Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לזה אני רוצה להוסיף שכיף לשבת בפנים, אולי אין לה מראה חדשני ופורץ דרך אבל בניגוד למכוניות החדשות עם הקונסולה המפוצצת - פה לשם שינוי יש מקום לרגליים. בכל מיקרה, תתחדש ותהנה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
שלום,

לפני ארבעה ימים קיבלתי את הרכב החדש, גולף 1.2 TSI TRENDLINE

נפרדתי בכאב מהפיאט בראבו טורבו אחרי שגמענו ביחד מעל 40K (הספציפית הזו) באמת רכב מוצלח ופשרה טובה בין רכב איטלקי נאה, פח איכותי (תאונה) , ומנוע פשוט מצוין.

בסהכ: חבילה טובה מאוד.

מקווה שנהנתם.

קצת קשה לקחת את הסקירה שלך ברצינות אחרי משפט כזה.

או שאולי זה היה בציניות (מה שאומר שאין לי חוש הומור :roll:).

בכל מקרה תתחדש, לדעתי רכב נאה (אפילו שלא מרגש).

לפעמים חוסר עיצוב יפה יותר מעיצוב יתר (יונדאי i35 לדוגמא, או בעצם כל הדגמים החדשים של יונדאי...)

פורסם

לגבי הפח של הפיאט כוונתי לבטיחות פאסיבית ואקטיבית

תאונה לא נעימה בכלל , אחרי כמה דקות של נשימת אוויר והחלפת פרטים והודאה באשמה ואלפי סליחות פשוט נכנסתי לרכב והמשכתי לנסוע למוסך אני זוכר פרטים במעורפל אבל בזמן הפגיעה איתי בלפחות 65-70 קמש

לא הרגשתי שום כאב הרכב פיזר את האנרגיה היטב וגם לא היו כאבי גב או צרות אחרות.

לגבי הרומסטרים סליחה אם פגעתי במישהו נתתי את חוות דעתי האישית על הרכב ששירת אותי 60 אלף קילומטר והתפרק לי לאורך כל הדרך

קיבלתי אותה בניילון חדשה למי ששאל

מהרגע הראשון שנסעתי בה הבנתי שזה לא זה

הגימור היה ירוד הכל פלסטיקי המגירה נשברה

המזגן התקלקל 3 פעמים והקרור היה על הפנים

מבחינת גיר מנוע זה היה אחד השילובים הגרועים אם לא הגרוע ביותר שנתקלתי בו ברכב חדש

הרכב היה חלש האיץ לאט וכשה רעש של טרקטור מעל 4000 סלד

וגם אכל דלק בטרוף בעקבות הצורך שלי להשאיר את הדוושה מרותכות לרצפה לרדת מ HDI לזה היה סיוט

פורסם
לגבי הרומסטרים סליחה אם פגעתי במישהו נתתי את חוות דעתי האישית על הרכב ששירת אותי 60 אלף קילומטר והתפרק לי לאורך כל הדרך

קיבלתי אותה בניילון חדשה למי ששאל

מהרגע הראשון שנסעתי בה הבנתי שזה לא זה

הגימור היה ירוד הכל פלסטיקי המגירה נשברה

המזגן התקלקל 3 פעמים והקרור היה על הפנים

מבחינת גיר מנוע זה היה אחד השילובים הגרועים אם לא הגרוע ביותר שנתקלתי בו ברכב חדש

הרכב היה חלש האיץ לאט וכשה רעש של טרקטור מעל 4000 סלד

וגם אכל דלק בטרוף בעקבות הצורך שלי להשאיר את הדוושה מרותכות לרצפה לרדת מ HDI לזה היה סיוט

חס וחלילה לא פגעת באיש - פשוט נראה על פניו ש"נפלת" על איזה רכב לימון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...