Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לבצע התקנה מקצועית של עברית במכשיר אנדרואיד מבוסס סמסונג NEXUS S ("גוגלפון") שנרכש בחו"ל.

עקרונית אני יכול להסתפק בהתקנת מקלדת, מה שאפשר לעשות לבד, אבל מעדיף גם להוסיף עברית כשפת מערכת הפעלה.

אשמח להמלצה על חנות שבה יבצעו לי את זה "על המקום", ושיהיו נחמדים מספיק כדי לאפשר לי להיות נוכח בתהליך (לא בשביל לנדנד, יש לי סיבה) ולא יתעקשו ש"אחכה בחוץ".

רצוי בתל-אביב.

בתודה מראש...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני יכול לומר לך שהעניין די פשוט. אמנם לא עשיתי זאת בעצמ, אבל לשני בנים שלי יש Nexus S שמקורו אאל"טי AT&T. אחד מהם עובר החלפת מערכת הפעלה בממוצע 1-2 פעמים בשבוע בבית (על ידי בני הבכור) בלי קושי. כרגע כנראה מומלץ ICS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערן, זו לא בעיה. לך לפורום שזה עם השיער הירוק המליץ (הוא גם מנהל שם) וחפש שרשור בנושא התקנת עברית\החלפת רום.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה לא לבד? כי זה לא לשימושי הפרטי. המכשיר הוא mobiado שמבוסס סמסונג אבל מי שרוכש אותו ממני משלם סכום נכבד (מי שמכיר mobiado יודע על מה מדובר), תמורת הסכום הזה שווה לי להשקיע סכום פעוט יחסית בשביל לקבל עבודה מבנאדם שכבר עשה את זה פעם, פעמיים או שבעים פעמים באופן מקצועי - ולא לנסות לעשות לבד ולגלות שהמכשיר נתקע לי במסך הפתיחה, או גרוע מזה - יתקע לבעליו העתידי כמה ימים אחרי רכישתו. מסיבה זו אני גם מעדיף להשאיר אותו עם מערכת ההפעלה המקורית ככל שניתן, לא להתקין ICS ושדרוגים מסוג זה (שלמיטב ידיעתי ICS גם מאט במקצת את המכשיר. לקונה חשובה המהירות).

המעבדה שעבדתי איתה בעבר היתה בנתניה ועברה למקום מרוחק עוד יותר, נוח לי למצוא מישהו מקצועי בת"א.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

בעזרת השם וכביש 1... שם את הילדים במעלה אדומים אצל סבתא לסופ"ש ומגיע משם... אם לא יהיו פקקים ואם אף טמבל לא יחליט שגשם זו סיבה מספיק טובה להחליק בירידה מירושלים ולתקוע את הכביש (היו דברים מעולם... היה יום שישי ארור אחד שבו הנסיעה הפשוטה הזו לקחה לי 4 שעות הלוך ושוב)

פורסם
בעזרת השם וכביש 1... ואם אף טמבל לא יחליט שגשם זו סיבה מספיק טובה להחליק בירידה מירושלים ולתקוע את הכביש

אם אתה רואה שזו C5 אפורה תנפנף לי :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

C5 לא יכולה להחליק בסיבובים כי ידוע שב-C5 כל כביש הופך ישר :wink:

ANYWAY נושא השרשור עודנו פתוח, אם יש למישהו המלצה אשמח לקבל. אם מישהו מהמקצוענים כאן מבצע עבודות כאלה בעצמו (אולי אחראי פורום האנדרואיד הנ"ל...?) אשמח להמשיך בפרטי, על שרות מקצועי אשלם כמקובל.

פורסם

תודה, נראה מקצועי והחנות קרובה למשרד שלי. אני אדבר איתו.

זה המכשיר המדובר...

388305_288511814523240_167180489989707_785506_201492009_n.jpg

פורסם

לא צריך לשלם כסף ל"מומחה" בשביל זה, זו פעולה ממש פשוטה של 4 צעדים -

1. תוריד את קובץ תיקון העברית הבא, נקרא HEBFIX 0.93:

http://www.multiupload.com/NWZQ27FJ9N

2. כנס למצב RECOVERY לאחר מכן חבר את המכשיר למחשב דרך USB.

3. חלץ את הקבצים מהZIP שהורדת והפעל את קובץ הEXE.

4. פעל לפי ההוראות בחלון שנפתח (3 מסכים במהלכם פשוט צריך ללחוץ רק על 'המשך'), בסיום התהליך עשה RESTART למכשיר.

להסבר יותר מפורט:

http://iandroid.co.il/forum/post306633.html#p306633

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...