Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית שברולט סוואנה 2007-9 לעבודה

יוסי1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

כרגע יש לי דימקס 2004 ואני צריך לשדרג אותו, אז עכשיו אני חושב על או ללכת על דימקס 2008 ומעלה ולהמשיך יעני באותו רכב או לשנות כיוון קטן וללכת לשברולט סוונה 2007-2009 טורבו דיזל מנוע 6.6,

אז רציתי לשמוע מבעלי נסיון על הסוואנה, איך היא מתפקדת כרכב עבודה עם ארגז סגור מלא כלים?

אני קבלן וצריך רכב שירות חזק ושיהיה מרווח ואמין והכי חשוב חזק וסוחב טוב,

אז מה ממוצע צריכת הדלק של הסוואנה?

האם המנוע והגיר נחשבים אמינים וטובים?

איך איכות החומרים בפנים?

הישביה מקדימה לנהג ולנוסע מרגישה נוחה גם לנסיעות ארוכות?

והאם כדאי לקנות רכב כזה? והאם הוא נמכר במחירון או מעל המחירון?

בקיצור אני מחפש יעוץ ודעות מבעלי נסיון ברכב הזה, תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים עוד שאלה,

ראיתי עכשיו באתר של שברולט שהמיכל דלק שלה הוא 110 ליטר ויש לה גם מיכל אוריאה 19 ליטר, זה היה גם בשנתונים 2007-2009 או זה עכשיו רק בחדשים?

כי זה פעם ראשונה שאני שומע שצריך אוריאה לסוואנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רכב בהמה מבחינת כוח וביצועים אבל מבחינת דלק הוא שותה כמו חולירע!

מבחינת אמינות הוא טוב לשנים הראשונות אבל אחר כך כל החלקים בו מתפרקים זה החסרון של רכב אמריקאי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ברכב נוח מאוד אבל מבחינת הוצאות דלק זה לא נורמלי.

לי היה את גרסת ה4X4 ונהנתי מאוד ממנה כולל כניסה לחוף הים, מבחינת אמינות רכב כזה שכבר 5-6 שנים על הכביש מתחיל להראות בלאי רציני ותקלות שאתה לא רוצה להתחיל להתעסק בהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבחינת תקציב יכול לקנות 2008 בכיף ,2009 זה קצת לחוץ עלי ולא יודע אם אני יכול לגרד עוד קצת,

אז אם אני קונה 2008 עם קילומטראג' סביר האם יש סיכוי שיהיה לי תקלות רציניות עכשיו או שיסע עוד כמה שנים טובות?

אני רוצה שהרכב הזה יחזיק אצלי 4-4.5 שנים בשקט ובלי תקלות מיותרות.

אם הרכב נחשב בעייתי אז אני יורד מזה ונחזור לאיסוזו דימקס.

מבחינת צריכת דלק היום אני עם הדימקס שלי עושה 1/9 ,אז אם הסוואנה תעשה 1/7 נראה לי שאני אסתדר עם זה, אבל אם יותר לא יודע אם אני יכול להחזיק אותה הרבה.

אני נוסע ביום בערך 350-450 ק"מ ובשנה אני עושה 70000 ק"מ אז צריכת הדלק היא עניין חשוב קצת אצלי.

והאם כדאי ללכת על סוואנה חדשה מהחברה?

האם לקנות עכשיו בסוף שנה או לחכות לשנה החדשה? או שזה לא משנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2009 הוא שנתון סביר בהחלט שיוכל לשרת אותך נאמנה, תשתדל לקנות אחת עם מעט קילומטרים.

למה אתה שוקל בין הסוונה לבין דימקס? האם אתה צריך רכב גדול כמו הסוונה?

הרכב לא בעייתי אבל דורש טיפול מוקפד ובזמן.

לגבי צריכת הדלק זה תלוי באופן הנהיגה שלך, בנהיגה אגרסיבית האוטו יכול לעשות גם 1 ל 5 אבל בנסיעה רגועה\סבירה תוכל להגיע ל 1 ל 7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת אני מתלבט בין סוואנה לדימקס בגלל גודל הארגז,

כרגע יש לי דימקס 2004 כבר יותר מ 4 שנים עם ארגז גבוהה ואני מסתדר איתו, אבל לפעמים אני מעמיס הרבה ציוד אז לא נשאר לי מקום בכלל ולא תמיד יש עלי עגלה ככה שאני צריך לפעמים הרבה ציוד וללכת לעבודה, אז מבחינת הארגז של הסוואנה אפילו הדגם הקצר הרגיל מספיק לי כי שם גם ישאר לי עוד קצת מקום פנוי, וככה אני מקבל רכב עם ארגז בנוי סגור ללא תוספות גובהה כמו שיש לי בדימקס וככה בנסיעה יש לי פחות התנגדות רוח ופחות רעשים של הרוח , כי הסוואנה היא בנויה ככה אבל הארגזים של הטנדרים הם חלק נפםרד לא מקורי.

רק דבר אחד שהוא קצת מדאיג אותי, אני עובד הרבה בתוך העיר וחנייה זה דבר חשוב אצלי, אז מבחינת האורך של הסוואנה אני יסתדר איתה בעיר כמו הדימקס או שאני צריך לחפש עכשיו מקומות חנייה אחרים ?

ומה לגבי האוריאה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול לעזור לך מבחינת צריכת דלק. מדובר בסוואנה בת 5. רכב עמוס בד"כ למקס'. צריכה בנהיגה מאוד רגועה עד 6 ק"מ לליטר. בנהיגה עצבנית מאוד 3-4 ק"מ לליטר. מבחינת טיפולים, לא יודע עלויות אחזקה (רכב של העבודה). סה"כ מפגין אמינות גבוהה של הגיר והמנוע.

ברכב המדובר אין אוריאה, כנראה זה במודלים החדשים יותר. לא נראה לי שמשפיע על צריכת הדלק. נראה שהשימוש לצורך הורדת זיהום אוויר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. האוטו לא אמין.

בנישה הזאת יש אקונוליין עד 2003 שהיא מצויינת, 1/7 מחוץ לעיר, 1/5 בתוך העיר.

יש כאלה מנכים לשעבר עם מעט ק"מ. רק שים לב שלא נגעו בהגה, כשהתאימו לנכה.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רציני צריכת דלק 1/3?

אני לא אעמוד בזה חודש.

כי אני גם נוהג יחסית נהיגה חזקה או חלק אגרסיבית, אני לא יכול לנסוע כל היום נהיגה רגועה כמו סבתא, אני אוהב לתת גז בריא.

בוא נגיד שיש לי משקל קבוע על האוטו איזה 500 קילו ולפעמים אני מעמיס עוד איזה 100-200 קילו אבל זה רק פעם או פעמיים בשבוע ולא קבוע.

אז נראה לי לפי החישובים שלי אני יצא לי צריכה של 1/5 בערך, וזה יחסית הרבה, יעני כפול 2 מטנדר דימקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...