Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם התקנת סט של רמקולים ברכב חדש במקום המקוריים יכולה לפגוע בצורה כלשהי באחריות שניתנת על הרכב?

האם יש צורך להתקין אצל מתקין מורשה כלשהו או שאין משמעות לגבי העניין?

כן אני יודע שיכול להיות שהשאלה הזאת מעט מטופשת אבל אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגבי כך.

מדובר בקיה פיקנטו דרך אגב סתם לידיעה.

פורסם

אם רשום בחוזה מול החברה שכל שינוי ברכב ללא ידיעת היבואן מבטל את האחריות, אז אתה לא יכול לעשום כלום.

תברר מה הם אומרים ואז תתקים אצל מתקים מורשה, תקח ממנו קבלה ותהיה לך אחריות גם על המערכת...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

תעשה חיפוש אני עניתי על השאלה הזאת לפחות פעם אחת. בכל מקרה התשובה היא לא והמטרה היא להפחיד אותך על מנת שתתקין אצלם.

פורסם

ולא מיותר לציין, במידה ומתגלה בעיה, אתה לא תזכה "בקלות" לממש זכותך ולתקן במסגרת האחריות.

בצ'מפיון למשל בקושי מתמודדים עם בעיה שמטופלת במסגרת האחריות, תתאר לעצמך אם משהו יקרה בגללך.

חחחח

סטם, הם יכולים לעשות סרט, אבל אם לא תגע בחיווט מקורי, ותשים אותו בצד, ותעביר כל הכבלים החדשים הנדרשים, אז במקרה ואומרים, זה בגלל מערכת, אתה מוריד כל החלקים, ומחבר הכל מקורי בחזרה, וניגש שנית, ונראה אותם הם אומרים לא.

עברתי את זה בעבר, ובטח אעבור את זה בעתיד, אבל מה לא תעשה בשביל תחביב, שעבר\הפף למחלה.

בהצלחה.

פורסם

יחד עם זאת , זכור לי שקראתי לא זוכר באיזה מקום, שבזמנו היו כאלה שהתקינו מערכות סטריאו בגולף דור 4 וכשהחלונות "נפלו" (בעיה ידועה ברכבים האלה ) בהתחלה היבואן טען שזה בגלל ההתקנה שבוצעה ולאלה שהתקינו היו בעיות עם זה. לצערי הרב אני לא יודע איך זה נגמר.

זאת באמת בעיה במיוחד לאור העובדה שלדעתי לא תמיד המתקינים של היבואן הם כאלה טובים.

פורסם

קודם כל תודה לכולכם על התגובות!

alpine אתה צודק, הייתי צריך לעשות חיפוש מעמיק יותר לגבי הנושא(חיפשתי בהתחלה ולא מצאתי אבל עכשיו אני רואה שהיו פה פוסטים קודמים לגבי הנושא)

בכל אופן לא הצלחתי להבין באופן חד משמעי אם זה יפגע או לא

אבל אני אסתכל באחריות של הרכב ואחפש מידע לגבי זה, הגיוני שיופיע שם משהו לגבי זה.

וthe corpse כמו שבדיוק אמרת.. אני לא להוט כל כך לגשת לבצע התקנה אצל "מתקין מורשה" כי אני מעדיף ללכת למישהו שהוא ידוע כמישהו מקצועי ושעושה עבודה טובה.. אפילו שאני לא מתכנן להתקין משהו יותר מידי מטורף באוטו..

ועוד דבר, המתקין המורשה אצל קיה הם "אדי מערכות" שווה ללכת להתקין שם ופשוט להיות בראש שקט? או שהם לא הכי מומלצים?

פורסם

מנסיון אישי...

איבי\ה חדשה שהוצאתי מהחברה לאחר 3 חודשים עברה אובראול רציני מבחינת מערכת.

שינוים בדלתות רצפה כפולה בבאגאז' וכולי...

למוסך לא איכפת!!! הם מקבלים ים כסף על כל תיקון או תקלה הקשורה לאחריות הרכב והאינטרס שלהם להרוויח כסף זה ולא לדפוק לקוחות.

לכן כל עוד אין נזק שנגרם ישירות מההתקנה של המערכת לאף אחד לא יזיז העיניין.

הם טוענים טענות מופרחות במעמד הרכישה כדי באמת לגנוב אותך עוד קצת במחירי שחיטה בהתקנה של סדנת הסדר של היבואן.

יבגני.

פורסם

כמו שאמרו פה מעלי כל עוד זה לא כתוצאה לקויה של התקנה, אז אף אחד לא יכול לבטל אחריות. אבל הכי חשוב לעשות התקנה נכונה, ולא משנה אם התקנת לבד או במוסך מורשה.

• תוכן חדש...