכולות להתפוצץ מזה).

ביצעתי את הפעולה הנ"ל על יותר מ6 רכבים שונים מבית VAG ופיג'ו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סטיקר בהזמנה אישית :-P

מודבק על חתיכת קאפה ומונח בקצה החלון האחורי (מדבקה על האוטו? פויה. רק טסט ותו חנייה...)

SSCN2086.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

:ok:

מדבקה מצחיקה

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לוקחים פן לשיער ומחממים את איזור המדבקה. אחרי כמה שניות- מתחילים להוריד מהפינה ותוך כדי שמקלפים לכוון את האוויר מהפן לכיוון שמרווח שבין המדבקה לשמשה.

אזהרה! אין לי כל אחריות לפעולה- הפעולה על אחריות המבצע בלבד!

צריך לשים לב היטב שלא מחממים את השמשה יותר מדי (אין לי מושג מה יכול לקרות, אבל צלחות זכוכית רגילות, לא חסינות חום, יכולות להתפוצץ מזה).

ביצעתי את הפעולה הנ"ל על יותר מ6 רכבים שונים מבית VAG ופיג'ו.

המליצו לי לנסות להוריד את המדבקה עם פן, אבל זה בעייתי כי אין לי איך להוריד פן לחנייה.

הבעיה היא שבשמשה האחורית יש מפשיר אדים ואני מפחד לגעת שם לבד. הלכתי לבן אדם שכביכול מתעסק עם שמשות והוא פחד לגעת שם ושלח אותי לזגג. האם זגג יוכל לעשות משהו כדי להוריד את המדבקות?

פורסם

(מדבקה על האוטו? פויה. רק טסט ותו חנייה...)

אצלי גם את זה אין, הכל בתא כפפות.

מדבקה שתתאים לרוח הפורום:lol:

http://www.ebay.com/itm/50-HP-STICKER-funny-car-vinyl-decal-JDM-laugh-bumper-window-truck-racing-bike-/200698702855?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2eba932c07

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
המליצו לי לנסות להוריד את המדבקה עם פן, אבל זה בעייתי כי אין לי איך להוריד פן לחנייה.

הבעיה היא שבשמשה האחורית יש מפשיר אדים ואני מפחד לגעת שם לבד. הלכתי לבן אדם שכביכול מתעסק עם שמשות והוא פחד לגעת שם ושלח אותי לזגג. האם זגג יוכל לעשות משהו כדי להוריד את המדבקות?

קח איתך פן ברב, וכשיצא לך להיות בסביבת שקע- תעשה את זה.

איזה מפשיר אדים יש לך? הפסים שיש לרוחב השמשה? אם כן- אין מה לדאוג. אם עושים נכון- המדבקה יורדת ממש בקלות (ולא צריך ציפורן מעבר להרמת הקצה). רק תעשה את זה ביום שמשי (שלא יהיה ניגודי חום- קור גדולים מדי בשמשה). ביום קיץ רותח לפעמים אין צורך בפן- המדבקה תרד בקלות בגלל החום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...