Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו שהציעו מבית סיאט .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששילמנו על הרכב במלואו הציעו לנו לקבל את הרכב ב1 לראשון 2012 , ולא בעוד שבוע ,

ואני רוצה לשאול האם קיים הבדל משמעותי מרגע המכירה ? מה הם ההבדלים שיהיו והאם הם ממש חשובים ?

פורסם

זה לא הראשון, זה ה 15!

הם בתחילת ינואר מוציאים מהמכס, אתה מקבל רישוי 2012, ומקבל את הרכב באמצע ינואר בערך.

דרך אגב יש נושא על זה כבר ביעוץ וברכישה.

תתחדש

פורסם

חבר מהעבודה מנסה למכור רכב מנובמבר 2008, כל מי שהתקשר לא רוצה לשקלל את החודש, וזה לא שהוא שוחה בקונים, ממילא מעט מאוד מתקשרים.

זה רק שבועיים, עדיף לחכות.

פורסם

לדעתי נגמר להם מלאי הרכבים בדגמי 2011, השבוע הייתי בסוכנות ולא היה רכב אחד מסוג איביזה מהשנה הזו.

ונאמר לי שאפשר לקבל רק בחודש ינואר, וכנראה הסוכנים שלהם מכרו לאנשים כמוך רכבים מהדגמים האלה

בלי לדעת שיש במלאי את הרכב עצמו ויוצא שהם מפרים חוזה כי הם הבטיחו לך בדצמבר לקבל את האוטו

ויש אנשים שלא מוכנים לחכות והם מנסים לצמצם כמה שפחות לקוחות לא מרוצים מהמקרה הזה.

ושואלים אותם אם הם רוצים לקבל בינואר.

וחוץ מזה מי יגיד לא לדגם עם רישוי 2012 במקום 2011.

לדעתי שווה לך לחכות, ואני חייב לציין זו השארה שלי לנושא הוא לא בטוח.

שבת שלום.

פורסם
אחרי ששילמנו על הרכב במלואו הציעו לנו לקבל את הרכב ב1 לראשון 2012 , ולא בעוד שבוע ,

ואני רוצה לשאול האם קיים הבדל משמעותי מרגע המכירה ? מה הם ההבדלים שיהיו והאם הם ממש חשובים ?

כשלי הציעו את זה תאריך המסירה הוא 15/1.

תבדוק את זה, להבנתי הם פשוט רוצים להעביר את הרכב למשלוח הבא שאמור להגיע בסוף דצמבר.

פורסם

לא ברור לי משהו.

הדגם, לפי קוד הדגם הוא 2011 ואתם רוצים לקבל עליו מחירון של עליה לכביש בינואר 2012?

לא ראיתי במחירון אפשרות כזו לגבי שנים 2008-2010. לכל דגם אפשר לשקלל את החודשים של שנת הדגם.

פורסם

פסיכולוגית ברור שעדיף לך שהרכב יהיה רשום שנתון 2012. נכון שהמחירון כיום עובד על חודש עליה לכביש אבל ינואר 2012 נשמע 2012 ודצמבר 2011 נשמע 2011. כמו שאמרתי, פסיכולוגית. לגבי מישהו פה שטען לגבי הפרת חוזה אני לא בטוח שעיכוב באספקה זו הפרת חוזה אלא אם כן יש התחייבות מפורשת לגבי תאריך האספקה ומנסיון שלי אין חיה כזאת. מה אכפת לך לחכות שבועיים והרוויח עוד קצת כסף?!

פורסם

רוב מי שהזמין רכב (גם לפני חודש) ביקש לקבל ב2012 וזאת כי פסיכולוגית ברגע שתרצה למכור אז במודעה תפרסם 2011 או 2012 (למרות שההבדל הוא פחות מחודש)???

ולמי יפנו יותר?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...