Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6, מהירות מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מישהו יכול להגיד באיזה מהירות מתבזבז הכי פחות דלק? האם יש הבדל משמעותי בין 80 ל-110 קמ"ש?

ו...מה דעתכם - האם נסיעה בכביש 6 מבזבזת פחות דלק (נחשונים-עירון וחזרה)... בהשוואה ל-2 או 40

פורסם

בבקשה אל תסע 80 או 90בכביש 6,

מספיק המשאיות...

זה מעיק ומציק ביחוד שכל פעם צריך לזוז לנתיב שמאלי לעקוף ולחזור וחוזר חלילה.

פורסם

מי שעולה על כביש 6 ומתחיל לחשוב איך לחסוך בדלק ב 80 קמ"ש או 90 קמ"ש אז נראה לי זה לא המקום המתאים בשבילו ובשיל האחרים, בבקשה חמוד אם בא לך לחסוך ולנסות איך אז לך לחנייה של הסופר השכונתית בלילה ותעשה כמה סיבובים בשקט שלך ותבדוק את הצריכה בסדר מותק? אב לא בכביש 6, כי גם 110 קמ"ש זה מציק בגרון.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

המהירות בה מתבזבז הכי פחות דלק היא 0 קמ"ש. ישנם הבדלי צריכה בין מהירות 80 קמ"ש לבין 110. אל תתפוס אותי במלה אבל קראתי שההבדל בין 90 ל120 יכול להגיע גם ל20% בצריכת הדלק.

לגבי השאלה השנייה שלך- מהיכן אתה יוצא, להיכן ובאיזה יום ושעה- משמעותי מאוד.

אני נוסע תכופות מרמת גן לערד, כשרוב הפעמים הן דרך כביש (בד"כ ממחלף בן שמן). לעומת זאת, בנסיעה לקריית שמונה ביום שישי בבוקר אני לא רואה טעם לעלות עליו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תראה, אם אתה עובר שם הרבה, תבדוק.

מיכל אחד תיסע 90 ותבדוק כמה צרך בממוצע.

מיכל אחד תיסע 115 ותראה כמה צרך בממוצע.

אם אתה עובר פעם בשבוע, אפשר למלא פול לפני שאתה עולה ל6, ופול אחרי שאתה יורד ולבדוק (זה לא הכי מדוייק).

90 בכביש 6 זה סיכון, אנשים ישרקו לך ויסנוורו אותך.

אני שומר על ה125-130 שזה מותר, ומעמעם להרבה "רדומים" בשמאלי. (כמעט תמיד בא אחד מאחוריי ומעמעם לי, תוך 10 שניות אני בנתיב השני, אם כל הישראלים היו ככה, היה טוב).

פורסם

הדבר הנחמד בכביש 6 הוא דווקא הנסיעה הרציפה ללא רמזורים במהירות קבועה, יותר מאשר המהירות. הרבה פעמים יוצא לי לנסוע 100 קמ"ש כי השיירה נוסעת על 100 קמ"ש ואני לא אגיע ל-150 כדי לעקוף את כולם. העיקר העיקר לשמור על הימין כשאתה לא בעקיפה - לא שמאל וגם לא מרכז, כדי לא להפריע לאחרים ולא להפריע לעקיפה.

פורסם

יוצא לי לנסוע הרבה בכביש 6 בשישבת לצרכי עבודה. מהירות ממוצעת בין 130-140 קמ"ש. כמובן אין מה לדבר על חיסכון במהירויות כאלה. אם אתה רוצה לנסוע 80-90 קמ"ש ברגוע, אז תיסע דרך 2 או 4, ממילא אין שם פקקים בימים אלה.

שונא גזענים !.

פורסם

אני חושב שכל הרעיון של נסיעה ב-80 קמ"ש בכביש כמו כביש 6 או אפילו בכבישים 4 או 2 לצורך חסכון בדלק הוא לא לעניין. זוהי בפירוש מהירות שאינה מתאימה לא לתנאי הדרך ולא למהירות התנועה מסביב, ולשם שינוי, גם לא למגבלת המהירות. :wink: זה מעכב נהגים ומסכן את הנהג שלא לצורך. לא כל דרך לחסכון בדלק היא לגיטימית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כמו שאמרתי בשרשור קודם, לא ממליץ לנסוע על פחות מ-100 קמ"ש, זה סתם מעצבן את כל הסובבים אותך.

בקשר לשאלתך,

ההבדל בין נסיעה על 80 קמ"ש ל-110 קמ"ש בצריכת הדלק היא מאוד משמעותית.

תיסע עם חבר שיש לו מחשב דרך ותעשה צריכה רגעית או אפילו ממוצעת לאורך כמה קילומטרים בכל מהירות ותראה לבד.

נ.ב.

אם עושים לכם עם האורות אל תתגאו שאתם יורדים לימני, לא הייתם צריכים להגיע למצב הזה מלכתחילה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

90 קמ"ש בכביש 6 יותר חסכוני מ-120 קמ"ש באותו כביש.

120 קמ"ש בכביש 6 יותר חסכוני מ-90 קמ"ש בכביש 2/4/40.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...