Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע עם קורולה ישנה שכל דבר פשוט לפרק ולהוציא בה:lol:....אבל חשבתי על המכוניות החדשות. אלו שיוצאות מהחברה. האם בכלל מותר לנתק מצבר או את המינוס של המצבר, לא זוכר איך זה הולך?ואם לא אז מה אי אפשר להתקין בכלל מערכת?איך זה הולך?אני יודע שיש לרכבים המודרניים כבר חיישנים ומחשבים וזה נשמע לי בעיה להתקין מגבר. מצד שני אני משער שהמון עושים זאת. אז יש לי שאלה שרציתי לשאול ממזמן, מה עושים במצב כזה?

פורסם

ניתן להתקין כל דבר ברכב חדש, צריך להזהר ולדעת מה עושים.

אם לא בטוחים במה שעושים עדיף להשאיר את זה לבעל מקצוע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...